8 Mart Çekilişi için kendimizden bahsedelim...hadi...??

kızalr ben üniversitede hocayım ama çatlak bir hoca :))) spor giyinirim, 36-38 bedenim, s yada m giyiyorum, makyaj yapmayıda süsü püsüde cok severim, renk takıntım yok mor , turkuaz, yeşil , syah rengi severim , örgü örerim, kitap okurum , makale yazarım
1.67 boy, 54 kg yum

bende anlatayım bari boshayallersmile
daha öncelerden tanıyanlar için söyleyeyim
ben nick değiştirdim DıptısDıptıs
sempatiksalakcinni
yaşı geçelim 25 üstüyüm 30 değilim aklinialirimsmile
sade biriyim tokayı sevmem takıyıda pek kullanamam (gümüş-altın olmadıkça :roflol: ) metal alerjim var
makyajı severim ama alerjik olduğumdan herşeyi kullanamam benneyaptımki
L beden giyiniyorum mavi tonlarını çok severim özellikle turkuaz vs.
fotoğrafçılıkla uğraşıyorum, müzisyenim aynı zamanda
170 boyundayım spor giyimi severim
teknoloji düşkünüyümdür boshayallersmile
eksik kalan bir noktayı tamamlayayım
şu ara mu kıtası ve maya uygarlığına düştüm ve romansal anlatımdan ziyade araştırma kitabı arıyorum
henüz bulabilmiş değilim mafoldumben

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar, bende sizleri kıskandım katılayım dedim :)

1,75 boyunda,56 kiloyum.25 yaşındayım. 38 beden.Beyaz tenli, kara gözlü :)) Başak burcu.
Kırmızı en sevdiğim renktir.
Saçta kahveden, siyahtan vazgeçmem.
spor giyinmeyi severim ama herzaman klasik daha değer gördüğünden tercihim genede klasik işdurumuylada alakalı tabi
Makyajı çok olmasada severim, küpelere,şallara,saatlere, bayılırım.
Kiştap okumayı çok severim.
Benden bu kadar arkadaşlar.

Yarışmacı arkadaşlar başarılar.

bende geldimm ben 21 yaşında tazecik gelinim gittigi günden hamile kalan şuanda 6.5 aylık oğluşuna hamile olan cadımı cadı saçlarını boyamayı çok seven ama şuanda boyayamayan takı toka sevmeyen metale alerjim var birtek alyansımı takan makyaj sevmeyen lolipopa,sucuga,çikolataya aşık olan bebiş kıyafetleri görünce yüregi deli gibi atan şekermi şeker birazcık kilolu olan xl beden kıyafet giyen parfümlerden sade ve sadece meyve kokuluları seven kocasına deli gibi aşık olan hüngür hüngür aglayıp durduk yerde duygusallaşan en ufak bişiden bile mutlu olan bir kızmı desem cadımı desem siz ne derseniz deyin işte oyum :) renklerden beyaz kırmızı lilaya ya tutkun olan biriyim

Son düzenleme:
merhabalar.ben de geldim uzun bir aradan sonra.ben 28 yaşında evli minik bi eşkıya annesi (8 aylık) üniversite mezunu ama çalışmayı sevmeyen çok konuşmayan evine kocasına bebişine aşık ,167 boyunda 70 kg (birazcık fazlam var.doğumdan sonra bu kadar olabildim:).gurbet ellerde ailesinden uzakta yaşayan kendi halinde bir bayanım.burdan gelecek herşey benim için anı niteliğinde olacak.herkesin kadınlar günü şimdiden kutlu vede mutlu olsun..a.s.

aslında yılbaşı çekilişinde kendimi tanıtmıştım ama yaşımı falan yazmamıştım.anuşkadan cesaret

aldım,yazıyorum.47 yaşındayım.27 yaşında bir oğlum var.fazla kilolarımla mücadele ediyorum bu yüzden

kıyafet göndermezseniz sevinirim demiştim.ikizler burcuyum .vara yoka ağlarım.bi o kadar da çabuk

gülerim.beni mutlu etmek hiç zor değildir.beni düşünürek alınmış her şey beni çok mutlu edecektir.

siyah,mor ve kök yeşili bu sene ki favori rengim.

takı yapıyorum.süslü değilim genellikle sade takılırım.makyaj da soft tonlardan, parfümlerde fresh

kokulardan hoşlanırım.kk deki bütün arkadaşlarımı seviyorum...

