- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
evli sevgilisiyle uyuyordur.rahatsız etmeyelim kendüsünüüüüüKonu sahibesi Neslihan emel bişey yazdı mi acaba bulamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evli sevgilisiyle uyuyordur.rahatsız etmeyelim kendüsünüüüüüKonu sahibesi Neslihan emel bişey yazdı mi acaba bulamadım
En tiksincide hicbisey yazmadan kaçmalarıevli sevgilisiyle uyuyordur.rahatsız etmeyelim kendüsünüüüüü
Ben sizi ilgilendirsin ve hoşgörün demedim ki kendi fikrimi belirttim.Siz ailenizde veya çevrenizde benzer bir durumla karşılaştığınızda ona göre değerlendirebilirsiniz. Ben olmaz öyle şey ayrılmalı demiyorum. Taraflardan biri reşit olduğu yaşta diğeri yeni doğmuş oluyor. 19 yaşındaki bir kadının bu durumda olmasını yakıştıramıyorum. Bu şahsi görüşüm.
Ayrıca mahalle bakkalı derken farazi konuşuyorum. Adam bu kadını herkese lanse etmiş. Herkes biliyor. Yolda bir komşusu görüpte bilgi vermiş olabilir.
Bahsettiğiniz şeylerin yaşanma ihtimali var. Ama benim size sorduğum şey konu sahibinin bilme hakkı olduğu kadar o kadının yok mu ?
Soruyorum size peki söylemesi gereken kişi kim ? Adam mı söylemeli ? Bunu yapar mı bu adam ?Kadına söylemesi gereken kişi, adamın kendini bekar olarak tanıttığı sevgilisi mi ? ( Konunun açıldığı hali üzerinden değerlendiriyorum).
Verdiğiniz tavsiyelerin hepsini bir önceki mesajımda alıntılamıştım.
Benim verilen tavsiyelerde önceliğim : "uygulanması halinde doğabilecek olası sonuçlar".
Konuyu açan ve üye olanlar dışında konuyu okuyan yüzlerce insan var belki de.
Burada yazan bir yorumdan cesaret bularak , olmayacak bir işe kalkışırsa bir kişi ; ve insanların can güvenliği tehlikeye girerse ne hissedersiniz ?
Her doğru her yerde söylenmez.
M. Anlı da yaşanan olayı hatırlayın.
Son Dakika İntihar Haberleri - İntihar Son Dakika
Son dakika İntihar haberleri ve güncel İntihar haberleri burada. İntihar son dakika haberleri ve en son intihar gelişmeleri.www.google.com
Programda sergilediği davranışlar sebebiyle , ruhsal halinin darmadağın olduğu belli olan bu adam artık hayatta yok. Küçücük kızı kaldı geride. Tv de yüksek izlenme amaçlı köpürtülen programda gereken önlemler alınmış olsa , bu olay hiç yaşanmayabilirdi. Bir can gitti ancak program ceza dahi almadı , bol keseden atıp tutmaya devam.
Soruyorum size peki söylemesi gereken kişi kim ? Adam mı söylemeli ? Bunu yapar mı bu adam ?
Bu adam manyaksa normal bir durumda da birinin canına kast edebilir. Bunun garantisine de veremeyiz.
Ben düşünüyorum diyorum ki ben evde herşeyden habersiz otursam iki çocuğu idare etmeye, bu adamı konforlu hissettirmek için uğraşsam ya hatta kıçından çıkan donu yıkamaya uğraşsam ama o kendinin yarı yaşında biriyle el ele gezse ne olursa olsun bilmek isterim.
Bilmeyi göze alırım.
Aynı durumda olsanız siz bilmek istemez misiniz ?
Tamam bu kadın söylemesin
Bakkal da bilmesin
Arkadaşı da ötmesin
Ne olacak peki?
Bu arada kadının bilmediğini varsayarak konuşuyorum. Çok safça birisi de olabilir böyle şeyleri kafasında kuramayan biri de olabilir. Bilmiyoruz.
Düşünsenize kim bilir kadın kaç yıldır bir yalanı yaşıyor ? Çok ezici bir durum bu.
Yazdım sildim böyle konulara ne yazsam diye düşünüyorum...
Eeee neye karar vermiş hanım...
nikahlı eşler tarafından işleniyor (ki benim halam da ayrılmak üzere oldugu eşi tarafından öldürüldü).
Ayrılsam bile zaten çok günaha girmişsin kim bilir senle günleri güzel geçerken hamile karısına nasıl davranmış . Vicdanın rahat diyilse eğer birinin yuvasını yikmam kötü şeyse sana göre ogrendiyin an birakmalisin hiç akıl fikir almamalisin. Karısını sevmeyen insan bosar sevgili olubda saklamaz senden. Karısını geçdim küçük bebeyini kendi bebeyin bil kendinizde o kadının yerine koy bir anlık19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay
sayıları çok arttı maalesef canım. benim yaşadığım şehir küçük ama zengini çok zengin ve o zenginlerin çoğunun üniversiteli metresleri var maalesefailesinde görmediği kıyafetleri oteli belki arabaya binmeyi dışarda yemek yemeyi falan bu adam da bulmuş.üniversitedeyken çok az da olsa vardı bu tip kızlar.aradan uzun zaman geçti hala da varmış baksanıza.
