Vermedim canim bekliyorum hala, cuma cumartesi adet olmaliyim, az daha bekliim diyorum, icimde bi kötü his var daha dogrusu korku, negatifi görmeye hazir degilimCnm sen naptn bugün 12.gündü galiba senn kan verdin mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vermedim canim bekliyorum hala, cuma cumartesi adet olmaliyim, az daha bekliim diyorum, icimde bi kötü his var daha dogrusu korku, negatifi görmeye hazir degilimCnm sen naptn bugün 12.gündü galiba senn kan verdin mi
Masallah ne güzel ben de böyle gün gün yazdim ama günler ilerledikce azaliyor belirtiler gibime geliyorİlk Aşılaması tutan bir anne olarak belirtilerimi paylaşabilirim. Ben de forumdan çıkmıyordum. Sonunda tuttu ve bebeğim bu sabah tekmeleyerek uyandırdı beni
Umut Allahtandır. İnşallah tutar. Ben de o ikileme hep girdim. Sonunda şiddetli adet sancısı çekip adet olmadığımı görünce şüphe ettim. Ve şüphem doğru çıktı iyiki de çıktıMasallah ne güzel ben de böyle gün gün yazdim ama günler ilerledikce azaliyor belirtiler gibime geliyor
Darisi basimiza inşaAllah Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim, sizde tam olrak neden gebelik olusmuyordu da asilama yaptiniz?Umut Allahtandır. İnşallah tutar. Ben de o ikileme hep girdim. Sonunda şiddetli adet sancısı çekip adet olmadığımı görünce şüphe ettim. Ve şüphem doğru çıktı iyiki de çıktı
Hayırlısı olsun cnm yaaaBende yok canım malesef adet olmadım daha ilaçı bıraktım olurum inşallah
En iyisi yaa ilaçlar insanı gerçektn çok yıpratıyo iğneden çok korkan bi insanım o iğneleri ellerim titreye titreye yaptm valla piskolojimi bieaz düzeltmem lazm yoksa daha çok kafa yorcam o zmnda olmuyo zatenEn iyisi canım bizde 2 ay dinlenecez ve takviyeleri sipariş verdim kilo için sprem için benim için bide böyle deneyelim bakalım
Sonucun kaç çıktı canm yükselme varmıVallaha kasık ve karın ağrılarım var normal sanırım dinlenmeli geçiyor zaman. Sabırsızlıkla cumayı bekliyorum keseyi görmek için. Bugünde tekrar kan verdim bakalım değer kaç olmuş
Bence test yap senn günün doldu zaten eğer daha adet olmadıysan belki bi umut sen iyi dayanıyon vallaVermedim canim bekliyorum hala, cuma cumartesi adet olmaliyim, az daha bekliim diyorum, icimde bi kötü his var daha dogrusu korku, negatifi görmeye hazir degilim
12. günüm iki gün daha beklemesem miiBence test yap senn günün doldu zaten eğer daha adet olmadıysan belki bi umut sen iyi dayanıyon valla
Yada bekle 2 gün daha12. günüm iki gün daha beklemesem mii
Bende bilemedim ay12. günüm iki gün daha beklemesem mi
Hala çıkmadı canım bende bekliyorum ama sağlık ocağında verdim normalde çıkardı.Sonucun kaç çıktı canm yükselme varmı
Kafalar karisikBende bilemedim ay
Sabaha anca çıkar canm şimdi bide hormon filan istediyse benm gibi sürünürsün vallaHala çıkmadı canım bende bekliyorum ama sağlık ocağında verdim normalde çıkardı.
Sen 2 gün daha bekle cnm en iyisi benmkindede silik çıkmıştı 12.günde 14.günde hasta oldm zatenKafalar karisik
Barkod numaran varsa bakabiliyormuşsun galiba internettenHala çıkmadı canım bende bekliyorum ama sağlık ocağında verdim normalde çıkardı.
Hormon çıktı idrar çıktı tam kan çıktı sadece beta HCG çıkmadıSabaha anca çıkar canm şimdi bide hormon filan istediyse benm gibi sürünürsün valla
Yok canım direk TC ile giriyorum şans demek ki normalde çıkardı çok merak ediyorum ya kaldı. Bide adet olacakmışım gibi kasık ağrım çokBarkod numaran varsa bakabiliyormuşsun galiba internetten
Şaka gibi yaaa nerde gereksiz çıkmış en gerekli yok ortadaHormon çıktı idrar çıktı tam kan çıktı sadece beta HCG çıkmadı
Şimdi için içini yiyordur inş bebekten dolayıdır bu sancıların cnmYok canım direk TC ile giriyorum şans demek ki normalde çıkardı çok merak ediyorum ya kaldı. Bide adet olacakmışım gibi kasık ağrım çok