Hahhaha güzel bekleyişler olsn inşallah cnmDepresyonda içime bi korku girmeye başladı, test yaptım ya onum da heycanı sardı ama erken yaptım diye de pişman oldum, anlaycagn karışık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahhaha güzel bekleyişler olsn inşallah cnmDepresyonda içime bi korku girmeye başladı, test yaptım ya onum da heycanı sardı ama erken yaptım diye de pişman oldum, anlaycagn karışık
İnşallah ya sizler nasılsınız nasıl gidiyoorHahhaha güzel bekleyişler olsn inşallah cnm
Yaa zaten sadece 3 ay deniyormuşsun onun verdiklerini galibaDenedim, 3 ay onun dediklerini yaptım, aşılama tüp bebek bu yollara girmeden her şeyi denedim ama nasip olmadı
Evet canım üç ay, sonra bi ara verip olmazsa tekrar deneyebilirsinizYaa zaten sadece 3 ay deniyormuşsun onun verdiklerini galiba
Valla nasıl anlatsam benimkiler sakin kimseden ses yok gelen gidende yok sabah son testimi denicem eğer ordada bişey belli olmazsa belki yarın yada pazartesi kan vermeyi planlıyorum tabi o zmna kadar bekleyebilrsm ama arada kasıklarım sızlıyo böyle alt tarafım filan sızlıyo gögüslerimde hassaslık yok ama damarlarım sızlıyo nedenseİnşallah ya sizler nasılsınız nasıl gidiyoor
Anladm cnm inş tutarda gerek kalmazEvet canım üç ay, sonra bi ara verip olmazsa tekrar deneyebilirsiniz
Eş paketimi kullandınzEvet canım üç ay, sonra bi ara verip olmazsa tekrar deneyebilirsiniz
Aman aman bütün belirtiler gelsin inşallah ben de pazartesi salı kan veriim diyprumValla nasıl anlatsam benimkiler sakin kimseden ses yok gelen gidende yok sabah son testimi denicem eğer ordada bişey belli olmazsa belki yarın yada pazartesi kan vermeyi planlıyorum tabi o zmna kadar bekleyebilrsm ama arada kasıklarım sızlıyo böyle alt tarafım filan sızlıyo gögüslerimde hassaslık yok ama damarlarım sızlıyo nedense
Evet canım onu yaptık, hatta biz yaptığımızda kapaül yoktu o korkunç balları kaşık kaşık yedik şimdi hepsinin kapsülü varEş paketimi kullandınz
Ay inşallah yaa dayanabilcen miAman aman bütün belirtiler gelsin inşallah ben de pazartesi salı kan veriim diyprum
Peki senn kullandıkların onların sende etkileri oldumuEvet canım onu yaptık, hatta biz yaptığımızda kapaül yoktu o korkunç balları kaşık kaşık yedik şimdi hepsinin kapsülü var
Söz verememAy inşallah yaa dayanabilcen mi
Bende elhamdulillah her şey çok iyi, vitaminler hormonlor, adetim de yumurtlamam da düzenli,çok bi şey fark etmesi tek etkisi kilo oldu çok iştah açıyor, ben de en azından açtı, eşimde olmadıPeki senn kullandıkların onların sende etkileri oldumu
Hahhaha tahmin ettimSöz veremem
HormonlardandırBende elhamdulillah her şey çok iyi, vitaminler hormonlor, adetim de yumurtlamam da düzenli,çok bi şey fark etmesi tek etkisi kilo oldu çok iştah açıyor, ben de en azından açtı, eşimde olmadı
Evet olabilirHormonlardandır
Canım ben kırmızıları gördüm tutmadı tüp bebekAy inşallah yaa dayanabilcen mi
Yaa kıyamam cnm ama eminmsnCanım ben kırmızıları gördüm tutmadı tüp bebek
Bende pek ümitli değilimmCanım ben kırmızıları gördüm tutmadı tüp bebek
Evet olabilir