- 26 Nisan 2022
- 1.439
- 1.628
- 34
Eminim canım sancım da varYaa kıyamam cnm ama eminmsn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eminim canım sancım da varYaa kıyamam cnm ama eminmsn
Sen neden bu kadar olumsuzsun ? Olacak İnşaAllah canım biraz sabret dua et. Son güne kadar umut varBende pek ümitli değilimm
Hayırlısı olsn cnm yaaEminim canım sancım da var
Ya bilmiyorm test yaptm sanki bişey yok gibiSen neden bu kadar olumsuzsun ? Olacak İnşaAllah canım biraz sabret dua et. Son güne kadar umut var
gününde mi oldun? Yerleşme kanaması olabilir mi?Eminim canım sancım da var
Ben de öyle düşünmeye başladımm sabahki testte silik çizgi de gittiYa bilmiyorm test yaptm sanki bişey yok gibi
Benm de öyle sanki yaa büyük ihtimal pazartesiye kadar hasta olmazsam kan veririm 6 gün kaldı hastalığıma belki gidip vermem bile o derece hevesim kalmadıBen de öyle düşünmeye başladımm sabahki testte silik çizgi de gitti
Daha çok var umudumuzu yitirmeyelimmBenm de öyle sanki yaa büyük ihtimal pazartesiye kadar hasta olmazsam kan veririm 6 gün kaldı hastalığıma belki gidip vermem bile o derece hevesim kalmadı
Bilmiyom yaa valla artk umutlanmakta istemiyorumDaha çok var umudumuzu yitirmeyelimm
Günümde oldum canım değilgününde mi oldun? Yerleşme kanaması olabilir mi?
Kaçıncı günümdeym demiştin cnm14. Güne kadar umut var
Kuzum ben senin için umut var dedim ben adet oldum bittiKaçıncı günümdeym demiştin cnm
Anladm cnm ne denir bilmiyorm ki rabbim sabır versin inşallahKuzum ben senin için umut var dedim ben adet oldum bitti
Âmin canım sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşaAllahAnladm cnm ne denir bilmiyorm ki rabbim sabır versin inşallah
Amin cnm da bilmiyorm yaa hasta olcam gibi bi his varÂmin canım sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşaAllah
Cnm peki şuan o sabahki yaptığın testte çizgi oluşmuş mu yoksa diğer yaptıkların gibi boşmu kasetBen de öyle düşünmeye başladımm sabahki testte silik çizgi de gitti
Yok canim tek cizgi kasiklarim da agriyor gögsüm de, bakalim daha 5 günüm var Hayirlisi artikCnm peki şuan o sabahki yaptığın testte çizgi oluşmuş mu yoksa diğer yaptıkların gibi boşmu kaset
inşaAllah en kisa zamanda mucizen gerceklesirÂmin canım sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşaAllah
Hakkımızda hayırlısı olsun cnm yaa benmde arada bir belim ağrımaya başladıYok canim tek cizgi kasiklarim da agriyor gögsüm de, bakalim daha 5 günüm var Hayirlisi artik