8 günlük Hurma yoğurt diyeti yapmaya varmisiniz?isteyen buyursun gelsin destek olalım birbirimize ;)

Bende giremedim ya pek aa bende de ishal yaptı zor toparladim kendimi bıraktım maalesef dahiliyeyegittim bugün tahlil verdim hipoglisemiri varmış bende diyetisyene yönlendirdi diyetisyen bana özel liste hazırladı hazır liste değil elle yazdı tek tek ona baslicam eğer düzenli yaparsan hergün 1 saat yurusen ayda 4_5 kilo verirsin dedi daha sağlıklı ve kalıcı olacak kilo açısından bence istersen sanada gondereyim yada post açayım ordan devam edelim sen bilirsin canim

Bir Haftada Dört Kilo Nasıl Verilir?
Bir hafta içerisinde hızlı kilo vermek istiyorsanız diyete girmemeniz gerekir. Bu işin birinci sırrı su içmekten gelir. Çünkü su vücuttaki ödemi yok etmektedir. Gün içinde iki buçuk litre su tüketmeniz gerekir. 11 yıldır sağlık programı hazırlayıp sunan deneyimli sunucu Meltem Şarkışlalı güzellik, bakım, sağlık ve estetik konularında merak edilen soruları Kadınlar Kulübü TV için yanıtlıyor.
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteğinizi bekliyoruz.
https://www.kadinlarkulubu.tv/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…