- 4 Aralık 2014
- 243
- 101
- 42
zaten onlar olmasa harika olacak ben göbeğimde kaç kilo olduğunu öğrendiğimde şok olmuştumahaha :) benimde göbeğim yapıyo onlarsız mı gtartılsak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zaten onlar olmasa harika olacak ben göbeğimde kaç kilo olduğunu öğrendiğimde şok olmuştumahaha :) benimde göbeğim yapıyo onlarsız mı gtartılsak
nerdeyse 6 yıldır benimle benimki garipser miyim acabaO göbek benden ayrıldığı gün düğün bayram yapcam zaten.
Dal gibide olsam hiç gitmeyecek gibi yerleşti.
Onsuz bir hayat nasıl olur acaba hiç peşimi bırakmıyor
beni de sopa paklar anca tatlı krizleri fena vuruyorSağol canim. Beni ancak isveç diyeti paklar
nası öğrendin kaç kilo olduğunu göbeğindezaten onlar olmasa harika olacak ben göbeğimde kaç kilo olduğunu öğrendiğimde şok olmuştum
Diyetisyen kollar bacaklar göbek bölgemdeki fazla yağlanmayı söylüyordu aylık değişimlerini de nerden ne kadar gittiğini ama gitmiyorum artık 2 ay önceydi son gidişim bırakınca verdiğimi de geri aldım şimdi kendim yapıyorum öğrendiğim kadarıyla durursa kilo vermem o zaman giderim diye düşünüyorumnası öğrendin kaç kilo olduğunu göbeğinde
Başarılar canım SüpersinGünaydın Kizlar ben 700 gr vermisim. Sonunda 77 rakamini gördük.
Eki Görüntüle 1336987