Yaaa çok sevindm senn adına rabbim kucağınıza almayı da nasip etsn cnm bnm1837 çıktı çok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa çok sevindm senn adına rabbim kucağınıza almayı da nasip etsn cnm bnm1837 çıktı çok şükür
Belki yerleşmedir cnm yaaHayir, bugün maalesef lekelendim sanirim adet oluyorum, yarin 14. günüm yine de bi kan vercem bakalim hayiliri
Bende hep oluyorum gibi ama kullandığım progestandan dolayı akıntım var. Belki yerleşme belirtisidir. Kan tahlili yaptırdırdiniz miHayir, bugün maalesef lekelendim sanirim adet oluyorum, yarin 14. günüm yine de bi kan vercem bakalim hayiliri
Yorumlarını okudum ama isimlere dikkat etmediğim için karıştırıyorum kusura bakmayın. Sizin kaçıncı gününüz kan verdiniz miYaaa çok sevindm senn adına rabbim kucağınıza almayı da nasip etsn cnm bnm
Amin canım inşallah hayırlısı ile . Tez vakitte sanada nasip olur inşallah kuzumYaaa çok sevindm senn adına rabbim kucağınıza almayı da nasip etsn cnm bnm
Belki yerleşmedir cnm yaa
Bilmiyorum doktoruma sordum adet de olabilir yerlesme de dedi, ama kesin olcam gibi hissediyorum yarin kan vercem kesin ögreniimBende hep oluyorum gibi ama kullandığım progestandan dolayı akıntım var. Belki yerleşme belirtisidir. Kan tahlili yaptırdırdiniz mi
İnşallah hayırlı haberlerini alırızBilmiyorum doktoruma sordum adet de olabilir yerlesme de dedi, ama kesin olcam gibi hissediyorum yarin kan vercem kesin ögreniim
Olsn cnm önemli değil benm tutmadı 14.gün kanamam başladıYorumlarını okudum ama isimlere dikkat etmediğim için karıştırıyorum kusura bakmayın. Sizin kaçıncı gününüz kan verdiniz mi
Sıkma canını olmasa bile vardır bunda da bi hayr ne kadar bişey söylesekte yetmez ama elimizden bişey gelmiyo malesef rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordurBilmiyorum doktoruma sordum adet de olabilir yerlesme de dedi, ama kesin olcam gibi hissediyorum yarin kan vercem kesin ögreniim
Sıkma canını olmasa bile vardır bunda da bi hayr ne kadar bişey söylesekte yetmez ama elimizden bişey gelmiyo malesef rabbim geciktiriyosa güzelleştiriyordur
Canm naptn kan verdin miBilmiyorum doktoruma sordum adet de olabilir yerlesme de dedi, ama kesin olcam gibi hissediyorum yarin kan vercem kesin ögreniim
SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN HİÇ EVDE TEST YAPTINIZMIHayırlı olsun Kaçıncı gün değeriniz bu? 10 ağustosta oldu aşılamam 13. gün 37 çıktı sonucum. Benim de adet sancısı gibi arada hafif ağrım oluyor daha önce iki kez düşük yaptım ben o yüzden korkuyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Vermedim gerek duymadim kanamam basladiCanm naptn kan verdin mi
SAĞLIKLA KUCAĞINIZA ALIN HİÇ EVDE TEST YAPTINIZMI
SAGLIKLA KUCAĞINIZA LIN TAHLİLDE DEĞER KAÇ ÇIKTI2 aşılama 7 tüp bebekten sonra kilo verip bi kez daha asılama denemek istedim. Tüp bebekle iki kez tuttu düşük oldu. İnşallah bu kez sağlıkla kavuşmak nasip olur. Rabbim aratmadan uğraştırmadan nasip etsin isteyen herkese
Üzülme kuzum yaa rabbimde böyle imtihan ediyo işte sonunu düşün. Allahım sana da banada isteyen herkese de hayırlı evlatlar verecek. Biraz daha dayan o mutlu günlerinde yakında gelecek. Diceksin ki rabbim ben sabrettim sende beni mükafatlandırdın diceksin inşallahVermedim gerek duymadim kanamam basladi
Naptn cnm bugün nasılsınVermedim gerek duymadim kanamam basladi
Hic napiim kafami dagitmaya calsiiyorum Her sey allahtan, demek ki henüz vakti degilmis Sen nasilsinNaptn cnm bugün nasılsın