Ben de o durumdayim. Regl oldum sanip gidiyorum ama hicbir sey yok. Kan 0.100 cikti ama hala bi umudum var cumartesi olmazsam tekrar gidecegimHer akıntım olduğunda regl oldum deyip üzülerek tuvalete gidiyordum bende. İnşallah Rabbım nasip etmiştir size dekız gibi dedi doktor ama 11. Haftada kesin değil perşembe gidecem bende bakalım
Tekrar kan vermedim ben ay bitip olmayınca evde test yaptım çift çizgi olunca 1 hafta sonra hastaneye gittim çok küçüktü minik sadece kan baktılarSonrasında tekrardan kan testi vermiş miydiniz? Kaçıncı günde vermiştiniz :)
İnşallah güzel haber alırsınızBen de o durumdayim. Regl oldum sanip gidiyorum ama hicbir sey yok. Kan 0.100 cikti ama hala bi umudum var cumartesi olmazsam tekrar gidecegim
Günaydın, gittiniz mi doktoraGeç döllenme olabilir benimde 8 gündür gecikiyor ve testlerim negatif çıkıyor perşembe günü doktora gitcem umarım hamileyizdir
GünaydınGünaydın, gittiniz mi doktora
Merhaba belli oldu mu acaba aynı belirtileri yaşıyorum daBen de o durumdayim. Regl oldum sanip gidiyorum ama hicbir sey yok. Kan 0.100 cikti ama hala bi umudum var cumartesi olmazsam tekrar gidecegim
Benimde 2 gün gecikti ama test negatif çıkıyor ağrılarım var oldum sanıyorum o derece ama hicbirsey yokMerhaba son durum ne acaba ? Testlerde 15 güne kadar zamanı var ..gebelik ihtimali herhangi hastalıktan dolayı düşük ise doktora başvurmalısınız kist ve miyom tarzı bişey gelişmiş olabilir.
Sizin son durumunuz nedirİnşallah amin
19 gün oldu hala regl olmadım en son 23 kasımda oldum doktor şüpheli bakti kanda negatif çıktı göğüs hassasiyeti çok var 2 gündür de ara ara kasık ağrım oluyor 10 ocakta 2. Reglim var bakalım olucak miyim idrar testi yaptım gözle görülecek şekilde pembe cizgi var haftaya tekrarlicam umarım pozitif görürümSizin son durumunuz nedir
Yaa çok sevindim inşallah herşey gönlüne göre olur canım19 gün oldu hala regl olmadım en son 23 kasımda oldum doktor şüpheli bakti kanda negatif çıktı göğüs hassasiyeti çok var 2 gündür de ara ara kasık ağrım oluyor 10 ocakta 2. Reglim var bakalım olucak miyim idrar testi yaptım gözle görülecek şekilde pembe cizgi var haftaya tekrarlicam umarım pozitif görürümsen nasılsın?
Benim 2-3 gündür ara ara ağrım oluyor sanki adet olmusum gibi hani böyle bı yanma olur ya kasıklarda öyle şeyler yaşıyorum oldum diyorum devamı gelmiyor. 8 ay önce kurtaj olmuştum. Acaba diyorum bir problemmi var kafam çok karışıkYaa çok sevindim inşallah herşey gönlüne göre olur canımbende bir ümit bekliyorum. Ama bı yandanda negatifse neden olmuyor başka birşey mi var diyede korkuyorum
Bende aynı şekilde ama daha belli değil umarım hamileyizdirYaa çok sevindim inşallah herşey gönlüne göre olur canımbende bir ümit bekliyorum. Ama bı yandanda negatifse neden olmuyor başka birşey mi var diyede korkuyorum
İnşallah bakalım hayirlisiysa tabiBende aynı şekilde ama daha belli değil umarım hamileyizdir
Bakalım Allah nasip eder inşallah bir gelişme olursa haber ederim sende aynı şekilde güzel haberlerini bekliyorumİnşallah bakalım hayirlisiysa tabi
Tamam canım inşallahBakalım Allah nasip eder inşallah bir gelişme olursa haber ederim sende aynı şekilde güzel haberlerini bekliyorum
Tekrar test yapmadın demi cnm 10 ocağı bekleyeceksinBakalım Allah nasip eder inşallah bir gelişme olursa haber ederim sende aynı şekilde güzel haberlerini bekliyorum
Yarın yapacağım bakalım umarım pozitif görürümTekrar test yapmadın demi cnm 10 ocağı bekleyeceksin