8 ay ömrümün kaldığını öğrendim yalvarırım yardım edin kaç gündür ağlamaktan helak ol

Tüm kalbimle bu konunun gerçek olmamasını diliyorum inşallah gerçek değildir veya siz konusmaları yanlıs anlamıssınızdır inşallah..

eğer gerçekse de Allah acil şifalar versin.Can cıkmadıkça umut kesilmezmiş..Doktorlar neredeyse son ana kadar tedavi uygularlar.
5 sene önce annemi kanserden kaybettim ordan biliyorum.Son raddeye kadar kemoterapi radyoterapi gördü.. Size neden böyle söylediler bilmiyorum.Tümör nerenizde onu söylerseniz belki daha iyi anlaşılabilir durum

Bir de yengemin annesi vardı yaşı baya büyüktü ona da doktor ay yaşar ama yıl veremeyiz demişler kesin bir ay söylememişlerdi..Tedaviyi de bildigim kadarıyla kesmişlerdi ama yaşlı oldugu ve tedaviyi kaldıramayacagı için 1 sene içinde de vefat etmişti...

Allah şifa versin, bence hemen pes etmemelisin, komşumun iki lob arasında kötü huylu tümörü var. 15 yıldır bununla yaşıyor, sürekli ameliyat oluyor, yeniden türüyor. Sen daha tedaviye başlamamışsın.

Benim babama 1990 yılında 3 ay ya yaşarsın ya yaşamazsın demiş doktor. 2013 yılındayız ve babam maşallah çok sağlıklı. Allah bilir herkesin ömrünü. Sen başka doktorlara git mutlaka.Elbet bir çare vardır. Rabbim sağlık sıhhat şifalar versin inşallah.

"8 ay" da bir keramet var.
Her konunda 8 ayı muhakkak okuyorum..

Benim dedemin kalbi %12 çalışıyordu,beyninde bişey vardı, felçti ve bir de kanserdi. Ona bile ömür biçmediler hiç.. Allah bilir, alın götürün evinizde bekleyin artık dediler ama, şu gün ölür demediler.. :44: Şaştım kaldım şuan.
Ne diyelim, Allah yardım etsin; şifası varsa versin..

Konuyu okuyunca dedim ki, film sahnesi anlatılır gibi anlatılmış. Hani eski türk filmlerinde hemen ömür biçerler de arkadan biri de onu duyar ya.. Ama ya gerçekse dedim, ayıp etmiş olmaz mıyım? Son yorumları okuyunca, hah tamam dedim bi tek ben değilmişim demek ki..
Hastalığın nedir arkadaşım, tam adını öğrenelim mi? bir doktor öneririz belki sana. Tümör diye hastalık adı olmaz ki, nerende varmış bu tümör? Hastalığını, neler yaşadığını hiç anlatmamışsın.
Umuyorum böyle bir gerçeklik yoktur, şakası bile kötü.

Allah şifa versin
Ama ben vade verilen durumlara inanmıyorum '8 ay' gibi
Bitkisel yöntemleri de denemeniz de fayda var

Türk filmi tadında..

Doktor, hasta yakınına "ancak 8 ay yaşayabilir" der ve hasta bunu kapı aralığından duyar. .

itiraf etmek istiyorum. :18::18:

ben 15-17 civarındayken nette oynadığım batak okey falan oynarken sanaldaki insanlara sürekli hikayeler uydurup çok eğleniyordum. :26:
ne tümörüm kaldı ne başka hikayeler. hatta arkadaşlarımla ortak işletiyorduk. ne eğleniyorduk ama... :26::26:

yani bilemiyorum. belki konu sahibi çok eğlendi. :26:

bazen her şey çok ciddiye almamak lazım. :26:

...

kimsenin kalbini kirmak istemem ve eger gercekse Allahtan sifalar diliyorum.
ama bence kurgu bu.
klasik bi kurgu hemde. öyle ki hepimiz anladik neredeyse..
Öncelikle drama filmi gibi olur mu öyle şey? Hiç araştırmadan test yapmadan falan müneccim mi bu adam sana ömür biciyor?
Bu raddeye gelebilmesi icin son aşamada olman gerekir ki sen bukadar zaman kendinde bi gariplik fark edip doktora giderdin kesinlikle.
Yani bana pek inandirici gelmedi.
Ayrica sen kapidan nasil dinliyorsun arkadasim?
kapisi kapali degil mi bu doktorun annenle konusurken?
Görevliler falan demedi mi sana napiyorsunuz hanimefendi diye?
orasi nasil bi hastane?
ailen pat diye nasi kabulleniyor bu durumu?
sacma degil mi? bu kadar mi geniş ve rahatlar yani?
tek bi doktorun söylemiyle senin öleceğin fikrini benimseyecek kadar?
ben bisey anlamadim. ya sen üzüntünden fazla bi aciklama yapmak istemedin yada gercekten sahte bi paylasim üzerinden prim yapmaya calisiyorsun ki eger öyleyse YAPMA. bu islerin sakasi olmaz. eglencesi hic olmaz.

geçmiş olsun.
bence hiç moralinizi bozmayın bunu Allah'tan başkası bilemez. geçen de bu konuyla ilgili Nihat Hatipoğlu konuşuyordu. bir tanıdıklarına 6 ay ömrü var demişler 20 yıl geçmiş adam hala hayattaymış

doktor saatte verdi mi arkadaşım, 8 ay demiş ya kusura bakma da fazla fake geldin, doğru söylüyorsan da fazla üzülme, bi gün hepimiz gelcez oraya, ha 8 ha 80 ne fark eder, ebediyet diğer tarafta

neden 7 ay ya da 9 ay degil de 8 ay?
hicbir doktor ''su kadar ay'' omrunuz kaldi demez, diyemez de, muneccim mi bu?...''aylarla sinirli'' ya da 1-2 yil'' der...
konu bana biraz eglenme amacli ''fake'' gibi geldi...eski Turk filmlerinin etkisinde kalinmis gibi...

