- 8 Aralık 2022
- 203
- 109
- 30
İnşallah ben çok stres yaptım bu durumada sizlerin durumunu merak ediyorumYarın yapacağım bakalım umarım pozitif görürüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ben çok stres yaptım bu durumada sizlerin durumunu merak ediyorumYarın yapacağım bakalım umarım pozitif görürüm
Bu süreçte stres eksik olmuyor zaten Allah nasip eder inşallahİnşallah ben çok stres yaptım bu durumada sizlerin durumunu merak ediyorum
Amin amin inşallah hepimizeBu süreçte stres eksik olmuyor zaten Allah nasip eder inşallah
Merhaba son durum ne ben de aynısını yaşıyorumMerhaba yoldaşlar bnmde durumum Yumurtlamadan bu yana göğüs ağrısı ve sol kasık ağrısı hissettiren bir ağrı bayag 10gun sürdü kasık ağrım sonrada 3gun önce siddetli sol kasık ağrısı bıçak saplar gibi giren çıkan şimdi ise yok son adet tarihim çok azda olsa bir iki gün oynar Kasım'da 28.gun adet oldum Aralık'ta 29.Adet oldum bu ay ise adetime iki gün var geçtiğim Aya göre acaba acaba son adeti mi baza mi almalıyım belirtim ise şu an kurudum akıntım vardı durdu oda az yani bazen sarı bazen beyaz az geldi şimdi ise yok bebek isyltiyorum hayıt ekstrati çoban çökerten gibi gıda takviyesi kullandım. Eşimde bende yani birazda olsa beklentim var göğüslerim çok şişti ama biraz söndü şu an sadece acıma var başka bişey de yok sizce nedir fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkür ediyorum
Merhaba bugün adet günüm takvime göre akıntım var ayıptır söylemesi sarı beyaz normal şekilde sol kasığımda arada bir sızi şeklinde aşırı olmayan göğüsler acıması yanlarda biraz damarlar belirginleşmis dolgun ama yumuşak bilmem anlatamıyorum pek bakalım beklemedeyim sizin ne durumda adet tarihiniz bugünmuMerhaba son durum ne ben de aynısını yaşıyorum
Adetim yarın benim de yumurtlamadan beri artan sol kasık ağrım sabah bulantılarım var adete 5 gün kala kan verdim negatifti hemen çıkmayabilirmiş geç döllenmede ama umudum kırıldı tabi, inşallah adet olmayız ve vardır bebeklerimiz bizimledir allahım nasip etMerhaba bugün adet günüm takvime göre akıntım var ayıptır söylemesi sarı beyaz normal şekilde sol kasığımda arada bir sızi şeklinde aşırı olmayan göğüsler acıması yanlarda biraz damarlar belirginleşmis dolgun ama yumuşak bilmem anlatamıyorum pek bakalım beklemedeyim sizin ne durumda adet tarihiniz bugünmu
Sizin sonucunuz noldu yazmadiniz sanirimBu süreçte stres eksik olmuyor zaten Allah nasip eder inşallah
Hala regl olmadım doktor ilaç verdi kullandım yan etki yapti son 1 günlük ilacım kaldı bıraktım ilacda etki etmedi akintim çok fazla göğüslerim 2 gündür çok ağrıyor bekliyorum öyleSizin sonucunuz noldu yazmadiniz sanirim
Test verdiniz mi yine ve gecikmeniz kaçıncı gün acabaHala regl olmadım doktor ilaç verdi kullandım yan etki yapti son 1 günlük ilacım kaldı bıraktım ilacda etki etmedi akintim çok fazla göğüslerim 2 gündür çok ağrıyor bekliyorum öyle
En son 29 aralıkta kan testi verdim birdaha da verdim idrar testi yaptım 4 5 gün önce negatifti gordum yapmamaya karar verdim 30 gündür gecikmem var yarın idrar testi yapicam tekrardan sen nasilsinTest verdiniz mi yine ve gecikmeniz kaçıncı gün acaba
Ben garip bir durumdayim.uc gün oldu geciktim.simdi test yaptım test bozuk çıktı.baska test yaptım negatif görünüyor.ben birşey anlamadım bu işten anlayan varsa anlatsın lütfen.En son 29 aralıkta kan testi verdim birdaha da verdim idrar testi yaptım 4 5 gün önce negatifti gordum yapmamaya karar verdim 30 gündür gecikmem var yarın idrar testi yapicam tekrardan sen nasilsin
Normalde düzensizlik var mı? Birkaç gün sonra testini tekrarla bazıların 6. 10. Günde pozitif görüyorlar Allah nasip etsin inşallahBen garip bir durumdayim.uc gün oldu geciktim.simdi test yaptım test bozuk çıktı.baska test yaptım negatif görünüyor.ben birşey anlamadım bu işten anlayan varsa anlatsın lütfen.
Hayır değil iki gün öne gelir ama ikidir sonradan silik çizgi çıkıyor.test kuruma çizgide değil çünkü test kurumamış psikoloji neler dedirtiyor insanaNormalde düzensizlik var mı? Birkaç gün sonra testini tekrarla bazıların 6. 10. Günde pozitif görüyorlar Allah nasip etsin inşallah
Senle ben umutsuz vaka olduk yemin ederim 46 gündür adet görmüyorum 36. Gün kan tahlili negatif rahim kalınlığı 11.8 ve ben 10 gün geçmesine rağmen hala olmadımNormalde düzensizlik var mı? Birkaç gün sonra testini tekrarla bazıların 6. 10. Günde pozitif görüyorlar Allah nasip etsin inşallah
Kan ver kesin sonuç alirsinHayır değil iki gün öne gelir ama ikidir sonradan silik çizgi çıkıyor.test kuruma çizgide değil çünkü test kurumamış psikoloji neler dedirtiyor insana
Vallahi ya ilk defa böyle oldum galiba regl olucam ben 1 saat önce açık renk kanamam oldu regl başlangıcı herhalde belim çok ağrıyor şubat ayında nasip olur inşallah bebek tekrardan kan testi yap belki pozitif çıkar ilaç falan kullaniyormusunSenle ben umutsuz vaka olduk yemin ederim 46 gündür adet görmüyorum 36. Gün kan tahlili negatif rahim kalınlığı 11.8 ve ben 10 gün geçmesine rağmen hala olmadım
Hayır canım kullanmıyorum cuma günü doktor kontrolüm var artık bu durumdan sıkıldımVallahi ya ilk defa böyle oldum galiba regl olucam ben 1 saat önce açık renk kanamam oldu regl başlangıcı herhalde belim çok ağrıyor şubat ayında nasip olur inşallah bebek tekrardan kan testi yap belki pozitif çıkar ilaç falan kullaniyormusun
Vallahi ya ilk defa böyle oldum galiba regl olucam ben 1 saat önce açık renk kanamam oldu regl başlangıcı herhalde belim çok ağrıyor şubat ayında nasip olur inşallah bebek tekrardan kan testi yap belki pozitif çıkar ilaç falan kullaniyormusunSenle ben umutsuz vaka olduk yemin ederim 46 gündür adet görmüyorum 36. Gün kan tahlili negatif rahim kalınlığı 11.8 ve ben 10 gün geçmesine rağmen hala olmadım
Hadi hayırlısı guzel haberlerini bekliyorumHayır canım kullanmıyorum cuma günü doktor kontrolüm var artık bu durumdan sıkıldım