- 9 Şubat 2010
- 18.854
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.076
- 1.123
İki hamileliğimde de tutmadım. Dini olarak kim sağlık sorunu yoksa tutmak farz diyor. Adetliyken tutmuyorsun hamileyken tutmak bebeğinin hakkına girmektir. Hem de 8 aylık, en fazla gelişeceği zaman. Vicdansızsınız.Bütün doktorlar tutmayın diyor dini oalrak eğer anne yada bebeğin bir riski yoksa tutmak farz hamilelere tutabiliyorum şükür sorun yok sadece iftardan önce gözüm hafiften kararıyor gibi benim gibi oruç tutan var mı ne düşünüyorsunuz
Tamam canim saolasinIste 2018 subat anneleri diye arayin cikarm o da zarar görmediğini hissetmedigini bile soyluyordu. Ama oyle olmadi.
Gerci o bebegini kaybettigi halde bunu oruca baglamadi o ayri.
İyi geçmesine bişey demedim ama enfeksiyon riski çok oluyır iftarla sahur arası çok su için o zamanWala gayet iyi geciyor
Ne gereksiz yorumlar bunlarKasten cinayete teşebbüs ediyor birde kendini savunuyor
Herkes anne baba olmamali
Gereksiz anne baba olmaktan iyidir.Ne gereksiz yorumlar bunlar
Konu ne olursa olsun yanlış üslupla kimse kimseye birşey katmaz amaç iyilikse burdaki kimse bebeğimi benden daha çok düşünecek değil ona bakarsanız çok hareketliyim gebeligimde çevreme kalsa bin defa düşmüştü bebek çok tehlikeli ama tam tersi çok sorunsuz bir gebelik geciriyorum ve doktorum da böylesini daha iyi olduğunu söyle demiştiGereksiz anne baba olmaktan iyidir.
Size bişey olacağından değil bebeği düşünüp konuştu herkes ama kafa belli.
Doktorum da mı cinayete teşebbüs ya cidden yorum yazarken hiç mi dusunmuyorsunuz hayır sizin gibi üslupla yazanlarin yorumlarını istemiyorum dedimKasten cinayete teşebbüs ediyor birde kendini savunuyor
Herkes anne baba olmamali
Doktorun ismini soyadını verin onu da şikayet edeceğimDoktorum da mı cinayete teşebbüs ya cidden yorum yazarken hiç mi dusunmuyorsunuz hayır sizin gibi üslupla yazanlarin yorumlarını istemiyorum dedim
Şaka gibi cidden şaka gibi böyle birşey olamaz ne kadar gereksiz bir insansınız yemin ederim ne işsiz ya sizin gibiler anne olmasın asıl ya yemin ederim ya wallahi olmasın ya sanane ya sanane tutarım tutmam sanane ya sakamisin fikir sordum diye hayatımın bekcisimi oldunuz yorum bile yapmayin diyorum böylelerininBen bu konu ve sahibi için comerden ihbarda bulundum
Böyle devam ederse sağlıklı bebeğin ölümüne sabep olacak ve incelenmesi şart.
Yapabilen cimerden şikayette bulunsun sosyal hizmetler takibine alınsın.
Şimdi karnındayken boyle dogunce bebek ne halde olacak.
At gozlugu takmış doktoru bile dinlemeyen insandan herşey beklenir.
Boş işler muduru başka hicbisi değilDoktorun ismini soyadını verin onu da şikayet edeceğim
Ayrıca şikayet metnine bir doktorun bunu onayladığını da yazdım.
Ben çalışıyorum, okula yürüyerek giderim, evi çekip çeviriyorum, bir de çocuğum var. Mecbur hareketliyim yani. İlk gebeliğimde spor da yapıyordum. Ne alaka, hareketle bebek mi düşer? Doktor size bebek zayıf demiş, gelişimi geride sanırım. Ona rağmen nedir bu inat?Konu ne olursa olsun yanlış üslupla kimse kimseye birşey katmaz amaç iyilikse burdaki kimse bebeğimi benden daha çok düşünecek değil ona bakarsanız çok hareketliyim gebeligimde çevreme kalsa bin defa düşmüştü bebek çok tehlikeli ama tam tersi çok sorunsuz bir gebelik geciriyorum ve doktorum da böylesini daha iyi olduğunu söyle demişti
O karnındaki çocuk devletin çocuğu ve en küçük şeyde devlet buna müdahale eder.Şaka gibi cidden şaka gibi böyle birşey olamaz ne kadar gereksiz bir insansınız yemin ederim ne işsiz ya sizin gibiler anne olmasın asıl ya yemin ederim ya wallahi olmasın ya sanane ya sanane tutarım tutmam sanane ya sakamisin fikir sordum diye hayatımın bekcisimi oldunuz yorum bile yapmayin diyorum böylelerinin
Hayır kendi doktorum demedi memlekette devlet hastanesindeki doktor dedi 32+3 1892 Gr haftasına göre tam doktor niye öyle dedi anlamadim dedimBen çalışıyorum, okula yürüyerek giderim, evi çekip çeviriyorum, bir de çocuğum var. Mecbur hareketliyim yani. İlk gebeliğimde spor da yapıyordum. Ne alaka, hareketle bebek mi düşer? Doktor size bebek zayıf demiş, gelişimi geride sanırım. Ona rağmen nedir bu inat?
Ya ne diyorsun ya devletin çocuğu ne demek ya sınırını bilsene sen artık insanlarin hayatlarina mudahele ederken bin kez düşün çok şükür her anlamda çok şanslı bir bebegim olacak emin ol buradan bir post açtım diye butun hayatim karekterim hakkında nasıl yargıya varırsınızO karnındaki çocuk devletin çocuğu ve en küçük şeyde devlet buna müdahale eder.
Daha doğmadan çocuğa eziyete başlamış birde benim anneligime laf ediyor.
Çok şükür sizin gibi at gözlüklü biri olmadığım için çocuğumu büyüttüm yetiştirdim.
Yorum yapıyorum ve yapacağım boyleleri konu açtıkça bende susmuyorum.
Sen bebeğin hayatına müdahale ediyorsun sinir bilmiyorsun bana ne hadle sinir bildiriyorsun.Ya ne diyorsun ya devletin çocuğu ne demek ya sınırını bilsene sen artık insanlarin hayatlarina mudahele ederken bin kez düşün çok şükür her anlamda çok şanslı bir bebegim olacak emin ol buradan bir post açtım diye butun hayatim karekterim hakkında nasıl yargıya varırsınız
Ben de seni şikayet ettim hamile bir kadına ne olursa olsun böyle yorum yapılamazBen bu konu ve sahibi için comerden ihbarda bulundum
Böyle devam ederse sağlıklı bebeğin ölümüne sabep olacak ve incelenmesi şart.
Yapabilen cimerden şikayette bulunsun sosyal hizmetler takibine alınsın.
Şimdi karnındayken boyle dogunce bebek ne halde olacak.
At gozlugu takmış doktoru bile dinlemeyen insandan herşey beklenir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?