Yılbaşı çekilişinde paketimi nasıl heyecanla bekledim anlatamam içinden çıkacak şeyler değil o paketi alıp evin yolunda yürümek bile heyecanımı doruklara taşıdı, bu yüzden çer çöp ne varsa razıyım yeter ki sevginizle özeninizle yollayın...olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
evet bende anlatimm kendimi barii.
34 yaşında 14 yaşında ergen bir kıs annesi tombiş neşeli bi hatınım.ne çok sadeliğii nede çok şatafatı severim.çok fazla olmasada kokoşumsu sayılabilirim.takıda biraz seçiçiyimdir.akseuar kullanmayı severim.az makyaj yaparım.orjinalsüs eşyalarına merağım vardır.genelde siyah rengi(kamufulaj amaçlı) turkuvazı birde hakiyeşilini severim.
bakmayın bu kaa konuştuğuma sonuçta yüzünü görmediğimgönül dostu arkadaşımdan gelcek her hediye kabulüm.her ne olursa olsun.yeterki gönlünden sevgiyle gelmiş olsun..opuyorumnanaktan

selam hatunlar.. kendimi anlatayım ben de bari.. 26 yaşında (27 olduğuma dair söylentiler var ama pastamı görmeden mumumu söndürmeden hayatta kabul etmem kaydirigubbakcemile3)
1.63 boy 52-54 kilo aralığında gezinen özel bir kurumda Türkçe öğretmenliği yapan bir hatunum.s-m giyiyorum kalıba göre değişiyor beden. evliyim bebişim henüz yok. olması için çalışma yapıcam ama kocacım da yok denizler bırakırsa gelecek inşŞeniz. bakımlı olduğum söylenir. modern değişik tarzda şeylerden hoşlanıyorum.
kıyafet konusunda çookk kararsız kalıyorum. mağazadan alıp eve geliyorum. sonra aaa ben bunu nasıl almışım diyorum gıcığım yani gıcık :roflol: takı takarım ama gösterişli büyük şeyler olmalı.atkı şal bere sağolsun velilerim o kadar çok örüp gönderiyorlarki hatıra diye utanmasam dağıtıcam artık :roflol: ama pembe iç çamaşırı muhabettimiz var ya hem alıcam hem de bana da gelirse çok sevinicem.bedenim m. yüzsüzlük diz boyu farkındayım. hediye paketlerine de mest olurum yüzsüzlüğe başlamışken devam edeyim :roflol:kaydirigubbakcemile3
ev dekorasyonu özel ilgi alanım. klasik şeyler yerine modern tasarımlar çok ilgimi çekiyor. en sevdiğim renkler kırmızı turkuaz beyaz.. evim de tamamen bu renklerle döşeli.yılbaşı çekilişinde güzel bir çerçeve göndermişti arkadaşım ama pis kargocular getirirken kırmışlardıklava:. fakat eşim onu bir güzel yapıştırdı kullanabildim. kırılıcak eşyalar çok iyi paketlenmeliymiş geçen çekilişte onu anladım. koyu renkleri sevmiyorum daraltıyor beni. ne çok konuştum be dimi kaydirigubbakcemile3

bana hediye alacak arkadaşım bunu okuman bile bir emek harcadığını gösteriyor şimdiden tşk ederim sana. herkes yazmış ama doğru söze ne denir.sen yazdıklarıma da bakma çok bazen hiç beğenmem dediğim şeylere bayılmışlığım da olmuştur. ne alırsan al içine heyecanını sevgini koyman bana yetip de artacaktır.. opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Merhabaa eski nickimle DeßßieSue hihoyyyt

21 Yaşıma yeni girdim ... çiçeği ßurnunda Aşkına Deli gißi Aşık nişanlı öğrenci çıtı pıtı civcivim.. ...1,59 - 1,60 boyum..kilom 48..kilomu 45 yazmaktan bıktım senelerdir 1 ay içinde 48.kilo 700 gr olmışım gururlan yazıorum:roflol:

36 38 bedenim ...small giyiyorum..her rengi kullanırım...
avon we doreciyim..takı toka sewerim fakat genelde çiçekli kocaman toka we bandaj tarzı kullanırım..kolye saat küpe vs ruh halime göre değişir..bi gün kokoşsam diğer gün kalktığımda bugün makyaj bile yapmiicamderim..dengesizmiyim ne:roflol:

peluş ayılara ve oyuncaklara ßayılmakla ßeraßer gönlünüzden ne koparsa ömrüm boyunca saklayacağımma emin oluun :lepi:

:1hug:hihoyyyt

Atkı,ve şapka takamıyorum hoşuma gitmiyoralsanaalsanasmile
Takı,makyaj malzemesi hepsini kullanırım kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Şal takarım boynuma ama sadece atkı gibi kalın bişey değilzemuszemus
Renklerin hepsini severim kırmızı,siyah,pembe,yeşil,
aklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile

pembe don almak isterseniz eğer bana şort gibi olanlar olabilir onları çok severim... tanga giyemem...
fırfırlı da olabilir sade de farketmez :)

