8 haftalik yarisa var misiniz ?

image.jpg
Bügünü biraz hafif atlattım sanki sabah kaşarlı tost domates Salatalık zeytin ara: tarçınlı süt Öğlen :1 kase mercimek Çorbası aksam : 7 8 kasık Patlıcan yemeği bir bardak ayran saat sekizde de. Bir ısırık baklava yarım yani . Günü bitirdim yarın tartı günü ama zayıflamadım herldr bakalım Görelim

nası öğrendin kaç kilo olduğunu göbeğinde
Diyetisyen kollar bacaklar göbek bölgemdeki fazla yağlanmayı söylüyordu aylık değişimlerini de nerden ne kadar gittiğini ama gitmiyorum artık 2 ay önceydi son gidişim bırakınca verdiğimi de geri aldım şimdi kendim yapıyorum öğrendiğim kadarıyla durursa kilo vermem o zaman giderim diye düşünüyorum

Selam kizlar, bugunku menum;

14:00 - 2 tam tahil ekmekle, peynir tost
19:00 - nohut yemegi, salata, 1 tam tahil ekmegi.
Bugun gec kalktigim icin anca 2 ogun oldu. Ara hic yok.

Yarin umarim hepimizin yuzunun gulecegi rakamlar yazariz bu sayfalara.

Arkadaşlar yarın oğlum sünnet olacak. Bu yüzden başka bir şehirde kayinvalidemdeyiz. Yarın tartiya çıkamam. Çarşamba günü evde olacağım o zaman yazarim. Bilgilerinize.. .

kızlar ben hafta sonu ablamda kaldımm baya aşırıya kaçtım hemde öyle böyle değil yani pizzalar mantılar köfteler börekler.
hiç harekette edemedim hep evdeydim 59a kadar çıkmışım :KK43: ama telafi edicem :/

günaydın kıslar
daha öncede soylenişdim evde internet yok kullanmıyorum cumartesı mısafırım vardı yemeklı bırazcık kacırdım pazarda yorgunlugu cıktı cok hastayım o yuzden menu bıldırımı cumartesı pazar yok kıslar bende
ama tartıya henuz yanısmamıs kılo
73,1 kiloyum cumada boyledım

sevgıyle kalın ıncecık olun ıns hepınız ve hepımızz

Evet tahminim doğru bu hafta zayıflamadım o kadar dikkat ediyorum yaklaşık 3 haftadır vucüdum direniyor başlangıç 77.4 15.12.2014 77.2 sadece 200 gram ama bu hafta hiç spor yapmadım ondan veremedim

X