- 21 Ağustos 2022
- 19
- 1
- 26
İnşallah inşallah Korkuyorum da test vermeye nasıl olacak bilmiyorum yarın bakalım artık kan veririm gelirken de test alırımAynn cnm rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah güzel haberler alırsınz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah inşallah Korkuyorum da test vermeye nasıl olacak bilmiyorum yarın bakalım artık kan veririm gelirken de test alırımAynn cnm rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah güzel haberler alırsınz
Tabiki orası öyle benm tek kafamı kurcalayan ya tabiki rabbim bilirde normalde hemen hamile kalan bi insandım aşılamanın tutacağına o kadar inanıyodm ki bundan sonra naparm bilmiyorumah o kafalar tabi ki iyi birşey yumurtlama herşey yumurtlamaya bakar
Aynn öyle yaparsn artk cnm inşallah hayırlı sonuçların olur peki bu 3.dediniz ya sizde ne gibi sıkıntı var aşılama yaptırdınz acabaİnşallah inşallah Korkuyorum da test vermeye nasıl olacak bilmiyorum yarın bakalım artık kan veririm gelirken de test alırım
Valla diğer mesajlara baktıysan eğer testlerle kafayı bozmuştum bide yalnız olunca 12.gün evde test yaptm bişey çıkmayınca anladm zaten kan verdim oda 0.6 çıkmıştı tekrar vermem gerekiyodu ama gerek kalmadı galibaİnşallah inşallah Korkuyorum da test vermeye nasıl olacak bilmiyorum yarın bakalım artık kan veririm gelirken de test alırım
Adet düzensizliğim vardı bide biraz sprem hızlılığı düşüktü ama onuda sonradan öğrendik 2 aşılamada iyiydi sonrasın da düşük çıktı biraz ama aşılama için yeterli dedi ve sebepsiz yani 5 yıldır istiyoruz. Bundan önce doğum yapmıştım bebeğim 1 sene yaşadı vefat etti hayırlısı bakalımAynn öyle yaparsn artk cnm inşallah hayırlı sonuçların olur peki bu 3.dediniz ya sizde ne gibi sıkıntı var aşılama yaptırdınz acaba
Ya işte artık noluyosa oluyo demek ki vakti zamanı barTabiki orası öyle benm tek kafamı kurcalayan ya tabiki rabbim bilirde normalde hemen hamile kalan bi insandım aşılamanın tutacağına o kadar inanıyodm ki bundan sonra naparm bilmiyorum
Yaa kıyamam rabbim sabır versin kuzum sana çok zor benmde 4 tane anne karnında öldü kürtaj oldum.2 senedirde olmuyoAdet düzensizliğim vardı bide biraz sprem hızlılığı düşüktü ama onuda sonradan öğrendik 2 aşılamada iyiydi sonrasın da düşük çıktı biraz ama aşılama için yeterli dedi ve sebepsiz yani 5 yıldır istiyoruz. Bundan önce doğum yapmıştım bebeğim 1 sene yaşadı vefat etti hayırlısı bakalım
Aynen bi konul bakalım ne diyecek ne derse uygula sabırlar versin rabbim hepimizeYok cnm yarın arayıp konuşucam zaten ara vermek istiyorm biraz piskoloji diye bişey kalmadı bende
Orası öyle tabi genetik testlerin filan nasıl cnmYa işte artık noluyosa oluyo demek ki vakti zamanı bar
Aynn öyle rabbim yardımcımız olsun yaaAynen bi konul bakalım ne diyecek ne derse uygula sabırlar versin rabbim hepimize
Amin canım oy o da zor ya düşük kürtaj olmuşsun bide ilk aşılamamda bende düşürdüm 50 çıkmıştı değer sonra 100 oldu düştü geri adetle attım parça halinde kadınlık işteYaa kıyamam rabbim sabır versin kuzum sana çok zor benmde 4 tane anne karnında öldü kürtaj oldum.2 senedirde olmuyo
Hiç yaptırmadık biz genetik test bundan sonra isterim bilmem siz yaptırdınız mıOrası öyle tabi genetik testlerin filan nasıl cnm
Gerçktn çok zor ya ben kayınvalidemle oturdum 3 sene filan onla otururken en son gebeliğimde bi kısmını evde düşürdüm 5 milim kadar geri kalan 12ml atamadığım için çok aşırı yoğun kanamam oldu hastanelik oldum ölümden döndüm diyebilrmAmin canım oy o da zor ya düşük kürtaj olmuşsun bide ilk aşılamamda bende düşürdüm 50 çıkmıştı değer sonra 100 oldu düştü geri adetle attım parça halinde kadınlık işte
Onları bence araştırın doktora bi danışın bakalm ne dick genetik testlerde de sıkıntı olunca da olmayabilr eşinle senden kan istiyolar zaten kanla bakıyolarHiç yaptırmadık biz genetik test bundan sonra isterim bilmem siz yaptırdınız mı
Aman peki doktor lar ne diyor belli bi düşük olunca pıhtılaşmadan şüphe edeler ama iğne felan vurmak gerekecek belki gebeliğin boyunca baktır bunlara da canımGerçktn çok zor ya ben kayınvalidemle oturdum 3 sene filan onla otururken en son gebeliğimde bi kısmını evde düşürdüm 5 milim kadar geri kalan 12ml atamadığım için çok aşırı yoğun kanamam oldu hastanelik oldum ölümden döndüm diyebilrm
Evet yaptırdık biz tekrarlayan gebelik olunca onlarda temiz çıktı şükür sadece bi kan pıhtısı çıktı oda iğne olucam hamile kalırsamHiç yaptırmadık biz genetik test bundan sonra isterim bilmem siz yaptırdınız mı
Baktırdım zaten kuzum bi hamile kalsam dünyanın ilacını kullancamda oda nasip olmadı dahaAman peki doktor lar ne diyor belli bi düşük olunca pıhtılaşmadan şüphe edeler ama iğne felan vurmak gerekecek belki gebeliğin boyunca baktır bunlara da canım
Allahtan Ümit kesilmez geçikiyorsa güzelleşiyordur inşallah dua edelim bol bol bu da bizim imtihanımız pes etmeyelim isyan etmeyelim çoookkk zor bunu hepimiz biliyoruz ama biz yinede ellerimiz duadan indirmeyelim rabbim tüm isteyenlere versin inşallahBaktırdım zaten kuzum bi hamile kalsam dünyanın ilacını kullancamda oda nasip olmadı daha
Amin cnm tabiki orası öyle rabbim hepimizin imtihanını kolaylaştırsın inşallahAllahtan Ümit kesilmez geçikiyorsa güzelleşiyordur inşallah dua edelim bol bol bu da bizim imtihanımız pes etmeyelim isyan etmeyelim çoookkk zor bunu hepimiz biliyoruz ama biz yinede ellerimiz duadan indirmeyelim rabbim tüm isteyenlere versin inşallah
Sonucunu öğrenince burdan yazarmsn cnm mrk ettimdeAllahtan Ümit kesilmez geçikiyorsa güzelleşiyordur inşallah dua edelim bol bol bu da bizim imtihanımız pes etmeyelim isyan etmeyelim çoookkk zor bunu hepimiz biliyoruz ama biz yinede ellerimiz duadan indirmeyelim rabbim tüm isteyenlere versin inşallah