• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 ay ömrümün kaldığını öğrendim yalvarırım yardım edin kaç gündür ağlamaktan helak ol

hastalığım tümör ve kötü huylu

Selam canim. ben cocukken popomun uzerinde oturrak dustum. ve lumbar denilen bolgede kuyruk sokumu yani buyuk bi sislik olustu. doktora gittik tedavisi yok dediler. ben o zaman iyilesrcegime inandim ve umidimi yitirmedim yillarca aktarlarda dolastim en sonunda caremi buldum suluk yaptim pis kanitihabi sulukler emdi belim dizlerim simdi cok daha iyi. sislik kalmadi. Sende alternatif tibbi arastir urinoterapi var bitkiler var. arastir guzelim. sifa icin millet neler yapio kendi sidigini icen bile var boyle iyiilesen cok yani. O doktor allahmi hasa omur bicmis sekiz ay. cok kizdim. Ayrica inanmak cok onemli once inan. banada tedavin yok dediler ama iyilestim.

Canim Allah Safi ismiyle sifa versin ins. Moralini yüksek tut. Hastaliklar Allahin hediyesidir, imthandasin cnm ve ins kazanirsn bunu. Inan kendine Allaha sigin. Dün gecti yarinin gelecegi mechul biz bugüne bakalim. Ins rahatsizligni yeneblrsin inan kendine

Kafa bulacak başka bi yer yok muydu canım ya yapmayın böyle şeyler Ölüm haberi alan biri internete böyle yazmaz bi de yeni öğrenmiş biri kesinlikle nette böyle bi haber yayınlamaz Belki gerçek söylediğin ama böyle yayın yapılmaz.

konu sahibi tam açıklama yapmadan yazmayacaktım fakat dayanamadım eski konularına bakılırsa çelişkili şeyler yazmış ama bir insan neden hasta olmadığı halde hastayım der ki? üstelik böyle ciddi bir hastalığı kullanarak. umarım fake konudur değilse de allah şifa versin allahtan ümit kesilmez.

Hastalığınıza çok üzüldüm ama yinede Allahtan ümit kesilmez kendinizi bırakmayın başka doktorlarada görünün belki gittiğiniz doktor yanılıyor olabilir kenzul arş suresini bol bol okuyun inanın o mübarek surenin çok faydasını görürsünüz göynem beyşehir kenzul arş yazın gogla bakın ne kadar insan faydasını görmüş yeterki içten rabbinin huzurunda duaya yönel rabbim yar ve yardımcın olsun.ALLAHIM BÜTÜN ŞİFA BEKLEYEN HASTA KULLARINA ŞAFİİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN .

Hastalığınıza çok üzüldüm ama yinede Allahtan ümit kesilmez kendinizi bırakmayın başka doktorlarada görünün belki gittiğiniz doktor yanılıyor olabilir kenzul arş suresini bol bol okuyun inanın o mübarek surenin çok faydasını görürsünüz göynem beyşehir kenzul arş yazın gogla bakın ne kadar insan faydasını görmüş yeterki içten rabbinin huzurunda duaya yönel rabbim yar ve yardımcın olsun.ALLAHIM BÜTÜN ŞİFA BEKLEYEN HASTA KULLARINA ŞAFİİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN .

Evet gerçekten de çok etkili bir dua,ama sure değil,karıştırmayalım

allahtan umit kesilmez bol bol dua edin...
bagzen doktorlarin dedigi cikmiyor bu kadar helak etmeyin kendinizi...

hastalığın tam olarak neymiş sonra başka doktorlara git ailenin durumu varsa yurt dışına götürsünler seni çok zor bir durumdasın allah kolaylık versin ve inşallah o doktorun söylediği yalan çıkar da 8 ay değil de 80 sene yaşarsın senin için dua edeceğim

ne bu ya türk filmi gibi kapıdan dinlemişte 8 ay ömrü kalmış..benım bildiğim doktor raporlara sonuçlara bakarken hastayı içeri alır annesini değil.bana pek inandırıcı gelmedi ama yinede aksi ise buyuk geçmş olsun ..fakat yalan ıse gerçekten psıkolojık rahatsızlığın oldugunu düşünüp,bır psıkıyatrste gıtmenı tavsıye ederım..

bence bu kızın 8 ay ile ilgili bır takıntısı var bakın açtığı konulara .8 ay sonra konserim var şişmanım zayıflayabılırmıyım bilmemne dıye bır konu açmış..neymış efendım konserı varmış bu arkadaş fazlaca hayalci ve nedense 8 ay geçıyor her konusunda haydı cnm ya annene söyle senı hemen psıkıyatra göndersın..sonra çevrene psıkolojık tedavı gördugunu söyle işte o zmn daha dıkkat çekeceksın:))))

Ya böyle konular açarken bir düşünün, Allah korusun ya ölürseniz gerçekten.
Ya da ben öleceğimi bilsem buraya konu açmak aklıma gelecek en son şey olur. Niye durup dururken insanları üzeyim :31:
Konu sahibi ya dikkat çekmeye çalışıyorsun psikolojin bozuk ya da yaşın bunları düşünemeyecek kadar küçük :10:

ergenliğin kötü mü geçiyo cnm, yaş kaç

Son düzenleme:
Selamun aleykum.

Konu açan arkadaşa bir sorum olacaktır.
"Bana bu konuda yardım edin" derken neyi kast ediyorsunuz?
Ne gibi yardım bekliyorsunuz?

Back