8 günlük Hurma yoğurt diyeti yapmaya varmisiniz?isteyen buyursun gelsin destek olalım birbirimize ;)

toprak-35

Kun fe yekun..
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
2.898
2.661
133
Slm arkadaslar
ayin 22de tatile gideceğiz
simdiden düşünmeye başladım ne yapacağımı
75 kiloyum ne kadar versem kardir o zamana kadar sok diyetlerle başlamaya karar verdim ve hurma yoğurt diyeti dikkatimi çekti acikmiyomussun ve şeker tatlı isteğini azaltiyomus
Günde 3 ögün olmak üzere her öğünde
7 hurma 1 kase yoğurt yenecek yani günde 21 hurma 3 kase yoğurt yiyeceğiz
ben hurmalarımı yoğurdumu aldım bu akşamdan itibaren başlıyorum ve tabiki günde en az 2 litre su içmeyi unutmuyoruz şekersiz çayda icebiliriz yeşil elma da tuketecegim arada hem tok tutar hem kilo vermemi hızlandırır diye düşünüyorum
katılmak isteyenleri beklerim

Kilo 75
Karın 78
Bel 106
Kalça 109
Su anki ölçülerim ..
Bakalım 8 gün sonra hurma diyetiyle ne kadar fark edecek

Boy 166 kilom 72 ben birde plates yapıyorum düzenli olarak

Sabah aç karnına akşamdan hazırladığım 1.5 lt suyun icine 1 tane kabul tarçın atıyorum sabah uyanır uyanmaz içiyorum 2 bardak icinede biraz limon suyu sıkıyorum metabolizmaya iyi geliyor ve de kabizliga

Hoşgeldin canım inşallah bu şekilde vereceğiz kiloları :) bu diyetten sonra geride almiyormussun okuduklarıma gore
Tarcinli suyu bende iceyim kabızlık sorunu var bende de sağol canim
Spor da leslie yapmak istiyorum bir ara incelmistim onunlada tavsiye ederim

Hosbulduk Leslie evet bi ara denemistim tekrar denesemmi acaba? tarcinli su cok iyi geliyor bana dene mutlaka derim

Canim bende istiyorum ama hurma sevmiyorum peki faydasi varmi sekiz gunde ne verebilirsinki

Canim bende istiyorum ama hurma sevmiyorum peki faydasi varmi sekiz gunde ne verebilirsinki
Bende ilk defa yapıyorum bu diyeti en az 4 kilo veriliyor muş okuduklarima gore 8 günün sonunda göreceğiz artık :)
Hurmayı sevmiyorsan 3 günlük patates yoğurt diyeti var 3 kilo gitmişti benden yaptığım zaman leslie de yapıyordum o zaman incelemede olmuştu onu yapabilirsin canım bu diyet bitsin 1 gün ara verip patates yogurt diyetini yapmak istiyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…