8 Dakikalık Kalça Sıkılaştırma Hareketleri

süpermiş yaaa

Birde parmak uçlarında yürüyünce ço güzel etkisi oluyor bilmiyorum bir tekniği varmıdır ama ben eskiden çok yapardım
Banu alkan gibi:roflol: parmak uçlarımda yürürdüm evin içinde

canımm bende açılmıyo video

Malesef sitemizde bir yavaşlık sorunu var bu aralar, o yüzden göremiyor olmalısınız, biraz beklerseniz yüklenir diye tahmin ediyorum, zira herkese açık bir video sitesinden yükledim a.s.

çok güzel bir video. müziğede bittim insanı iştahlandırıyor:)))

bende hergun yapiyorum bu hareketleri.aciyorum onlarla birlikte yapiyorum bazen basa donup tekrar yapiyorum.onlarla birlikte yaparken ve muzikte canlilik verince anlamiyorum bile 8dakika nasil geciyor.tavsiye ederim kizlar.opuyorumnanaktan

bende hergun yapiyorum bu hareketleri.aciyorum onlarla birlikte yapiyorum bazen basa donup tekrar yapiyorum.onlarla birlikte yaparken ve muzikte canlilik verince anlamiyorum bile 8dakika nasil geciyor.tavsiye ederim kizlar.opuyorumnanaktan

pekii bi faydasını gördünmü canım yani fark ediyomu bende başlamalıyım popomm ben köşeyi döndükten 10 metre sonra geliyo artıkkk

pekii bi faydasını gördünmü canım yani fark ediyomu bende başlamalıyım popomm ben köşeyi döndükten 10 metre sonra geliyo artıkkk

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3vala bende hiç spor yapamıyorum çok üşenirimmm böle iki dk yapsam yorugunluktan ölürüm:nazar:tek yapcagım şey yürüyüş bide böle egzersizleri düzenli yapmak lasım bıraktıgında insan geri eski haline alıyor malesef:nazar:

nem birlikte yapalım hadi kalk bı 8 dk yap sunu bakalım baya yoruyo varya kolay görunuyo ama uğraştırıyo

videoyu paylaşan arkadaşa teşekkürler,şimdi ilk defa yaptım,2.dakika bacaklarım acayip yandı ama bence değecek, hem hareketler zor değilguclubacismile hem de benim gibi zamanı sorun edenlere çok kısa zamanda çok güzel hareketler bunlar

bende şimdi yaptım düzenli yapıldğında kesin faydası vardır hala bacaklarım titriyor kafamçokkarıştı

X