- Konu Sahibi OhmycherryPie
-
sırf dikkat çekmek için açılmış bir konu gibi duruyor. ama insan sanal ortamda niye dikkat çekmek istesin ki bunu aklım almıyor.
ayrıca tümör diye bi hastalık ismi de yok
oldum
annemle doktor konuşurlarken kapının dışındaydım duydum onları doktor 8 ay ömrümün kaldığını söyledi anneme sevdiği, gitmek istediği yerlere götürün onu dedi moral bulsun dedi 3 gün önce annem bana bizim izmirdeki eve gidelim sen çok severdin eskiden orayı dedi sabahları ana kız yürüyüşe de çıkarız dedi hemen anladım zaten günleri sayar oldum lütfen yardımcı olun annem öleceğimi bildiğimi bilmiyor yüzünü görseniz çok üzülürsünüz hem gülüyor hem ağlıyormuş gibi aslında çok üzülüyor ama ben öğrenmeyeyim diye bana karşı yüzü gülüyor dün mutfakta ağlarken yakaladım ne oldu dedim bir şey yok annecim öyle bi gözüm doldu dedi
ben bunları hak etmedim arkadaşlar bu dünyada içip gezip tozanlar varken iyilik insanlık nedir bilmezlerken hayat onlara çok güzelken hasta değiller benim gibi arkadaşlar kafam çok karışık ölmek istiyorum diyeceğim ama zaten şurada 8 ay ömrüm kalmış ömrümün 8 ay olduğunu bilmeyenler ve hala bana kötü davrananlar düşman olanlar var ben başka bir şey demiyorum aslında ölümden korkmuyorum ama annem var geride bıraktığım...
hiçbirinizi tanımıyorum ama doktorun dediği gibi 8 ay ömrüm kalmış hakkınızı helal edin yinede kurtulacağıma asla inanmıyorum
oldum
annemle doktor konuşurlarken kapının dışındaydım duydum onları doktor 8 ay ömrümün kaldığını söyledi anneme sevdiği, gitmek istediği yerlere götürün onu dedi moral bulsun dedi 3 gün önce annem bana bizim izmirdeki eve gidelim sen çok severdin eskiden orayı dedi sabahları ana kız yürüyüşe de çıkarız dedi hemen anladım zaten günleri sayar oldum lütfen yardımcı olun annem öleceğimi bildiğimi bilmiyor yüzünü görseniz çok üzülürsünüz hem gülüyor hem ağlıyormuş gibi aslında çok üzülüyor ama ben öğrenmeyeyim diye bana karşı yüzü gülüyor dün mutfakta ağlarken yakaladım ne oldu dedim bir şey yok annecim öyle bi gözüm doldu dedi
ben bunları hak etmedim arkadaşlar bu dünyada içip gezip tozanlar varken iyilik insanlık nedir bilmezlerken hayat onlara çok güzelken hasta değiller benim gibi arkadaşlar kafam çok karışık ölmek istiyorum diyeceğim ama zaten şurada 8 ay ömrüm kalmış ömrümün 8 ay olduğunu bilmeyenler ve hala bana kötü davrananlar düşman olanlar var ben başka bir şey demiyorum aslında ölümden korkmuyorum ama annem var geride bıraktığım...
hiçbirinizi tanımıyorum ama doktorun dediği gibi 8 ay ömrüm kalmış hakkınızı helal edin yinede kurtulacağıma asla inanmıyorum
gerçekse diye günah almak da istemem kuzum ama yönetim araştırsa keşke
ciddi bir konu çünkü
8 ay sonra konserim var demiş stres yapmış. belki cidden konsere stresten böyle bir psikoloji oluşturmus da olabilir kendinde.
daha önce açtığım konuların hepsi psikolojimin bozuk olduğu dönemlerde yazdıklarımdı onları yazarken de hastaymışım düşünebiliyor musun? 3 gün önce öğrendim hayatım film şeridi gibi gözümün önünden geçiyor derler ya aynı o şekilde işte.
yarısını okudum eski türk filmleri geldi aklıma:26: Konu gerçekçi gelmedi gerçek olsa doktor kızın ne istiyorsa yap gezdir vs. Tedavi yöntemlerini konuşur ve aileyi yönlendirir
varsayalım kansersin 8ay ömrün kalması için son evrede falan olman lazım son evredede buraya takılacak gücün kalmaz sanırsam ağrıdan
ben bir aydır test sonucumu bekliyorum kansermiyim diye lütfen insanların duyguları ile oynamayın
eğer gerçekse size nasıl testler yapıldı tanı için merak ettim cevaplarmısın???
Yarısını okudum eski Türk filmleri geldi aklıma:26: konu gerçekçi gelmedi gerçek olsa doktor kızın ne istiyorsa yap gezdir vs. Tedavi yöntemlerini konuşur ve aileyi yönlendirir
Varsayalım kansersin 8ay ömrün kalması için son evrede falan olman lazım son evredede buraya takılacak gücün kalmaz sanırsam ağrıdan
Ben bir aydır test sonucumu bekliyorum kansermiyim diye lütfen insanların duyguları ile oynamayın
Eğer gerçekse size nasıl testler yapıldı tanı için merak ettim cevaplarmısın???
aynen öyle derler. 6 ay, 1 yıl.Tedaviye başladınız mı?
Bir doktora daha görünün, doktorunuz bana çok profesyonel gelmedi.
"Belki 6 ay, belki bir yıl ömrü kaldı "der belki de , direk" 8 ay yaşayacak "demesi çok garip.
aynen öyle derler. 6 ay, 1 yıl.
yaşadım biliyorum.
Gerçek olsaydı konu sahibesi buralarda olmaz mıydı,bir mesaj yazdı uçtu gitti bu kadar insan soruyor merak ediyor hani nerede?
Yarısını okudum eski Türk filmleri geldi aklıma:26: konu gerçekçi gelmedi gerçek olsa doktor kızın ne istiyorsa yap gezdir vs. Tedavi yöntemlerini konuşur ve aileyi yönlendirir
Varsayalım kansersin 8ay ömrün kalması için son evrede falan olman lazım son evredede buraya takılacak gücün kalmaz sanırsam ağrıdan
Ben bir aydır test sonucumu bekliyorum kansermiyim diye lütfen insanların duyguları ile oynamayın
Eğer gerçekse size nasıl testler yapıldı tanı için merak ettim cevaplarmısın???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?