Selam kızlar, öncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler a.s işlerimin yoğunluğundan dolayı nete pek girememiştim, doğrusunu söylemek gerekirse topiği yeni gördüm ve hemen okumaya başladım... ne kadar güzel, farklı insanları tanıma fırsatı edinmiş olduk bu sayede a.s
kahve bahane gerisi şahane der gibi oldu bizimkisi, hediye bahane gönlünden ne koparsa şahane diyerek söze başliim ben de :1hug:
27 yaşında, 1.60 boyunda, 49 kilo ağırlığında minyon ve tipik bir aslan burcu kadınıyım. Burcumun tüm özelliklerini taşıdığıma inanırım. yaklaşık üç yıl süren güzel bir evliliğim var :asigim: sanatın her dalını severim, ama özellikle tiyatro vazgeçilmezimdir, hem oynarım hem oynatırım sanat yönetmeni de diyebilirsiniz :dance: aynı zamanda eğitmenim, çocuk eğitimi ilgi alanımdır kitap okumayı, bişeyler karalamayı, yemek yapmayı, puzzlı, gezmeyi tozmayı ve alışverişi çok severim (eşim önceleri çok kızmasına rağmen kendime benzetme yolundayım :)) Özellikle ev dekorasyonuna bayılırım, modern çizgileri takip ederim ama sıra dışı şeyler her zaman dikkatimi çekmiştir. spor giyinmeyi severim ancak iş sebebiyle klasiğe de alışmış durumdayım :bbo: çiçekli böcekli ve parıltılı simli şeylerle fosforlu renklerin kullanılmadığı herşey gözüme güzel görünür, sanırım sadelikten yanayım :uhm:
bütün bunların dışında çok yufka yürekliyimdir, insanlara "hayır diyememem" en nefret ettiğim huyumdur. bir de iyi niyetimin suistimal edilmesi beni çileden çıkarır, ama maalesef kendi kendime kızarak bu çileden çıkma durumunu bibaşıma yaşarım... haksızlığa asla tahammül edemem ve sanırım biraz inatçıyımdır yerimseniben
sizlerle tanışmak olmak benim için büyük bir keyif, kendinize çok iyi davranın bayanlar... bu dünyanın biz kadınlara ihtiyacı var :smiley-cool: 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz şimdiden kutlu ve mutlu olsun...

bende geldimm ben 21 yaşında tazecik gelinim gittigi günden hamile kalan şuanda oğluşuna hamile olan cadımı cadı saçlarını boyamayı çok seven ama şuanda boyayamayan takı toka sevmeyen metale alerjim var birtek alyansımı takan makyaj sevmeyen lolipopa,sucuga,çikolataya aşık olan bebiş kıyafetleri görünce yüregi deli gibi atan şekermi şeker birazcık kilolu olan xl beden kıyafet giyen parfümlerden sade ve sadece meyve kokuluları seven kocasına deli gibi aşık olan hüngür hüngür aglayıp durduk yerde duygusallaşan en ufak bişiden bile mutlu olan bir kızmı desem cadımı desem siz ne derseniz deyin işte oyum :) renklerden beyaz kırmızı pembe lilaya ya tutkun olan biriyim bana don alacak olursanız eger tanga almayın giyemiyorum şort gibi olanlardan alın dogumdan sonra giyerim sadelikten yanayım :)

Süper olmuş bu topic ellerinize sağlık
Hediye seçerken çok işimize yarayacak çoook :jeyyar:

Bende tanıtayım kendimi zemuszemus
24 yaşımdayım, yani Kova burcuyum, burcumun bir çok özelliğini de taşıyorum :lepi:

Son zamanlarda aldığım kilolardan dolayı bedenim değişiklik gösterebiliyor S - M arası gidip geliyorum
kadınlar gününe özel pembe iç çamaşırı içinde S beden fırfırlı uygundur kaydirigubbakcemile
espri yapıyorum tabii ki de sempatiksalakcinni
ayakkabı numaram 36 - 37

hmm başka, 1 yıl 9 aylık evliyim :asigim:
İstanbul'da yaşıyorum, çalışıyorum

Özellikle şu rengi çok severim diyemiyorum ama renkli objeleri, renkli hatta rengarenk olan şeyleri çok seviyorum
Evimde bir renk bütünlüğü var elbette
Salonumda ki duvar ünitem ve yemek masam, konsolum koyu italyan cevizi, koltuklarım koyu kahve
Genelde kırmızı renkli objeler almışım farkında olmadan, ama örneğin yemek masamın ve orta sehpamın üzerindeki aksesuar tabağım altın sarısı renginde
Mutfağım da ise aksesuarlarımda pembe - beyaz renkler hakim ama dediğim gibi renkli eşyaları sevdiğim için rengarenk bardak takımı, kahvaltı takımı, halı gibi eşyalarım da var