Şöyle de bir şey var, hani doktor tedaviye başlar, kemoterapidir şudur budur bi sürece girersin, sonra hiç bir iyileşme gözlemlenmez ve en fazla "hastayı her an kaybedebiliriz" olur, 2013 yılı bitiyor 2014 tıpını düşün artık, 8 ay ömrü kaldı demek çok komik oluyor, kim inanır şimdi bu hikayeye?

Bak burda bu hastalık yüzünden iliklerine kadar acıya doymuş insanlar var, en sevdiklerini böyle hastalıklardan kaybeden ablaların kardeşlerin var, kendi psikolojik buhranların için bi eğlence yaratmaya çalışmış olabilirsin tamam, ama senin eğlencen kaç kişinin acılarını gün yüzüne çıkarır biliyor musun?

Sürekli birşeylerden şikayet halinde konuların, biraz hayatı yaşamaya bak, kimse mükemmel bir yaşam sürmüyor, o yüzden sen sadece hayatını sana hitap edebileceği düzeyde mükemmelleştirmeye bak.

çok türk filmi izlemişsin galiba acıyorum senin gibilere öyle deyilde kafadan hasta olmayasın onun için bir doktora git insanlarla alay ediceğin

doktorlar asla 8 ay sonra öleceksin demez
bir tanıdığımın eşi hastalandı ciğerleri bitmiş bir ay hastanede yattı,tıbbın yapacağı birşey kalmadı ama Allahtan ümit kesilmez,eve götürün isterseniz diyip ilaçlarıyla birlikte eve gönderdiler.şuan evinde onu duyduğumdan beri okadar çok üzülüyorum ki

eğer doğru olmayan şeyleri yazıyosanız bunun vebali çok büyük,Allah korusun olmayan şey başına gelir
öncelikle neden hastaneye yatmadınız en kötü durumlarda dahi hastanede gözlem altına alınıyorlar tahliller yapılıyor

size yapıldığı gibi sevdiği yerlere götürün demiyorlar
ya sizde sorun var yada doktorunuzda

benmde halamın eşine ciğerleri bitmiş en fazla 2 ay dediler 1 ay içinde vefat etti ama 8 ay çok uzun bir süre gibi geldi doğruysa allh yardımcınz olsun ama yalansa allahtan korkun derim

Diğer konularına baktığım kadarıyla bu konunun kurmaca bir Türk sineması olduğunu anlamamak aptallık olsa gerek.İlk konularının birinde dağ başında oturduğunu bu yüzden asosyal olduğunu okulda herkesin seninle dalga geçtiğini söylemişsin,bir diğerinde telefonda sesinin erkek gibi çıktığını söyleyenler olduğunu yazmışsın,sonrasında isminden utandığını,isminin Hatice olduğundan seninle dalga geçtiklerinden bahsetmişsin.Ki ben Hatice ismiyle ne şekilde dalga geçilir çözemedim yani dalga geçilecek bir isim değil bu.Benimde Hatice adında bir dünya tanıdığım var ama hiç biriyle ne dalga geçtim nede dalga geçildiğini duydum.Sonrasında 8 ay sonra konserim var şişmanım ne giycem yakışmıyor demişsin.Şimdiyse 8 ay sonra öleceğimi öğrendim deyip neden bunca kötü insan varken ben diye isyan etmişsin.Gelelim bütün konularının birleşimindeki çelişkilere.1.Dağ başında yaşıyoruz demişsin sonrasında annenin sana İzmirdeki evimize gidelim sen orayı çok severdin dediğini yazmışsın.İzmir'de evi olan bir kişinin dağ başında işi ne mesela en basitinden bunun cevabını verebilirsin.2.Annenle doktorunu konuşurken duymuş ve o zaman öleceğini öğrenmişsin anlamadığım şey sonrasında annenin nasıl bu kadar sakin ve rahat olabilmesi.Aynı şeyi annem benim için duysa dünyayı ayağa kaldırır gerekirse başbakana cumhurbaşkanına medyaya yani ulaşabileceği en uç noktalara kadar ulaşmaya çalışırdıda yinede bunu kabullenip kabuğuna çekilmezdi.Yok adın haticeymiş yok sesin erkek gibiymiş yok şişmanmışsın falanda filan dandini dandini dasdana...Sen bildiğin ileri derecede psikolojik rahatsızlığı olan birisin ve sende bunun farkındasın,hasta olmasan bu kadar saçmalığı insanlara karşı duygu sömürüsü yapıp kullanmazdın.Bence hemen bir kliniğe yatıp hastalığını kabullenip bir an öncede tedaviye başlamalısın.Dahada geç kalırsan konularında bahsettiğin gibi gerçektende intiharın eşiğine sürükleneceksin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…