8 haftalik yarisa var misiniz ?

Yarışmaya katıkdıktan bir gün sonra sabah 61.8 çıkmıştım ona rağmen kilom 61.2 :)

Eklentiler

• IMG_20141215_125952.jpg
    IMG_20141215_125952.jpg
    77,4 KB · Görüntüleme: 69
Napıcaz böyle yaa bi tutabilsek:KK43:

ayy canım bilmiyorum ki yani dün resmen midem iflas edecek ama hala yeme isteğim vardı :KK43: bugün yoğurt aldım işe gelirken 1 tane salatalık doğradım yedim şimdide çorba kalori sayımı yapacam en fazla 750 kaloriyi geçmemeye çalışacam bakalım haftaya kadar nolacak sende katıl bana beraber sayalım

Kızlar selam,
Öncelikle kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ben bu sabah geç kaldım işe. Uyuyakalmışım. Dolayısıyla fırladım resmen evden tartılamadım.
yarın tartılıp bildirsem olur mu?

ayy canım bilmiyorum ki yani dün resmen midem iflas edecek ama hala yeme isteğim vardı :KK43: bugün yoğurt aldım işe gelirken 1 tane salatalık doğradım yedim şimdide çorba kalori sayımı yapacam en fazla 750 kaloriyi geçmemeye çalışacam bakalım haftaya kadar nolacak sende katıl bana beraber sayalım
Nasıl yapıcaz 750 kaloriyi geçmicekmi?

8.gun menum

Sabah

3 tane zeytin

Peynir

Bal

2 yumurta:)

Ara

2 tane kayısı

Öğlen

Fırında balık

Salata

Akşam

Çorba salata

canım o kotayı ben kendime koydum senin bünye kilo ve yaşam tarzın nasıl peki ona göre belirle ben mesela 1200 kalori alabiliyorum ama yarıya indirirsem kilo veririm diye düşünüyrm yoksa yine dkn diyetine başlayacam onunla 63 den 57,5 e düştüm ama devam edemedimm :KK17::KK17: sürekli ofise börekler çörekler falan gelince birde davetler olmasa keşke sanki herkes inadıma yapıyor ya :KK43: öffffffff:KK12::KK12::KK42::KK42:

Kızlar yazamadım kusura bakmayın pek yoğunduk hafta sonu

önce kilom 53,9

Garip bir şekilde 1 kilo 100 gram gitmiş görünüyor ama hafta sonu misafir olunca hiç dikkat edemedim acaba ilk tartıldığımda adet öncesiydi o yüzden mi fazla çıktı ki?

Umarım herkes iyidir ve kilo vermiştir, geçmişi şimdi okuyacağım:=)

Kızlar çoğunluk vermiş herkesi tebrik ederim arada kaçamaklar da olmuş ama bu hafta daha iyi olur inşallah

Benim bugün saçma sapandı

SABAH
Kahvaltılık gevreği süt

ARA
1 bucuk kucuk kurabiye

ÖĞLE
kahvaltılık gevreği süt

AKŞAM
çorba - yogurt yerim heralde

Kilo verenlerin adına çook sevindim. :KK73:
Veremeyenler inş tez zamanda tıkır tıkır gider kilolar :KK4:
Bugün ki menüm
Sabah kepek unlu krep , peynir, domates, salatalık
Arada öğrencim ısrar etti yarım elmalı kurabiye yedim .
Yazık çocuk niye tüm almıyorsunuz öğretmenim tüm alın diye ısrar etti ama deyemediiim diyetteyim diye :KK33:
Öğlen ıspanak kavurma, yoğurt
Arada yarım kase bol keten tohumlu kefir
Akşam yemeğim de yağsız tavuklu karnıyarık ve salata birazdan yiyeceğim.

bugünkü menüm
sabah 2 kaşık yoğurt yiyip spora gittim 200 kalori koşu bandında yaktım 10 dakika bisiklet bndim

gelince bi tabak tarhana çorbası içtim

saat ikide ve dörtte yoğurtlu naneli buğday ve nohut haşlaması yedim

akşam meyve yicem bugünlük bu kadar

Bugunn tartindim ve 66.4 ciktim hihi buda yeterr henüz aksam yemegimi yemedim gece listemi de yazacağım .
Sizin Nasıl gidiyor kizlar diyetinizzz?

X