• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 ay ömrümün kaldığını öğrendim yalvarırım yardım edin kaç gündür ağlamaktan helak ol

daha önce açtığım konuların hepsi psikolojimin bozuk olduğu dönemlerde yazdıklarımdı onları yazarken de hastaymışım düşünebiliyor musun? 3 gün önce öğrendim hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor derler ya aynı o şekilde işte.

ya daha evvelki konularında 8 ay sonra konserim var intihar etmekistiyorum vs vs hep şikayetşimdide diyorsun tümör varmış 8 ay sonra ölcekmişim
daha bu gün bi arkadaşımlakonuştum tıpla ilgilenir ondada cıkmıştümör ama öle hemen ölümlü değil kontrol ediliyormuş
nasıloluyor bu kadar tesadüf anlamış değilim

3 gün önce öğreniyorsun hasta olduğunu ve doktor hiçbir tedavi vermeden size 8 ay gibi bir ömür biçiyor
bu hiç mantıklı değil

hiçbir doktor böyle kafasına göre ömür biçmez. sonra da tutup eve göndermez.
doktor değiliz ama bunu bilemeyecek kadar da cahil değiliz.:51:

Son düzenleme:
tumör nerende canım ? tumor var kotu huylu da ne demek insan bir acıklar belki yardımcı olacagımız birşey olur .Umarım konu sahtedir .Konu sahte değilse doktorun kafayı yemiş eger sahteyse hemen bir klinige yatmalısın .Onceki konularından biliyorum seni .Konu gerçekse cok cok uzuldum gecmiş olsun baska bir doktora git.​

Eski yazdıklarına baktım da pek inanmadım şimdi sana ben. Asosyal olduğunu yazmışsın, dikkat çekmek istiyor olabilir misin? Daha tedavi bile görmemişsin çünkü.

Ben de takıldım açtığı konulara bakarak 8 ay meselesine.+ hiç mantıklı değil.doktorlar filmlerde falan ömür biçer,o da 3 ay olur.değiştirin bu doktoru

8 ay sonra konserin var
8 ay sonra öleceksin:44:

sırf dikkat çekmek için açılmış bir konu gibi duruyor. ama insan sanal ortamda niye dikkat çekmek istesin ki bunu aklım almıyor.
ayrıca tümör diye bi hastalık ismi de yok:50:

bu konunun gerçekliğini çok merak ettim şimdi.

Azıcık imanı varsa eğer bir insanın bu şekile insanların duygularıyla oynayarak dikkat çekmek isteyeceğini sanmam.vebali buyuktur.

İnsanların duygularıyla oynaması kötü gerçekten. Ama ben sevinirim aslında, gerçek olmasındansa konunun sahte olmasını diliyorum. Ama kesinlikle ruhsal olarak tedaviye ihtiyacı var yazdıkları, açtığı konular normal değil.

hadi tatlım itiraf et. ilgi istiyorum de, dalga geçiyorum de, yorumları merak ediyorum de...
ama böyle yaparak duygularımızı sömürme.
bu hastalıkları gerçekten yaşayan insanların da hakkına girme:34:

Bu sekilde insanlarin eskiden yasadiklari anilari ile onlarla aci cektiriyorsun derim sahteyse... ve su an bole bi hastaligi olan insanlarida uzuyorsun derim.. aslinda bunlari da demem sadece yazik derim... umarim sahtedir hastalik cunku umarim degildir cunku yazik agir bir laf benim icin

guzelım bak 8 aylık omur dıye bıse olmaz aha dogrusu Allahtan baskası bılemez ben kendım de kac kez hastanede sahıt oldum bu tır olaylara eger baska doktor yada hastane dusunursen yardımcı olayım

Tahmin ediliyor gerçekliği az çok renginim..

gerçekse diye günah almak da istemem kuzum ama yönetim araştırsa keşke
ciddi bir konu çünkü
8 ay sonra konserim var demiş stres yapmış. belki cidden konsere stresten böyle bir psikoloji oluşturmus da olabilir kendinde.

Back