8 Dakikalık Kalça Sıkılaştırma Hareketleri

düzenli yaparsanız mutlaka sonuç alırsınız. çok fena sıkılaştırıyor. :nazar:

çok rica ediyorum linki yeniler misiniz açılmıyor... şu an buna ihtiyacım varrr :KK58:

ben yaptım 15 günde 2 cm inceldim tatlım hihoyyyt ayrıca selülitler büyük oranda yok oldu tavsiye ederim

gerçektenmi süperrr :)))
bu video müthiş bişi , bende diyete başladım yapmaya başlicam bende ..
ama ilk seferde bile bu kadarını yapmakmı lazım ?
hani vücut çok ham ya henüz ondan soruyorum

gerçektenmi süperrr :)))
bu video müthiş bişi , bende diyete başladım yapmaya başlicam bende ..
ama ilk seferde bile bu kadarını yapmakmı lazım ?
hani vücut çok ham ya henüz ondan soruyorum

başta baya zorlanıyorsun canım :) ben de zorlandım ilk günler ama bırakmadan 15 gün yaptım. sonuç süper. ilk hafta videodaki gibi yaptım. ikinci hafta bu hareketleri iki katına çıkarıp yaptım.
yapalı baya oldu. son zamanlarda biraz saldım kendimi. tekrar bi 15-20 gün yapmaya başlayacağım.

dipnot: nivea selülit kremi ve lahana yağı kullanıyordum..

başta baya zorlanıyorsun canım :) ben de zorlandım ilk günler ama bırakmadan 15 gün yaptım. sonuç süper. ilk hafta videodaki gibi yaptım. ikinci hafta bu hareketleri iki katına çıkarıp yaptım.
yapalı baya oldu. son zamanlarda biraz saldım kendimi. tekrar bi 15-20 gün yapmaya başlayacağım.

dipnot: nivea selülit kremi ve lahana yağı kullanıyordum..

yihuuuu valla harikasın cnm :)) bende başlıyorum hemen ...

bu videoyu gecen sene kesfetmiştim.1 ay düzenli yapmıstım.inanın süper bir 8 dakika bu!!! yalnız sabah akşam olarak 2 kez uygulayın yine de.bacaklarınız tas gibi oluyor tabi kalçanız da!!! :KK52:

kalçalarının taş gbi sıkı olmasını isteyen bayanlar kesinlikle bıkmadan düzenli olarak bu 8 dk hareketleri yapsınlar 2 günde değişimi anlicaklar.ben 1 haftadır yapıyorum ve dün eşim ble fark etti kalçamdan iltifat aldım çok mutlu oldumki ben dümdüz kalçaya sahip bir bayandım zayıf olduğm halde kalçam yerçekimine galip gelmişti şimdi alıştm hergn yapablirsem gece ve gündz bu hareketleri yapıyorum bunun kadar hiç iyi sonuç almadım kondisyon bisikletinden vaz geçtm 200 lira cepte kaldı:)

eveeet ben de bugün tekrar başlıyorum.. 20 gün sonra yazarım tekrar kaç cm gittiğini :21:

bugün ikinci günüm ilkinde çok zorlandım bugünkü biraz daha iyiydi..ama 2.hareketi hiç yapamıyorum bir akıl verin arkadaşlar bacaklarım çok kalın veya çok hamlamışım..ama 8 dk bile yetiyor inan çok terletiyor..gerçekten işe yarayacak mı:??:KK64:

benim de bugün 3. günüm ama inanılmaz zorlandım :18: başladığım gün mezura ile kalçamı, baldırımı ölçtüm 1 ay sonra tekrar ölçeceğim gelişmeleri yazarım :KK1:

ben pazartesı gunu basladım. bugun gunlerden carsamba ve hala bacaklarımda ve kalcamda bır agrı var :KK14: ılk hafta cok ham oldugum ıcın pzt, çrs,cma gunlerı belırlı aralıklarla yapmayı dusunuyorum. daha sonra bu zamanı arttıracagım.

ama sormak ıstedıgım sey, ılk sayfalarda bır arkadasımız 2 cm ınceldım demıs. ben ınceltmek ıstemıorm.kalcam cok duz tepsı gıbı. bu hareketlerı yapmaya devam edrsem daha da ıncelır mı?

Son düzenleme:
Bunu düzenli olarak sabah akşam yapsam gerçekten faydası olacağına inanıyorum sabah akşam olmasa bile akşamları mutlaka yapmaya başlayacağım bi deneyeyim dedim her yerim ağrıyor ne kadar hantalmışım :KK66:
Bir de benim yanlardan yağlar var göbekte çıkmaya başladı kalça desen o ayrı bi şey ne yapmalıyım ? Spor salonuna giteyi düşündüm ama çok yoğunum hiç vaktim yok evde yapabiliceğim şeyleri yazarsanız çok sevinirim :emir_bebek:

yaw kıslar ben bu vıdeoyu bılgısyarıma ındırmek ıstıorum zırt pırt nete gırıp vıdeoyu aç bekle yuklensın devam et bılmem ne uğraşmak ıstemıorum net arada kopuor sınır oluorum. denedım ama ındıremedım bıle bırı varsa nerden ındırıoruz nası ındırıoruz vıdeonun yuklendığı sıteye baktım ama maalesef ındıremedım bılen bırı varsa sölerse sevrınırm teşk:)))

bende yaklaşık 1 buçuk haftadır düzeenli hergün yapıyorum bazen günde 2 kez yapıyorum ama hala bi sıkılaşma hissedemedim kalçalarım zaten çok yumuşak acaba ne zamana kadar sıkışarım ki :KK59: :KK43:

X