Geç döllenme olabilir benimde 8 gündür gecikiyor ve testlerim negatif çıkıyor perşembe günü doktora gitcem umarım hamileyizdirLÜTFEN YARDIMM..
hanımlar merhaba. iki aydır korunmasız ilişki yaşıyoruz eşimle. bu ay 8 gün geciktim. ilk geciken gün idrar testi yaptım negatif, 3 gün önce yaptım negatif bugün 8. gün yine negatif. Hiçbir regl belirtim de yok. Çok fazla akıntım var hatta regli olduğumu düşünüp gittiğimde olmadığımı görüyorum. normalde de hiç gecikmez adetim hep düzenli olurum. bu ay karnım hafif ağrıyor gibi oluyor sonrasında da geciyor idrar testinin yanılma payı olabilir mi? hamile olabilir miyim?
Sonucunuzu merak ettim inşallah güzel haber alırsınız:)Bugün kan testi oldum inşallah olumlu sonuçlanır
Ben 18 gün gecikmede öğrendim. Ve gecikmemin 6. Günü kan vermeme rağmen negatifti. Geç döllenmeler genelde çok sonra belli oluyor :)Mevsimsel de olabilir kızlar ya da stres
8 gün gecikmede silik de olsa çıkardı diye düşünüyorum
Bu gecikme sürecinde hiç kan testi vermişmiydiniz acabaBen 18 gün gecikmede öğrendim. Ve gecikmemin 6. Günü kan vermeme rağmen negatifti. Geç döllenmeler genelde çok sonra belli oluyor :)
Mevsimsel de olabilir kızlar ya da stres
8 gün gecikmede silik de olsa
Gecikmenin 6. Günü kan vermiştim negatifti ve umutlandırmak istemem ama belirtiler benimle aynı :)Bu gecikme sürecinde hiç kan testi vermişmiydiniz acaba
Benim belirtilerim mi ? Acaba bende mi geç döllenme ile ogrenicem umarım.. benim yarın 9 gün gecikmem kan testinde değerim 2 cikmisti kadın doğuma randevu aldım perşembe günü tekrardan kan vericem beklemelimiyim yoksa kan mi vermem lazım tekrardan negatif görüp hüsrana uğramak istemiyorum şuan kaç haftaliksinGecikmenin 6. Günü kan vermiştim negatifti ve umutlandırmak istemem ama belirtiler benimle aynı :)
Karıştırdım kusura bakmayın yorumu açan kişi akıntım fazla yazmış o sandım siziBenim belirtilerim mi ? Acaba bende mi geç döllenme ile ogrenicem umarım.. benim yarın 9 gün gecikmem kan testinde değerim 2 cikmisti kadın doğuma randevu aldım perşembe günü tekrardan kan vericem beklemelimiyim yoksa kan mi vermem lazım tekrardan negatif görüp hüsrana uğramak istemiyorum şuan kaç haftaliksin
Benimde akintim çok var ayy umarım bende hamileyimdir inşallah allahim perşembe günü mucize olurKarıştırdım kusura bakmayın yorumu açan kişi akıntım fazla yazmış o sandım siziben her ay düzenli oluyordum mevsimden diye düşündüm ay bitip olmayınca test yapmıştım evde. Gecikmemin 6. Günü benim kan testimde 0.02 çıkmıştı 17+1 deyiz şuan inşallah sizin de vardır miniginiz :)
Her akıntım olduğunda regl oldum deyip üzülerek tuvalete gidiyordum bende. İnşallah Rabbım nasip etmiştir size deBenimde akintim çok var ayy umarım bende hamileyimdir inşallah allahim perşembe günü mucize olurcinsiyetini öğrendiniz mi Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Bende perşembe günü gidicem umarım pozitif görürüm hakkımızda hayırlısı olsun bana bi umut oldunuzHer akıntım olduğunda regl oldum deyip üzülerek tuvalete gidiyordum bende. İnşallah Rabbım nasip etmiştir size dekız gibi dedi doktor ama 11. Haftada kesin değil perşembe gidecem bende bakalım
İnşallah hayırlısıyla versin Rabbım umarım istediğiniz gibi olur herşeyBende perşembe günü gidicem umarım pozitif görürüm hakkımızda hayırlısı olsun bana bi umut oldunuzkan değerini 2 görünce perşembeye kadar yükselmez diyordum kendi kendime inşallah yanılıyorumdur
Umarım inşallah Allah nasip ederİnşallah hayırlısıyla versin Rabbım umarım istediğiniz gibi olur herşeybende ilk buraya yazmıştım kist mevsim stres falan demişlerdi çok üzüldüm o yüzden paylaşmak istedim yaşadıklarımı içinizi ferah tutun inşallah vardır minik gösterir kendini. Öyle de düşünmeyin 4433 dü ilk öğrendiğimde 5 haftalıktı :) teşekkür ederim iyi dilekleriniz için Rabbım sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin size de nasip etsin allahim
Amin inşallah Rabbım isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın :) bakıyorum elimden geldiğince insallah iyidirUmarım inşallah Allah nasip ederrabbim isteyen herkese hayırlısıni nasip etsin bebeğinize iyi bakin
İnşallah aminAmin inşallah Rabbım isteyen kimsenin kucagını boş bırakmasın :) bakıyorum elimden geldiğince insallah iyidir❤
Cıktı mı sonucunuzBugün kan testi oldum inşallah olumlu sonuçlanır
Sonrasında tekrardan kan testi vermiş miydiniz? Kaçıncı günde vermiştiniz :)Karıştırdım kusura bakmayın yorumu açan kişi akıntım fazla yazmış o sandım siziben her ay düzenli oluyordum mevsimden diye düşündüm ay bitip olmayınca test yapmıştım evde. Gecikmemin 6. Günü benim kan testimde 0.02 çıkmıştı 17+1 deyiz şuan inşallah sizin de vardır miniginiz :)