Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çooooookkkk kötüsünnnn takıldım zaten sabah uyanamaya bilirim ama öğleye doğru fotolu bildirim yaparım şekerim uyanırsam daha erken olurben de merak ediyorum bu haftanın birincisi kim olacakolmazzzz yatın tartı günü un utmayın kızlar
sabah aç ve kıyafetsiz tartılıyorum ben uygundur dimiolmazzzz yatın tartı günü un utmayın kızlar
aynen ben de öyle yapacağımsabah aç ve kıyafetsiz tartılıyorum ben uygundur dimi
cumaya kadar çok iyiydim 3 gün fena yedimaynen ben de öyle yapacağım
sabah aç ve kıyafetsiz tartılıyorum ben uygundur dimi
ahaha :) benimde göbeğim yapıyo onlarsız mı gtartılsakBende aynen öyle :)
Aslında benim derimde kalım bayaa ağırlık yapıyo
ahaha :) benimde göbeğim yapıyo onlarsız mı gtartılsak
benimki de bağımsızlığını ilan etti :)O göbek benden ayrıldığı gün düğün bayram yapcam zaten.
Dal gibide olsam hiç gitmeyecek gibi yerleşti.
Onsuz bir hayat nasıl olur acaba hiç peşimi bırakmıyor
ben de bu gün dağıttımcumaya kadar çok iyiydim 3 gün fena yedim
yarın sabah büyük gün :) baklaım ne olacakolsun ama az önce tartıldım kötü değilmiş korkuyordum bir kilo fark olacak diye sabah ki gibi ama daha gecesi var bunun tabi kotsuz tartıldım moralim bozulmasın diye o da etkili
cızzzzzlara dokunup sonra da hayıflanıyoruzzzzzzyarın sabah büyük gün :) baklaım ne olacak
zormuş kolay gelsinKızlaaar yarin isveç diyetine basliyorum. Protein ağirlikli. Karbonhidrat ve şeker yok
zormuş kolay gelsin
yarın sabah büyük gün :) baklaım ne olacak
Bende aynen öyle :)
Aslında benim derimde kalım bayaa ağırlık yapıyo