- 7 Mart 2021
- 902
- 167
- 33
Evet bende baya merak ettim değer artmışmı diye ama demek nasipŞaka gibi yaaa nerde gereksiz çıkmış en gerekli yok ortada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende baya merak ettim değer artmışmı diye ama demek nasipŞaka gibi yaaa nerde gereksiz çıkmış en gerekli yok ortada
İnşallah canım genelde normal yazıyor rahim genişlemesi diye ama genede insan biraz kafaya takıyorŞimdi için içini yiyordur inş bebekten dolayıdır bu sancıların cnm
Bu saatten sonra çıksada göremezsin zaten cnm doktor onaylıcakta sisteme düşckte keyfine kalmış ama inşallah hayırlı sonuçların olur haber et bende meraklanırımEvet bende baya merak ettim değer artmışmı diye ama demek nasip
Tabiki orası öyle hadi bakalmİnşallah canım genelde normal yazıyor rahim genişlemesi diye ama genede insan biraz kafaya takıyor
1 sene boyunca denedik olmadı. Rahim filmi çektirdikten sonra yumurta büyütme ilaçları aldım ama o ay yumurtam gelişmemişti ve doktorum iyi ki gelişmedi dedi. Çünkü 1cm lik polip gördü. Ve başka doktor görmedi. Başka doktora gittim var dedi. En son ilk doktoruma geri döndüm, histereskopi oldum. Aldıktan sonraki ay aşılama yaptık tuttu. Rahim filmi ekimde çekildi aşılamam Mart sonu oldu. Yani gereksiz bir sürü bekleyiş. Sonunda oldu ya çok şükürDarisi basimiza inşaAllah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim, sizde tam olrak neden gebelik olusmuyordu da asilama yaptiniz?
Çok şükür rabbim sağlıkla kucağınıza almyaı nasip etsin1 sene boyunca denedik olmadı. Rahim filmi çektirdikten sonra yumurta büyütme ilaçları aldım ama o ay yumurtam gelişmemişti ve doktorum iyi ki gelişmedi dedi. Çünkü 1cm lik polip gördü. Ve başka doktor görmedi. Başka doktora gittim var dedi. En son ilk doktoruma geri döndüm, histereskopi oldum. Aldıktan sonraki ay aşılama yaptık tuttu. Rahim filmi ekimde çekildi aşılamam Mart sonu oldu. Yani gereksiz bir sürü bekleyiş. Sonunda oldu ya çok şükür
1837 çıktı çok şükürBu saatten sonra çıksada göremezsin zaten cnm doktor onaylıcakta sisteme düşckte keyfine kalmış ama inşallah hayırlı sonuçların olur haber et bende meraklanırım
Hayırlı olsun canım Maşaallah1837 çıktı çok şükür
Hayırlı olsun Kaçıncı gün değeriniz bu? 10 ağustosta oldu aşılamam 13. gün 37 çıktı sonucum. Benim de adet sancısı gibi arada hafif ağrım oluyor daha önce iki kez düşük yaptım ben o yüzden korkuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin1837 çıktı çok şükür
Teşekkürler canım darısı hayırlısı ile inşallah sana tez vakitteHayırlı olsun canım Maşaallah
Amin isteyen herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin canım. Ben çatlatma iğnesi oldum ama benimde 14 gün kasık ağrılarım başladı adet sancısı gibi 15 gün öğrendim. 1 Ağustos ta çatlatma iğnesi oldum benHayırlı olsun Kaçıncı gün değeriniz bu? 10 ağustosta oldu aşılamam 13. gün 37 çıktı sonucum. Benim de adet sancısı gibi arada hafif ağrım oluyor daha önce iki kez düşük yaptım ben o yüzden korkuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah Bende 8 Ağustos’ta iğne yaptım 10 unda aşılamam oldu.Amin isteyen herkese tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin canım. Ben çatlatma iğnesi oldum ama benimde 14 gün kasık ağrılarım başladı adet sancısı gibi 15 gün öğrendim. 1 Ağustos ta çatlatma iğnesi oldum ben
Az önce pes pembe bi akıntı geldi, peşinden de minik bir kahve rengi leke sanırım adet olcam… yerleşme kanaması 3 gün kala olmaz galibaTeşekkürler canım darısı hayırlısı ile inşallah sana tez vakitte
Amin canım inşallah darısı tez vakitte sizede nasip olsun hayırlısı ileSağlıkla kucağınıza alın inşallah Bende 8 Ağustos’ta iğne yaptım 10 unda aşılamam oldu.
Bilemezsin canım sen stres yapma dinlen. Hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim en hayırlı vakitte nasip etsinAz önce pes pembe bi akıntı geldi, peşinden de minik bir kahve rengi leke sanırım adet olcam… yerleşme kanaması 3 gün kala olmaz galiba
Herkese merhabalar. Ben de ayın 11 inde asilama yaptırdım 12sinde duphastona başladım ve pazar günü ilacım bitti. Akintim çok fazla sürekli adet mi oldum acaba diye lavaboya gidiyorum. Duphaston etkisi olabilir mi acaba beklemek çok zor geliyor ama içimdeki sanki olmadi diyor. Garip duygular yaşayıp duruyorum
Hayır duphaston paketinin içinde 10 günlük var zaten bitince devam etmiyorum. Adet günüm normal de ayın 28i ama 26sinda yapacağım 14 gün dolmuş oluyorDuphanstona devam etmiyor musunuz? Doktorunuza sorun bana test gününe kadar kullan dedi. Bende akıntı olmadı ama herkeste bir olmuyor. İlaçtan da olabilir gebelikten de yarın mı kan vereceksiniz?
Merhaba sonucu aldınız mıBen de 10 Ağustos da ilk aşılamamı oldum, günlerdir çılgınlar gibi bu forumları okuyorum :) çaresizlik çoook zor… benim 3. Günden beri bir sürü belirtim var ama özellikle iki gündür göğüslerim çok hassas ve çok kramplarım var. Östrojen kullanıyorum ondan mıdır yoksa gerçekten bir şeyler mi gelişiyor bilemedim. Allahımm isteyen herkese nasip etsin…
Hayir, bugün maalesef lekelendim sanirim adet oluyorum, yarin 14. günüm yine de bi kan vercem bakalim hayiliriMerhaba sonucu aldınız mı