- Konu Sahibi puccakanka
-
aman yarabbii bukadar leziz bi kürmü olur,,benim bildiğim bütün kürler iğrençti ve içmekte zorluk çekerdim ,,nefis nefis ,,bi çorba kaşığı içtim çok sıcak henüz mükemmel tadı var çok sevindim ben yaa,rahatlıkla içebilecemiz bi karışım ne mutluuu
bende hemen süzmeyi düşünüyorum soğuyana kadar bekletcem sonra süzücem,,heralde soğuması 5 saat sürmez
tugbacim topigin hayirli olsun ya bende isterim ama sudurumlari biraz duzelteyim ondan sonra bide ben tarcin bulamiyorum sadece toz tarcin var burda onla olmaz dimi
inşallah canım sen bi atlatta gerisi kolay,,,tugbacim topigin hayirli olsun ya bende isterim ama sudurumlari biraz duzelteyim ondan sonra bide ben tarcin bulamiyorum sadece toz tarcin var burda onla olmaz dimi
hihi ben gibi eşiyle iddaya giren biri dahaakızlar eşimle iddaya girdik martın 30 na kadar 57 kilo olcam eşim ümitli degil benden kızımın doumgününde 57 kilo olursam kocam altın nazarlıklı kolye ve bileklik alacakkk
motive olmama yardım edin
şuanki kilom 66
şöyle bişeymiş,,,yemekten sonra içince çok fena doygunluk hiisi veriyo olduğu için şişiriyomuş yani neyse,bizim az yemek yiyip kalkmamız lazımmış,,bilinç altımıza yerleştirirsek,,nasılsa içeceği içince doyucam canım yemek istemiycek en iyisi biraz yiyimde kalkıyım diyebilirsek başarırız,,yemekten 10dk sonra içebiliriztuba yemekten kaç saat sonra içicez?
bide hamilelik şüphesi olanlar felan içebilir mi?
ödem söktürücüler,metabolizma hızlandırıcılar düşük yaptırıyo ya.....
bilgin var mı?
uzun zaman önce duyduğum ama yapmaya bir türlü fırsat bulamadığım bir tarif bu. yarından tezi yok deneyecem bende. kış mış derken aldık kiloları yaz gelmeden gitmesi lazım göbüşümün.
bende katılabilirmiyim hanımlar aranıza
artık zayıflamak için bişeyler yapmam lazım
belki biraz zayıflamak için azim ve enerji olur sayenizde
ayrıca bişeyi anlamadım ekşi elmamı kullanacaz
istedikten sonra neden olmasın,,elma yeşil elma olucak ekşi elma olmasına gerek yok,,farketmez yani
cevap için teşekkürler
arasıra gelip aranıza katılmak isterim
bende zayıflarsam artık herkes zayıflar
inşallah ocak ayı içinde tartıda önce bu rakamı görüp iddayı kazanmanın temelini atmış olurum
Eki Görüntüle 313079
sonrada inşallah 15 ocakta tartıda bu rakamı görüp iddaayı kazanırım
Eki Görüntüle 313080
ve sonrada inşallah bu rakamı görürümde eşimi çatır çatır çatlatırım
Eki Görüntüle 313081
süpppeeerrrResimleride bulmuş ya
Hadi bakalım inş.
Benimde mayısın ortasına kadar 57 olmam gerekiyor.
Topuklu ayakkabısına iddaya girdik nerden istersem ordan alacak sevdicek.
tabiki boğazı tutmak önemliiama çokta şey istemiyo bu,,sadece eğer mesela 300gr yemek yiyosak 200grama indiricekmişiz hepsi oo,,sebebide karışımı içtikten sonra zaten şişiriyomuş mideyidoygunluk sağlıyomuş,,fazla yemeyin içince rahatsız olursunuz diyolarben bunu 1 haftadır yapıyorum yalnız bi yanlışı düzeltmem gerekicek top biberden 1 yemek kaşığı konulacak bendeki tarif öyle 1 hafta da 1 kilo vermiş durumdayım boğazıda tutmak önemli bi mansur tabiki ama çok tuvalate çıkarıyo bu karışım kızlar
yine süper bi konu açmışsın tebrikler.seni takip ettiğimi başarı topiğinden biliyorsundur.ben geçen sene emzirirken denemiştim bu karışımı.hatta bazen içine zencefil ıhlamur fln koyup kış çayı olarak nitelendirmiştim.tadı çok güzel.yalnız ben bu şekilde zayıflama amaçlı içildiğini bilmiyordum.hanımlar hepimizin kocalarıyla iddiaya giresimi tuttu nedir.bende evvel gün iddiaya girdim nisan 15 kızımın doğum gününde 55 olacam diye.hamile kalma kilom 57 di.55 nasıl olacak bilmiyom ama inat ettim işte.şu anda 63 kiloyum.yarından tezi yok bende kaynatıp başlıyorum.ayda 3 kilo versem oooohhhh.ayy çok fena gaza geldim haa.yalnız ben yine her sabah elma sirkeli karışımımı içerim.zayıflatmanın yanında hastalıktan koruyucu etkisine çok inanıyorum çünkü.hadi kolay gele hepimize.ben yarın kaynatıp başlıyorum.bugün çalışıyorum dışarı çıkamam malzemeleri almak için.
kız nerene içcen sen artıkanaammmm tubaaaaa gaza geldim heee bende mi başlasam neeee
artık onu dene bunu dene zaten yemek yemeye zaman kalmıcak
şu saat bunu iç bu saat bunu iç ee yemek ne zmn
böle böle tabi tığ gibi olruzz ehehehe
süpppeeerrr
tabiki boğazı tutmak önemliiama çokta şey istemiyo bu,,sadece eğer mesela 300gr yemek yiyosak 200grama indiricekmişiz hepsi oo,,sebebide karışımı içtikten sonra zaten şişiriyomuş mideyidoygunluk sağlıyomuş,,fazla yemeyin içince rahatsız olursunuz diyolar
ben bidahakine fazla atıcaktım zaten çünkü 5tane okadar az geldiki gözüme ,,ama 1 yemek kaşığda çok beaaben 1 tatlı kaşığı kafi gelicek bencee
teşekkür ederim,,herşey zayıflamak için napalım...
ayda değil 8 kilo ayda 4-5 kilo versem kafi benim içindeee
elma sirkeli suyu bende bırakmadım devam yanii
kız nerene içcen sen artıkhem bu karışım inanılmaz tokluk veriyo test edildi dün akşam deminde içtim iki bardak şuan on fırın ekmek yemiş gibiyim süpper yaa,akşam çok az yemek yiyip bunu içicem gerçekten doyuruyoo bide bunu zamanı yokki canım,,ne zaman yemek yersen arkasından içiceksin 10dk sonra,,bence vakit tutulmaya bile gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?