• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 ay ömrümün kaldığını öğrendim yalvarırım yardım edin kaç gündür ağlamaktan helak ol

adının hatice olmasından utanıyorsun,
kısasın tipini begenmiyorsun,
yaşamak istemiyorsun ama zaten 8 ay ömrün kalmış, ama yaşamak istiyosun,,,,,
umarım sadece dikkat çekmek için yazmışsındır.
allah korusun 8 ay ömrüm kalsa ailem dr dre gezer. tek doktorun lafına bakmazlar.

Insanlar hemen ne kadar uzulyor goruyormusun konu sahibi neden gelip aydinlatmiyorsun,hem uzuluyorlar,hem şüpheleniyorlar ,ama yinede belki doğrudur diye dikkatli davranıyorlar.ALLAH HEPINIZDEN RAZI OLSUN

oldum

annemle doktor konuşurlarken kapının dışındaydım duydum onları doktor 8 ay ömrümün kaldığını söyledi anneme sevdiği, gitmek istediği yerlere götürün onu dedi moral bulsun dedi 3 gün önce annem bana bizim izmirdeki eve gidelim sen çok severdin eskiden orayı dedi sabahları ana kız yürüyüşe de çıkarız dedi hemen anladım zaten günleri sayar oldum lütfen yardımcı olun annem öleceğimi bildiğimi bilmiyor yüzünü görseniz çok üzülürsünüz hem gülüyor hem ağlıyormuş gibi aslında çok üzülüyor ama ben öğrenmeyeyim diye bana karşı yüzü gülüyor dün mutfakta ağlarken yakaladım ne oldu dedim bir şey yok annecim öyle bi gözüm doldu dedi

ben bunları hak etmedim arkadaşlar bu dünyada içip gezip tozanlar varken iyilik insanlık nedir bilmezlerken hayat onlara çok güzelken hasta değiller benim gibi arkadaşlar kafam çok karışık ölmek istiyorum diyeceğim ama zaten şurada 8 ay ömrüm kalmış ömrümün 8 ay olduğunu bilmeyenler ve hala bana kötü davrananlar düşman olanlar var ben başka bir şey demiyorum aslında ölümden korkmuyorum ama annem var geride bıraktığım...

hiçbirinizi tanımıyorum ama doktorun dediği gibi 8 ay ömrüm kalmış hakkınızı helal edin yinede kurtulacağıma asla inanmıyorum

bak canım öncelikle geçmiş olsun Rabbbim yar ve yardımcın olsun... Eğer inançlı biriysen Allahtan başka kimse ölüm tarihi veremez.. biz şu kadar ömrü kaldı deyipte turp gibi yaşayanları gördük... O yüzden itikadlı ol ve Allaha sığın... bence mücadele etmelisin hayata tutunmalısın çok klişe olacak ama Hiç ölmeyecekmiş gibi dünya için, yarın ölecekmiş gibi ahiret için yaşamalısın

sonuçta bizde yarın öleceğimizi bilmiyoruzki belkide arabanın biri gelip çarpacak ölüp gideceğiz dünya bu Allah bilir herşeyi

birde sana tavsiyem havalar soğumadan gerçi eviniz ısınıyorsa büyür güneş alması yeterli saksılara buğday ekip yeşilliğini yemen veya şırasını içmen tarifini internetten araştırıp bulabilirsin bu yöntemle nice hastalıkları yenen insanlar var birde

polen ve arısütü yemen yemeklerden önce araştırabilirsin bunlar hastalıklara karşı savaş açıyor vücutta galipde geliyorlar İnşallah en kısa zamanda şifa bulursun... Rabbim yar ve yardımcın olsun....

Hastaysan Allah şifanı versin, yardımcın olsun.
Ama bu konuyu sırf dikkat çekmek için açtıysan.. Neyse, umarım gerçek değildir zaten konu.

oldum

annemle doktor konuşurlarken kapının dışındaydım duydum onları doktor 8 ay ömrümün kaldığını söyledi anneme sevdiği, gitmek istediği yerlere götürün onu dedi moral bulsun dedi 3 gün önce annem bana bizim izmirdeki eve gidelim sen çok severdin eskiden orayı dedi sabahları ana kız yürüyüşe de çıkarız dedi hemen anladım zaten günleri sayar oldum lütfen yardımcı olun annem öleceğimi bildiğimi bilmiyor yüzünü görseniz çok üzülürsünüz hem gülüyor hem ağlıyormuş gibi aslında çok üzülüyor ama ben öğrenmeyeyim diye bana karşı yüzü gülüyor dün mutfakta ağlarken yakaladım ne oldu dedim bir şey yok annecim öyle bi gözüm doldu dedi

ben bunları hak etmedim arkadaşlar bu dünyada içip gezip tozanlar varken iyilik insanlık nedir bilmezlerken hayat onlara çok güzelken hasta değiller benim gibi arkadaşlar kafam çok karışık ölmek istiyorum diyeceğim ama zaten şurada 8 ay ömrüm kalmış ömrümün 8 ay olduğunu bilmeyenler ve hala bana kötü davrananlar düşman olanlar var ben başka bir şey demiyorum aslında ölümden korkmuyorum ama annem var geride bıraktığım...

