• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

8 ay ömrümün kaldığını öğrendim yalvarırım yardım edin kaç gündür ağlamaktan helak ol

ALLAH korusun inşALLAH kanser değilsindir. Allah seni eşine yavrularına bağışlasın

Inşallah...burada pat diye yazmak istemezdim ama konuyu okuyunca sinirlendim konu gerçekten "GERÇEK"olsaydı bu şekilde açılmadı daha farklı duygularla kelimelerle yazılırdı
Allah kimseye yaşatmasın acaba kansermiyim diye yaşamak bile çooook kötü
Benimki meme kanserini birebir taklit eden bir rahatsızlık var büyük ihtimal o(inşallah) ama ya değilse diye düşününce hayata bakışım değişiyor resmen
B

Arkadaşlar bende iyi niyetle yazdım ama sahte olmasından bahsediyorsunuz gerçekten sanal ortam bile olsa kimseyle dalga geçilmemeli kimsenin vicdanıyla oynanmamalı ama arkadaşın profilini ayrıntılı bi inceleyin 8 ay sonra konseri varmış şişmanmış felan bilmiyorumki psikolojik destek de almalı

Inşallah...burada pat diye yazmak istemezdim ama konuyu okuyunca sinirlendim konu gerçekten "GERÇEK"olsaydı bu şekilde açılmadı daha farklı duygularla kelimelerle yazılırdı
Allah kimseye yaşatmasın acaba kansermiyim diye yaşamak bile çooook kötü
Benimki meme kanserini birebir taklit eden bir rahatsızlık var büyük ihtimal o(inşallah) ama ya değilse diye düşününce hayata bakışım değişiyor resmen
B

Hic korkmayin guclu olun,ne kadar insan atlatti su gune kadar oyleyse bile .İNŞAALLAH DEĞILDIR .ALLAH YARDIMCIN OLSUN

Konu sahibi nerdesinnnn??merak ettikkkk.eger ki okuyup okuyup egleniyorsan Bil ki uzulen kalplerimizin hesabini sorar ALLAH.simdiki Haline sukredersin.

Büyük bir ihtimal kanser türlerini araştırıyordur daha rahat yalan söylemek için galiba hazırlıksız yakalandı sorular çalışmadığı yerden çıktı

8 ay omrumun kaldigini ogrendik 3 gun oncede annem izmire gidelim dedi yazmissin....baska bir yoruma cevapta ben 3 gun once ogrendım yazmissin....kimseye oyle tedavi edılmeden sakkadanak 8 ay omrun kaldı denmez...

canım sanırım yaşın çok küçük, umarım dr yanılıyordur yada umarım sen konuşmaları yanlış anlamışsındır.. nasıl bir tedavi gördün, hastalığın tam olarak ne, nasıl teşhis edildi bilmiyorum ama her şey bu kadar basit olamaz canım benim.. önce bir sürü test yapılır sana, sonrasındada hangi tedavi sana uygundur ona karar verilir.. daha çok genç ve kuvvetli olduğun için kemoterapi yada ameliyat önerilir.. yani böyle olması gerekir bu sürecin ama seninkinde sanırım hiç bir kontrol-tedavi yapılmamış... başka bir dr. git, beslenmene dikkat et, bitkisel ürünlerden kullan, karbonat çok iyi geliyormuş kansere her gün 1 su bardağı suya 1 çay kaşığı karbonat koyup aç karnına iç.. yani canım peşini bırakma bunun, mücadele et, moralini yüksek tut... Allah acil şifalar versin

ama anlattıklarında kafamı karıştıran şeylerde var, bazı arkadaşlar konunun fake olduğundan şüphelenmişler-ki bende şüpheleniyorum, hatta inşaAllah fakedir... çünkü kanser çok çok kötü, çok ızdırap veren, hem hastayı hem yakınlarını perişan eden bir hastalık. umarım değilsindir

Öncelikle geçmiş olsun arkadasim..
Alllhtan ümit kesilmez Dr.lar elinden geleni yaptimi bi müdahale falan muhakkak vardır bi yolu üzülme ümidini yasam sevincini yitirme
Benim 87 yasinda dedem var ne hallere düştü Dr.a goturdugunzde her defasında bahsini bekleyin dediler ama maasaallahi var ama allaha inanci sonsuz daha aklini bile yitirmedi hic okul bitirmeden bi prof.un bilgisine sahip ve hasta yataginda bile anlatır hep bana bilgiler verir hayata dair..azraili belki kaç kez geri kovdu sadece bu bi ornek ki senin daha gorecegin ne güzel günler vardır hayat seni birakmadn sen tutun simsiki hayata
DUALARİM SENİNLE KARDESİM..

