Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
esrahayal 37 çıktı cumartesi tekrarla dedi doktorum ama sağlık ocağında yaptırdım yine orda pazartesi günü yaptıracağımKAN VERDİNMİ CUMARTESİ
SAĞLIKLA İNŞesrahayal cumartesi vermedim bugün verdim. Sonuç akşama doğru anca çıkar bekliyorum bakalım
İğne etkisi devam ediyor olabilir sonuç yanıltır , 14. Günü bekleyinKızlar benim bugün aşılamanın 9. günü idrar testi yapsam çıkar mı? Beklemek çok zor
Negatif görünüyor canım adet olana kadar umut vardır, herşey Allah’tan.. gönlünce olsun inşallahBenim bugün 16 gün oldu asilama yaptıralı bugün de adet günüm olmayınca test yaptım negatif çıktı değer 0.100 sonradan değişme gibi durumu olabilir mi
Doktorum asilamadan sonra duphaston vermişti biteli bugün 8 gün oldu bende hala bisey yok. Gebelik yok bari adet olsaydım ama maalesef o da yok. Hepimizin hakkında hayırlısı olsunNegatif görünüyor canım adet olana kadar umut vardır, herşey Allah’tan.. gönlünce olsun inşallah
Teşekkürlerİğne etkisi devam ediyor olabilir sonuç yanıltır , 14. Günü bekleyin
Doktorum bana kanama olabilir normaldir demişti aşılama yaparken. Ama bende kanama olmadıArkadaslar merhaba. Bugün aşılamam yapıldı. Kanama olması normal mi, sizlerde de oldu mu?
Tesekkür ederim cevabınız için. Bana bir bilgi verilmedi yaptıklarında sıkıntı da yoktu sonradan gördüm. Merak ettimDoktorum bana kanama olabilir normaldir demişti aşılama yaparken. Ama bende kanama olmadı
Bende oldu kanamaArkadaslar merhaba. Bugün aşılamam yapıldı. Kanama olması normal mi, sizlerde de oldu mu?
Sonuç çıktımıesrahayal cumartesi vermedim bugün verdim. Sonuç akşama doğru anca çıkar bekliyorum bakalım
Sonuç çıktımı
Maşallah sağlıkla kucağına al belirtiler neydi detaylı anlstirmisinEvet çıktı güzel artmış 392 olmuş çok şükür
Çok teşekkür ederim benim belirtim pek olmadı ilk zaman iğnenin etkisinden galiba göğüsümde hassasiyet oldu gecti. 13. Günden sonra ara ara adet sancısı oldu kısa süreli suan o da azaldı. Belirti olsa da olmasa da çok takılmamak lazım çünkü hiç belli olmuyorMaşallah sağlıkla kucağına al belirtiler neydi detaylı anlstirmisin
Merhaba bende aşılamanın 13. Günümdeyim sivilcem çok çıktı karnım gurulgurul göğüslerim çok büyüdü böyle olup hamile olan varmı acba???Benim 98 çıktı
Karın gurultusu çok olan varmı benim adetim de olurdu yine adet mi Olcam acaba birde sivilcem çokÇok teşekkür ederim benim belirtim pek olmadı ilk zaman iğnenin etkisinden galiba göğüsümde hassasiyet oldu gecti. 13. Günden sonra ara ara adet sancısı oldu kısa süreli suan o da azaldı. Belirti olsa da olmasa da çok takılmamak lazım çünkü hiç belli olmuyor