hiçbirinizi tanımıyorum ama doktorun dediği gibi 8 ay ömrüm kalmış hakkınızı helal edin yinede kurtulacağıma asla inanmıyorum

canım alakasız olacak ama eğer derdini paylaşmak istersen ben senle görüşmek isterim. hani eğer bir arkadaş istersen yanında.. bana özelden ulaş telefon numaramı vereyim whatsupptan konuşuruz sonra sen istersen görüşürüz falan..istanbulda oturuyorum ben

yazdığın şey o kadar şok edici ki ben sana ne desem boş sana kendini iyi hissettirmez ama dilersen sana arkadaş olabilirim

Yarısını okudum eski Türk filmleri geldi aklıma:26: konu gerçekçi gelmedi gerçek olsa doktor kızın ne istiyorsa yap gezdir vs. Tedavi yöntemlerini konuşur ve aileyi yönlendirir
Varsayalım kansersin 8ay ömrün kalması için son evrede falan olman lazım son evredede buraya takılacak gücün kalmaz sanırsam ağrıdan
Ben bir aydır test sonucumu bekliyorum kansermiyim diye lütfen insanların duyguları ile oynamayın
Eğer gerçekse size nasıl testler yapıldı tanı için merak ettim cevaplarmısın???

gerçekse diye günah almak da istemem kuzum ama yönetim araştırsa keşke
ciddi bir konu çünkü
8 ay sonra konserim var demiş stres yapmış. belki cidden konsere stresten böyle bir psikoloji oluşturmus da olabilir kendinde.

Gerçek olsaydı konu sahibesi buralarda olmaz mıydı,bir mesaj yazdı uçtu gitti bu kadar insan soruyor merak ediyor hani nerede?

daha önce açtığım konuların hepsi psikolojimin bozuk olduğu dönemlerde yazdıklarımdı onları yazarken de hastaymışım düşünebiliyor musun? 3 gün önce öğrendim hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor derler ya aynı o şekilde işte.

Tedaviye başladınız mı?
Bir doktora daha görünün, doktorunuz bana çok profesyonel gelmedi.
"Belki 6 ay, belki bir yıl ömrü kaldı "der belki de , direk" 8 ay yaşayacak "demesi çok garip.

yarısını okudum eski türk filmleri geldi aklıma:26: Konu gerçekçi gelmedi gerçek olsa doktor kızın ne istiyorsa yap gezdir vs. Tedavi yöntemlerini konuşur ve aileyi yönlendirir
varsayalım kansersin 8ay ömrün kalması için son evrede falan olman lazım son evredede buraya takılacak gücün kalmaz sanırsam ağrıdan
ben bir aydır test sonucumu bekliyorum kansermiyim diye lütfen insanların duyguları ile oynamayın
eğer gerçekse size nasıl testler yapıldı tanı için merak ettim cevaplarmısın???

ALLAH yardımcınız olsun.İNŞAALLAH değilsinizdir

Son düzenleme:
Yarısını okudum eski Türk filmleri geldi aklıma:26: konu gerçekçi gelmedi gerçek olsa doktor kızın ne istiyorsa yap gezdir vs. Tedavi yöntemlerini konuşur ve aileyi yönlendirir
Varsayalım kansersin 8ay ömrün kalması için son evrede falan olman lazım son evredede buraya takılacak gücün kalmaz sanırsam ağrıdan
Ben bir aydır test sonucumu bekliyorum kansermiyim diye lütfen insanların duyguları ile oynamayın

ALLAH korusun inşALLAH kanser değilsindir. Allah seni eşine yavrularına bağışlasın

Tedaviye başladınız mı?
Bir doktora daha görünün, doktorunuz bana çok profesyonel gelmedi.
"Belki 6 ay, belki bir yıl ömrü kaldı "der belki de , direk" 8 ay yaşayacak "demesi çok garip.
aynen öyle derler. 6 ay, 1 yıl.
yaşadım biliyorum.

Son düzenleme:
Konu sahibi nerdesinnnn??merak ettikkkk.eger ki okuyup okuyup egleniyorsan Bil ki uzulen kalplerimizin hesabini sorar ALLAH.simdiki Haline sukredersin.

Son düzenleme:

sizin için çok üzüldüm, inşaAllah testiniz iyi çıkar, Allah acil şifalar versin...

Back