Selam kızlar, öncelikle hepinize kucak dolusu sevgiler a.s işlerimin yoğunluğundan dolayı nete pek girememiştim, doğrusunu söylemek gerekirse topiği yeni gördüm ve hemen okumaya başladım... ne kadar güzel, farklı insanları tanıma fırsatı edinmiş olduk bu sayede a.s
kahve bahane gerisi şahane der gibi oldu bizimkisi, hediye bahane gönlünden ne koparsa şahane diyerek söze başliim ben de :1hug:
27 yaşında, 1.60 boyunda, 49 kilo ağırlığında minyon ve tipik bir aslan burcu kadınıyım. Burcumun tüm özelliklerini taşıdığıma inanırım. yaklaşık üç yıl süren güzel bir evliliğim var :asigim: sanatın her dalını severim, ama özellikle tiyatro vazgeçilmezimdir, hem oynarım hem oynatırım sanat yönetmeni de diyebilirsiniz :dance: aynı zamanda eğitmenim, çocuk eğitimi ilgi alanımdır
kitap okumayı, bişeyler karalamayı, yemek yapmayı, puzzlı, gezmeyi tozmayı ve alışverişi çok severim (eşim önceleri çok kızmasına rağmen kendime benzetme yolundayım :)) Özellikle ev dekorasyonuna bayılırım, modern çizgileri takip ederim ama sıra dışı şeyler her zaman dikkatimi çekmiştir. spor giyinmeyi severim ancak iş sebebiyle klasiğe de alışmış durumdayım :bbo: çiçekli böcekli ve parıltılı simli şeylerle fosforlu renklerin kullanılmadığı herşey gözüme güzel görünür, sanırım sadelikten yanayım :uhm:
bütün bunların dışında çok yufka yürekliyimdir, insanlara "hayır diyememem" en nefret ettiğim huyumdur. bir de iyi niyetimin suistimal edilmesi beni çileden çıkarır, ama maalesef kendi kendime kızarak bu çileden çıkma durumunu bibaşıma yaşarım... haksızlığa asla tahammül edemem ve sanırım biraz inatçıyımdır yerimseniben
sizlerle tanışmak olmak benim için büyük bir keyif, kendinize çok iyi davranın bayanlar... bu dünyanın biz kadınlara ihtiyacı var :smiley-cool: 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz şimdiden kutlu ve mutlu olsun...