Allah'ım bu kızlara ne oluyor 19 uyasinda okumaya giden kız 36 yaşında evli adamla gez dolaş evli olduğunu fark etme Fink Fink gez birde yat kalk tobe estafurlah evlerden uzak .annesine babasına bu kızın acıdım kendine asla acimadim.bir insan karşıdaki 36 yaşında nasıl anlamaz evli olmadığını yaa.adam resmen eşinin hamileliginden sıkılmış yatıp kalkamiyor iyice sex yapamıyor seni kendine sex malzemesi seçmiş yavrum benim ah kafasız.onun kaybedeceği bişey yokki.Yorum yapmadım.... Çünkü akıl denilen şey çok büyük bir nimet..
Yalnız kendi yorumumu çok beğendim yazıp okuyuncaAllah'ım bu kızlara ne oluyor 19 uyasinda okumaya giden kız 36 yaşında evli adamla gez dolaş evli olduğunu fark etme Fink Fink gez birde yat kalk tobe estafurlah evlerden uzak .annesine babasına bu kızın acıdım kendine asla acimadim.bir insan karşıdaki 36 yaşında nasıl anlamaz evli olmadığını yaa.adam resmen eşinin hamileliginden sıkılmış yatıp kalkamiyor iyice sex yapamıyor seni kendine sex malzemesi seçmiş yavrum benim ah kafasız.onun kaybedeceği bişey yokki.
Evde karısı duruyor iki cocuguda oldu ohh mis.
Ya sen gençliğini eğitim hayatını mafetmeye gitmişsin.
Hicmi bekar yokta kendini ikinci el adama teslim ettin
Sen bi çık adamın karşısına karına her şeyi anlatacağım de de seni ne kadar sevdiğini senin için ne taklalar attığını gör.19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay
Ayril bidaha da görüşme19 yaşındayım izmire üniversite okumak için geldim burada her akşam gittiğim bi kafede erkek arkadaşımla tanıştım o da arkadaşlarıyla sürekli o kafede oturuyordu bi süre sonra ister istemez iletişime geçtik ve sevgili olduk kendisi 36 yaşında bana evli olduğunu falan asla söylemedi ilk başta belli bile etmedi hatta bazı arkadaşlarım yaşı ve mizacından dolayı evli olabileceğini şüphe etmişlerdi ama ben sürekli sokak sokak el ele kol kola dolaşıp beni onlarca arkadaşıyla tanıştırdığı için asla ihtimal bile vermemiştim sanayide kendi dükkanı var oraya bile götürdü yani beraber gezmediğimiz yer kalmadı diyebilirim fotoğraf paylaşmıyodum ailemin öğrenmesini istemediğim için yaşından dolayı o sebeple aramızda hiç fotoğrafımı neden paylaşmıyorsun vb muhabbette geçmedi her kafede meyhanede oturuşumuzda yüzler bazen milyarlar hesap öder ben asla teklif etmememe rağmen çantalar kıyafetler alırdı ama asla parasını kullanma niyetim yoktu gerçekten deliler gibi aşıktım halada öyleyim çok seviyorum ve nasıl vazgeçicem bilmiyorum benim hayatımda yeri çok büyük beni gerçekten sevdiğini hissettiğim tek insan her şeyde ilkleri yaşadım onunla ve bugün kavga ettiği en yakın arkadaşından evli olduğunu hepsini geçtim 1.5 ay önce 2. çocuğunun doğduğunu öğrendim cidden hiç iyi değilim hem istemeden girdiğim günaha yanıyorum hem en güzel hamilelik zamanlarında istemeden bilmeden kocasıyla beraber olduğum her an her dakika yanıma çağırdığım gece yarılarına kadar gezdiğim adamın karısına yaptığım haksızlığa üzülüyorum hepsini geçtim beni seven tek insan sevgisini hissettiğim tek insanı hayatımdan nasıl çıkartabilicem öğrendiğimi henüz bilmiyo büyük ihtimalle çünkü en ufak kavgamızda bile kendini affettirene kadar 40 takla atan bi adam ne yapmalıyım nolur bana akıl verin ayrıl bırak demek çok kolay
Aaa tam eşimle beni tarif ettiniz. Akraba mıyız acabaMalesef öyle hesaplı kişiler çok. Akrabalarım bile var Elinde alyans yok. Hesapları bekar hesabı. Hobilerin paylaşır. Gündem paylaşır. Kendi fotoğrafları harici hiç bir insan kişisi paylaşmaz.
Karısıyla, çocuğuyla tek bir fotoğrafı yok.
Ben sinir oluyorum böyle tiplere.
Eşleri nasıl delirmiyor anlayamıyorum birde
Benim eşim adının yanına kalp koyup adımı yazmazsa evde 3.dünya savaşı çıkar Yüzüğü çıksa parmakları kopar
Ha bunlara rağmen yaparsa o zaman hesabı kesilir ama bile bilede ortam hazırlamasına müsaade edilmez
Aaa tam eşimle beni tarif ettiniz. Akraba mıyız acaba