Başarılar canım bende senin gibiyimEki Görüntüle 1336949
Gram gram vermeye devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başarılar canım bende senin gibiyimEki Görüntüle 1336949
Gram gram vermeye devam
hayırlı olsun tatlım umarım biran önce iyileşir yazık kuzuyaArkadaşlar yarın oğlum sünnet olacak. Bu yüzden başka bir şehirde kayinvalidemdeyiz. Yarın tartiya çıkamam. Çarşamba günü evde olacağım o zaman yazarim. Bilgilerinize.. .
Harikasın yaa tebrik ederimmm
tatlım bu hafta sıkarsın gider. bir şekilde gidecek bu kilolar sonunda fıstık olacağızAçıklıyorummm........
Hiç gram verememişimmkendimden nefret ediyorum çunku çok kaçamak yaptımm
Kilom.66kg
kocaman olunca biraz daha hızlı gidiyor galibaHarikasın yaa tebrik ederimmm
reglden vücudun su tutmuştur bitince normale dönersin bazı kadınlarda 2 kiloya kadar farkediyorTahmin ettiğim gibi kilo verememişim ama alacağımı da düşünmemiştim.Haftadan beri 400 gr almışım.Aslında ciddi kaçamağım olmadı ama reglden dolayı böyle olabilir.
Kilom 73.7 kg
tebrik ederim :) 10 günde 4 kilo çok sevindim sizin adınıza :)
teşekkür ederim ilki biraz hızlı oldu bakalım ikinci hafta duracak mı? umarım hepimiz sonunda istediğimiz kiloya ulaşırıztebrik ederim :) 10 günde 4 kilo çok sevindim sizin adınıza :)
bende de hiç oynama yok canım bende çok kaçırdım regli olacam zaten her yerim şiş bir de kendimi tutamıyr ve yiyorummmAçıklıyorummm........
Hiç gram verememişimmkendimden nefret ediyorum çunku çok kaçamak yaptımm
Kilom.66kg