Her kadın gibi alışveriş yapmayı çok seviyorum

Başkalarına hediye almayı, onları mutlu etmeyi çok seviyorum
Umarım hediye alacağım kişi belli olduktan sonra hakkında öğrenebildiklerimle ona beğenebileceği bir şeyler seçebilirim, mutlu edebilirim
Bana gelecek olan hediyede KKdan hatıra olacağı için elbette beni mutlu edecektir a.s.

sıpaydinin özel isteiğyle bir kaç bilgi daha ekledim kızlar umarım yeterli olur zemuszemus

Son düzenleme:
ya ben böyle şeyleri pek beceremem
sanki birşey istiyormuşum gibi gelir ama bana alacak arkadaşıda zor durumda bırakmak istemem
şimdii ben 5 martta 40 oluyorum yani bu bana doğum günü hediyeside olacak
önce fiziksel özellikler 1.68 boyunda 70 in biraz üstü bir kaç kilocuk yani üstünde ayak no 38 buğday tenliyim
ilgi alanlarım giyim aksesuar eşarp( ama şal türü değil) ve güzel olan her türlü şeye ilgim var
bere atkı kullanmam streç türü üste yapışan giysileri pek sevmiyorum
hediyeleşmekten büyük zevk alırım
bana alandan çok benim hediye alacağım kişinin beğenmesini mutlu olmasını istiyorum
umarım hayal kırıklığına uğratmam
ama inanın tecrübeyle sabit
güzel kaliteli ve zevkli şeyler aldığımı söylerler
birtek nefret ettiğim şey leopar desenindeki kıyafet ve diğer şeylerdir ona tahammül edemiyorum
genelde ne yüksek topuk nede düz topuk giyerim ortası
takı takamıyorum pek
mutfak eşyaları ev aksesuarı almayı düşünüyorum bana çıkan kişiye fakat kırılma ihtimali var diye teredütteyim
fazla makyaj yapmam
peluş oyuncak sevmem

Son düzenleme:
bende karalıyım bi kaç bişi
25yaşındayım profilimdede göründüğü gibi evliyim aslan burcuyum
şubat 6da 2yıllık evli olacağım
trabzonluyum trabzonda yaşıyorum gsm şirketinde müşteri temsilcisiyim
1,68boyunda 58kilo oldum biraz kilo aldım bu aralarr S M beden giyiyorum kıyafetin kalıbına göre değişkenlik gösterebiliyor
hımm ondan soracıma
esasında kk dan hediye olacağı için çöp bile olsa beni çok mutlu edicektir o yüzden şunu şunu severim die bişi sölmek istemiyorum.
ne olursa olsun çok mutlu oluruma.s.

Son düzenleme:
Ben de bahsedeyim bakalım kendimden...
3.5 aylık evliyim, 25 yaşındayım...boyum 1.75 civarı kilom 55'ti en son:roflol:
tam bir Hello Kitty hastasıyım nerdeyse her türlü materyali var bende hala da doymuyorumkaydirigubbakcemile3 Fanatik Beşiktaşlıyım, rock müzik dinlerim...ev dekorasyonuna meraklıyımdır, modern objeler hep ilgimi çekmiştira.s teknolojiyi yakından takip ederim, ses ve görüntü sistemlerini kurcalarım bol bolşakkıdı
özetle ben de bööle biriyim işteee

Açulun azıcık bende geldim huhu 33 yaşında ewli bir bayanım çocuğum yok çok genç ve bakımlıyım.Ayrıca takı zerzevatları çok sewerim.Boyum 1.62 kilom 67 kızlar öyle yazdığıma bakmayın zayıf görünüyorum dışardan kızıl saçlıyım huhu koyu renkleri hiç sevmem cıvıl cıvıl renkleri sewerim bana ne alırsanız kabulum önemli olan düşünmek kızlar şimdiden teşekkürler hepinizi çok sewiyorum.aklinialirimsmile

bende kendimi anlatayım. 20 yaşında ve 3 aylık evliyim.. boyum 175 kilom 70.kapalıyı bir bayanım.kozmetik ürünlere ve yüzüklere çok düşkünümdür.giyimde pembe rengi çok severim.kk da olmaktan çok mutluyum ve sizlerden gelen herşey beni çok ama çok mutlu edecekopuyorumnanaktan aranıza daha yeni katıldım ve böyle bir ortamda bulunmaktan çok mutluyum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…