Yani doktor tedaviye baslamadan direkt ömür bicmis,tümörün belirtilerini yasadin mi ki oncelikle??
COK şiddetli bas ağrısı, bu agriyla birlikte gorme bozuklugu ve cift gorme, vucudunda uyusukluk,
bulanti kusma filan? kaçıncı yuzyildayiz, ilerlemis tumorlerde bile olumlu sonuc aliniyor, gerekirse yurtdisina
gonderilirken sana nasil 8 ay ömur biçilmis.
konu sahte ve ya gerçek, Allahtan umut kesilmez, tek doktorun dedigine de koru körüne inanılmaz,
baska doktorlara da gidilir benim bildigim. Sen de oyle yap , eger gercekse konu Allah yardımcın olsun,
umudunu asla yitirme.

geçen ay açtığı bir konusu daha var bu arkadaşın, 2 yıldır sesim kalınlaştı, boğazımda kitle gibi bir şey var, diye yazmış... acaba Allah korusun ama boğaz kanseri mi? bildiğim kadarıyla ses kalınlığı, kısıklığı bu hastalığın belirtilerinden.. keşke gelsede bi açıklasa durumunu, çok merak ediyorum kendisini..

Doktor nasil omur biciyor oyle Turk filmi gibi. Tedavi falan olmadan direk oleceksin demek...

Ben bunu eski Turk filmlerinde kaldi saniyordum.
Saglik sektorunde calistigim icin olumcul hastalarla cok karsilastim. Tahmini olarak omur bictikleri olsa da hicbirine tam olarak "su kadar ay/gun omrun kaldi" denmedi. Sizin doktor asmis galiba.
Gercekse ne diyecegimi bilemiyorum. Allah sabir ve esenlik versin hepinize.

kimseye bişey inandırmak zorunda değilsin ama bana knun fake gibi geldi...

eğer gerçekten hastaysan başka doktorlara prf. lara git dene! 8 ay ömür biçen doktoruna da sor bakalım gününü saatini tövbe tövbe. madem o kadar biliyomuş %1 umutta olsa tedavi edelim niye dememiş

Oncelikle bencede konu uydurma.Ama maalesef nadirde olsa doktorlar sure koyabiliyorlar.Halam akciger kanserinden vefat etti.Nefes alamama sikayeti ile gittigi doktor 6 ay omru var dedi. Inanilmaz ama 6 ay sonra kaybettik.

Son düzenleme:
konu inşallah sahtedir eğer sahteyse inanın kızmıcam şükürler olsun hasta değilmiş bizi kandırmış yazıcam

Herhangi bir şeyi duyup yanlış anlamış olabilirsin

Tedavi denenmeden ömür biçilmez

Ha bu konu bir aldatmaca ve sen duygularımla oynuyorsan Allah'a havale ediyorum seni, içimizde ben ve benim gibi kanserden ömrü tükenmiş, hala her duyduğunda başa saran insanlar var, oynuyorsan sakın yapma böyle bir şey, eğer gerçeksen de bana özelden yaz, bildiğim bütün imkanlarla, doktorlarla koşarım yanında

Bunu defalarca yaşadım sesim son 2 senedir kalınlaştı boğazımda kitle gibi bir şey var gitmek bilmiyor sizce ne yapmalıyım bıktım bu durumdan incecik sesli arkadaşlarıma özeniyorum sonuçta biz bayanız öyle kalın ses bize yakışmaz :(

öyle ki kalabalık ortamlarda konuşmaya bile utanıyorum ya.

Bir yerde bunu yazmış ama bir yandan yıl 2013 tedavi filan olmadan yeşilçama bağlanması ilginç artık doktorlarımız son ana kadar çabalıyor :26:

Back