Naptn durumlar nasıl sendeinşaAllah en kisa zamanda mucizen gerceklesir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptn durumlar nasıl sendeinşaAllah en kisa zamanda mucizen gerceklesir
Naptn cnm nasılsınÂmin canım sizlerin güzel haberlerini bekliyorum inşaAllah
Merhabalar Naptınız bende 8 inde aşılama oldum yarın kan vereceğim kaşık batmalarım felan var.Meehaba arkadaşlar ben 8 senelik evliyim daha öncesinden 4 tane 8 ve 10 hafta olmak üzere kayıplarım oldu o yüzden şuan bilinmeyen infertilite oluyorm. Genetik testlerim ve yapılan testlerde herhangi bi sıkıntım yok. Olmaması için bi sebepte yok. Bizde bu yüzden aşılama denemek istedik. Kontroller sonrasında 1 tane yumurtam oldu diğerleride yakındı tabi doktorum 1 tane yumurtanın olması daha iyi dedi çoklu gebelikte anne karnında su biriktiğinden hem anne hem bebek zarar görebileceğinden istemedik. Ayın 6sında çatlatma iğnesi ovitrelle oldum. Ayın 8 inde de aşılama yapıldı bugün 10.günüm sabah kan verdim. Ama sonuç yarın öğleden sonra çıkıcakmış. Bende 3 gün önce dayanamayıp test yapmıştm. Silik çizgi çıktı daha 2. Dakikadan ama iğnenin etkisinden olabileceğini gördüm burdaki yazılarda o yüzden bugünü bekledim kan verdikten sonra sonuç çıkmayınca bende ister istemez panik olmaya başladım test vardı evde dayanamadım yaptm yalnız ikindi saatine yakındı çok belli belirsiz silik çıktı. Bende sizlerden bilgi almak için buraya yazıyorm yoksa sıkıntıdan bunalıcam Bilgilerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim
Ayni Fark yok sadece siddetli kasik agrilrim biraz daha azaldi, sag taraf arada batiyor, gögüs hassasiyeti ayni Sende?Naptn durumlar nasıl sende
Merhaba hasta oldum bugün 14.günümdü aşılamann bende pazartesi vercktm ama olmadı. Aslında adetime 4, 5 gün vardı ama anlamadım.Merhabalar Naptınız bende 8 inde aşılama oldum yarın kan vereceğim kaşık batmalarım felan var.
Hasta oldum cnm ben bugün daha vardı ama anlamadım.Ayni Fark yok sadece siddetli kasik agrilrim biraz daha azaldi, sag taraf arada batiyor, gögüs hassasiyeti ayni Sende?
Normalde ne zmn adet olmanız gerekiyoMerhabalar Naptınız bende 8 inde aşılama oldum yarın kan vereceğim kaşık batmalarım felan var.
Demekki yumurta çatlamış çatlamadan 2 hafta sonra adet görmüşsün Allahım sabrımızı artırsın adetlerin düzenlimiydi bende 2 aşılamamda tam 14 mü 15 . Günü adet olmuştum bakalaım Buda 3. Aşılama nolacak bilmiyorumMerhaba hasta oldum bugün 14.günümdü aşılamann bende pazartesi vercktm ama olmadı. Aslında adetime 4, 5 gün vardı ama anlamadım.
Nasıl yani anlamadım. Kusura bakmayın benm ilk aşılamam da herhangi bi bilgim yok bu konuda çok kafam karışık şuandaDemekki yumurta çatlamış çatlamadan 2 hafta sonra adet görmüşsün Allahım sabrımızı artırsın adetlerin düzenlimiydi bende 2 aşılamamda tam 14 mü 15 . Günü adet olmuştum bakalaım Buda 3. Aşılama nolacak bilmiyorum
25 i gibi Olmam gerekiyor normalde benim adetlerim düzensiz di Son iki aydır 31 güne bir oluyorum ondan önce 42 güne bir oluyordu bakalım 31 üne bir olurdan 35 inde olmam gerekNormalde ne zmn adet olmanız gerekiyo
Aynn adetlerim normalde düzenlidir. Belki birgün önce yada bir gün sonra olurdu sadeceDemekki yumurta çatlamış çatlamadan 2 hafta sonra adet görmüşsün Allahım sabrımızı artırsın adetlerin düzenlimiydi bende 2 aşılamamda tam 14 mü 15 . Günü adet olmuştum bakalaım Buda 3. Aşılama nolacak bilmiyorum
Benmde 25inde olmam gerekiyodu25 i gibi Olmam gerekiyor normalde benim adetlerim düzensiz di Son iki aydır 31 güne bir oluyorum ondan önce 42 güne bir oluyordu bakalım 31 üne bir olurdan 35 inde olmam gerek
Yok canım ne kusuru yani demek istediğim senin yumurtlaman gerçekleşmiş döllenme olmadığı için de adet görmüşsün bu iyi bir şey aslında yumurtlama olduğunu gösteriyor benim de ikinci aşılamamda böyleydi aşılamam tutmadı tam 14. gün adet oldumNasıl yani anlamadım. Kusura bakmayın benm ilk aşılamam da herhangi bi bilgim yok bu konuda çok kafam karışık şuanda
Senle aynıymiş o zaman döngülerimiz tekrar çağırdı mı doktor haber verdin miBenmde 25inde olmam gerekiyodu
Yok cnm yarın arayıp konuşucam zaten ara vermek istiyorm biraz piskoloji diye bişey kalmadı bendeSenle aynıymiş o zaman döngülerimiz tekrar çağırdı mı doktor haber verdin mi
Ya zaten biz aşılamadan sonra pek birlikte olamadık eşim tır şoförü olduğu için tutmaması gayet normal benceYok canım ne kusuru yani demek istediğim senin yumurtlaman gerçekleşmiş döllenme olmadığı için de adet görmüşsün bu iyi bir şey aslında yumurtlama olduğunu gösteriyor benim de ikinci aşılamamda böyleydi aşılamam tutmadı tam 14. gün adet oldum
Peki yumurtlama olması nasıl iyi bişey hani aşılama yaptırıyoruz ya o zmn zaten bu çatlatma iğnesi hemen hemen bizim yumurtlama günümüze yakın bi zamana denk geliyo galiba kafalar iyice gitti bendeYok canım ne kusuru yani demek istediğim senin yumurtlaman gerçekleşmiş döllenme olmadığı için de adet görmüşsün bu iyi bir şey aslında yumurtlama olduğunu gösteriyor benim de ikinci aşılamamda böyleydi aşılamam tutmadı tam 14. gün adet oldum
Anladım canım aynen öyle biDe de bir kere ilişki önermişti bakalım ya hayırlısı olsun inşallahYa zaten biz aşılamadan sonra pek birlikte olamadık eşim tır şoförü olduğu için tutmaması gayet normal bence
Aynn cnm rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah güzel haberler alırsınzAnladım canım aynen öyle biDe de bir kere ilişki önermişti bakalım ya hayırlısı olsun inşallah
ah o kafalar tabi ki iyi birşey yumurtlama herşey yumurtlamaya bakarPeki yumurtlama olması nasıl iyi bişey hani aşılama yaptırıyoruz ya o zmn zaten bu çatlatma iğnesi hemen hemen bizim yumurtlama günümüze yakın bi zamana denk geliyo galiba kafalar iyice gitti bende