Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa bende istiyorum ama acilmiyor her iki videodaa offf offffffffffffffffffffffffff
Bir de şunu dener misiniz? http://www.izlesene.com/embedplayer.swf?video=679080
İlk sayfadaki linki yeniledim kızlar
Rica ederim kızlar, işinizi görür işallah
Azul; bana işe yararmış gibi geldi. Neticede aşağı yukarı aynı bölgeden söz ediyoruz.
kızlar nerdesiniz hadi toplanın yeniden başlayalım
bende iki gündür yapıyorum diğer sporlarıma ek olarak
sonuca ulaşanlar var mı?
çok beğendimyaa bende plates yapıyordum bu hareketlerin bazıları var içinde ama sonunda hepsini eklemeyi düşünüyorum. bayadır boşladım bende tekrar başlamayı düşünüyorum. kilo problemim yok ama sıkılaşmaya ve şu selülitlerden kurtulmaya ihtiyacım var. düzenli yapılınca gerçekten işe yarıyor ama bırakmamak lazım insan eski haline geri dönüyor
videodaki hareketler cok etkili ben arada arkadasımla plates yapıyodum bu hareketler de vardı içinde cok fayda ediyo gerçekten ama düzenli yapmak lazım. günde 8 dk nedir ki :122: ama bu hareketleri yapmadan ısınma hareketleri yapsak dha dogru olur sanırım hem cok da zorlanmayız hareketleri yaparken
bence bu yaptığımız sporun yanında ek olarak yapılmalı dediğin gibi 8 dk ben yanında yapıyorum