8 Dakikalık Kalça Sıkılaştırma Hareketleri

Bende başta açamamıştım şimdi izliyoruuum :KK1::KK1: Üşenmesemde başlasam devam etsem keşkeee :KK50::KK50:

Rica ederim kızlar, işinizi görür işallah :KK71:

Azul; bana işe yararmış gibi geldi. Neticede aşağı yukarı aynı bölgeden söz ediyoruz.

Rica ederim kızlar, işinizi görür işallah :KK71:

Azul; bana işe yararmış gibi geldi. Neticede aşağı yukarı aynı bölgeden söz ediyoruz.

Evet bana da öyle geldi,sağolasın denicem mutlaka...:nazar:

kızlar yorucu ama eger sıkılastırmak ıstıyorsanız devam edın ben begendım super bıse.muzıgıde gaza getırıuyo ınsanı :KK3:

slm kızlar,
öncelikle işe yararmı diye soranlara cevabım... bakın bi yapan adama kadına bacakları kalçaları nasıl kaslı taş gibi deilmi? işe yaramış yani :KK1:
ben bu hareketleri aynne bu sıraya göre yapmıyorum ama pilates yapıyorum pilates te bu hareketlerin çok var ve gerçekten işe yarıyor .mutlaka işe yarar size garanti veriyorum ben.
ben kilo da verd,m kardio yaparak ayrıca bu hareketleri yaparak inceldim de. ama şuaralar biraz boşladım tekrar başlayacağım inşallahh..

İnşallah ben de çalışmaya başlayacağım böyle olmuyor vallah bütün gün evde otur otur :)

8 dakika o kadar ölümcül ki...umarım buna değer.ben de haeketleri parça parça yapıyordum ama böyle yapınca işe yarıyor sanırım çünkü epey zzorlanma oldu.ve videodakileri görünce ilham oluyr...:KK1:

kızlar nerdesiniz hadi toplanın yeniden başlayalım
bende iki gündür yapıyorum diğer sporlarıma ek olarak
sonuca ulaşanlar var mı?
:KK76:

kızlar nerdesiniz hadi toplanın yeniden başlayalım
bende iki gündür yapıyorum diğer sporlarıma ek olarak
sonuca ulaşanlar var mı?
:KK76:

tatlım katılan olmamış sanırım. Ben callanetics yapıorum. Bakmanı tavsiye ederim. 8 dk dediğin nedir ki? İkisi bir arada süper popo demek oluyor sanırım. Eğer devam edecek olursan ben varım :)))

videodaki hareketler cok etkili ben arada arkadasımla plates yapıyodum bu hareketler de vardı içinde cok fayda ediyo gerçekten ama düzenli yapmak lazım. günde 8 dk nedir ki :122: ama bu hareketleri yapmadan ısınma hareketleri yapsak dha dogru olur sanırım hem cok da zorlanmayız hareketleri yaparken

çok beğendimyaa:KK9: bende plates yapıyordum bu hareketlerin bazıları var içinde ama sonunda hepsini eklemeyi düşünüyorum. bayadır boşladım bende tekrar başlamayı düşünüyorum. kilo problemim yok ama sıkılaşmaya ve şu selülitlerden kurtulmaya ihtiyacım var. düzenli yapılınca gerçekten işe yarıyor ama bırakmamak lazım insan eski haline geri dönüyor:KK14:

çok beğendimyaa:KK9: bende plates yapıyordum bu hareketlerin bazıları var içinde ama sonunda hepsini eklemeyi düşünüyorum. bayadır boşladım bende tekrar başlamayı düşünüyorum. kilo problemim yok ama sıkılaşmaya ve şu selülitlerden kurtulmaya ihtiyacım var. düzenli yapılınca gerçekten işe yarıyor ama bırakmamak lazım insan eski haline geri dönüyor:KK14:

evet canım ya önemli olan istikrar

videodaki hareketler cok etkili ben arada arkadasımla plates yapıyodum bu hareketler de vardı içinde cok fayda ediyo gerçekten ama düzenli yapmak lazım. günde 8 dk nedir ki :122: ama bu hareketleri yapmadan ısınma hareketleri yapsak dha dogru olur sanırım hem cok da zorlanmayız hareketleri yaparken

bence bu yaptığımız sporun yanında ek olarak yapılmalı dediğin gibi 8 dk ben yanında yapıyorum

X