• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 günlük Hurma yoğurt diyeti yapmaya varmisiniz?isteyen buyursun gelsin destek olalım birbirimize ;)

unnamed.jpg
bu harekette bel ve karın icin çok etliymiş yapmak isterseniz ..kalcani indirip kaldırıyosun sadece
3 set halinde 25 defa yapılacakmış

Evet biliyorum bu hareketi yaptım da bi kaç kez ama etkisimi olurmuş yaa bunun diyipbırakmıştım :) yapayım bari tekrar :KK70:
Yap canım sende :) ne kaybederizki diyete devam dimi benim yemekler gözümün önünden geçiyo artık :confused:ama bırakmak yok 1 kilo verdim 4 günde 3 er cm de incelme olmuş eşim de farkediyo verdiğimi

Ben oyle 7 10 15 hurmayla doymam ki bi kase yesek olmuo mu yada doyana kadar ay bende yapacam ama hurma kilo aldiriyor hatta tam hatorlayamayacagim ama peygamberlerden biri sadece hurmayla kilo almis gibi bi hikaye vardi arastir

Ben regl oldum kilo vermem durdu hatta sürekli acikiyorum tatlı istiyorum zor tutuyorum kendimi hatta bazen tutamıyorum bile :( ama sporu bırakmadım su iciuorhm sürekli
1 kilo çok iyi bravo tam olarak ne yapiyosun peki

Ben oyle 7 10 15 hurmayla doymam ki bi kase yesek olmuo mu yada doyana kadar ay bende yapacam ama hurma kilo aldiriyor hatta tam hatorlayamayacagim ama peygamberlerden biri sadece hurmayla kilo almis gibi bi hikaye vardi arastir

Doyuluyor ya yanında yoğurt var su iciuosun sürekli peygamberlerleolan kısım hakkinda bilgim yok maalesef

Bende doymam cok az diyordum ama doyuruyor canım istahliyimdirda bugün 5.gunum 1 kilo gitmiş incelmede var hergun olcuyorum 1cm inceliyorum bende durum bu yani bilemeyecegim canım her öğünde 7 tane idealmis sanirim öyle bisey okumuştum araştırırken

Ben regl oldum kilo vermem durdu hatta sürekli acikiyorum tatlı istiyorum zor tutuyorum kendimi hatta bazen tutamıyorum bile :KK43: ama sporu bırakmadım su iciuorhm sürekli
1 kilo çok iyi bravo tam olarak ne yapiyosun peki
Reglin geçene kadar yapma madem canım bitinceye kadar ekmek şekeri kesersin yine tarcinli suyuna devam edersin dikkat edersin yine. bitince baslarsin olmaz mı ;)

Diyeti aynen uyguluyorum canım bol su iciyorum spor yapamıyorum fazla evde boya yapıldı temizlikten fırsatım olmadı spora onuda yapabilseydim daha çok etkisi olacaktı sanirim bugünden itibaren başlıyorum artık

Diyeti aynen uyguluyorum canım bol su iciyorum spor yapamıyorum fazla evde boya yapıldı temizlikten fırsatım olmadı spora onuda yapabilseydim daha çok etkisi olacaktı sanirim bugünden itibaren başlıyorum artık

Ben akşam plates yaptım 5 hareket yaptım hepsinden 15*2 yaptım senin gonderdigin hareketide yaptım bakalım nolcak

Supersin canım benden iyisin valla ;)
Ben kilo olarak 1 kilo verdim ama incelme çok oldu hergun 1 cm inceliyorum yani kilo niye veremedim acaba fazla

Valla incelmek çok güzel bence kilo vermekten bile :) kilo niyeaz gidiyor bişey diyemem bunyenle alakalıdır ama incelmeler devam ediyorsa kiloda verirsin elbet bazen inatçı oluyo4 kilolar şaşırtmak gerek

Supersin canım benden iyisin valla :KK66:
Ben kilo olarak 1 kilo verdim ama incelme çok oldu hergun 1 cm inceliyorum yani kilo niye veremedim acaba fazla

İnceleme bile süper bende düşünüyorum ama tatile gidicem daha sonra başlayayım artık kilom çok yok ama bu aralar alıyorum ve direk göbek oluyor maalesef

Valla incelmek çok güzel bence kilo vermekten bile :) kilo niyeaz gidiyor bişey diyemem bunyenle alakalıdır ama incelmeler devam ediyorsa kiloda verirsin elbet bazen inatçı oluyo4 kilolar şaşırtmak gerek
Canım yogunluktan giremedim buraya unutmusum bile seni merak ettim bakayım dedim :KK66:
diyeti 6 gun yapip bıraktım maalesef kabızlık sorunu oldu yoksa devam edecektim ama dikkat ediyorum yine kilom aynı geri anladım bi kaç gün sonra tekrar yapayım diyorum
Sen ne yaptın diyete devam mı ne kadar verdin inşallah güzel sonuçlar almışsındır sende :)

İnceleme bile süper bende düşünüyorum ama tatile gidicem daha sonra başlayayım artık kilom çok yok ama bu aralar alıyorum ve direk göbek oluyor maalesef
Ekmek şekeri bırak yada azalt canım bak nasıl gidiyo o göbek :) birde yoğurt pul biber limon kuru yapabilirsin

Back