- 7 Mart 2021
- 902
- 167
- 33
Evet keşke yapmasaydın ben hiç yapmadım öyle biliyorum stres olacağım. Ne kadar test o kdr kafaya takma oluyorValla stres olduk olacağımız kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet keşke yapmasaydın ben hiç yapmadım öyle biliyorum stres olacağım. Ne kadar test o kdr kafaya takma oluyorValla stres olduk olacağımız kadar
İnstagramda bi doktor var mfk diyolar kendisine sayfasını incelerken yanlış hatırlamıyosam amhı düşük biri vardı verdiği ilaçlarla yükselmiş bide gebe kalmış benm eğer aşılama tutmazsa biraz ara verip o doktorla bi görüşücem internet üzerinden de dönüş yapıyo diye biliyorm benm bi arkadaşımın tanıdığı 2 hemşire varmış onlarda bununla hamile kalmışlarTabiki paylaşırım canım maalesef sosyal medyam yok ama burdayım sürekli özelden konuşabiliriz :)
Ya tabiki orası öyle ama evde yalnız oluncada yapcak bişeyin olmuyo bunlara sarıyorm işteEvet keşke yapmasaydın ben hiç yapmadım öyle biliyorum stres olacağım. Ne kadar test o kdr kafaya takma oluyor
Sen naptn cnm bu arada senn nasıl gidiyoResmi eklesene bş bakalım canım
8 günğ gördüm canım. Ama keşke hergün yapmasaydın stres yapar bu
Bir inceleyeyim canım ama benim ulaşmam zor olur dediğim gibi instagram felan kullanmıyorumİnstagramda bi doktor var mfk diyolar kendisine sayfasını incelerken yanlış hatırlamıyosam amhı düşük biri vardı verdiği ilaçlarla yükselmiş bide gebe kalmış benm eğer aşılama tutmazsa biraz ara verip o doktorla bi görüşücem internet üzerinden de dönüş yapıyo diye biliyorm benm bi arkadaşımın tanıdığı 2 hemşire varmış onlarda bununla hamile kalmışlar
Bi bakmaya çalış derim eğer dinlersenBir inceleyeyim canım ama benim ulaşmam zor olur dediğim gibi instagram felan kullanmıyorum
Tamam canım bakarım teşekkür ederimBi bakmaya çalış derim eğer dinlersen
Ne dmk cnm derdimizin dermanını nerde arar buluruz bilemeyizTamam canım bakarım teşekkür ederim
Öyle tabi canımNe dmk cnm derdimizin dermanını nerde arar buluruz bilemeyiz
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahÖyle tabi canım
Sen nasılsın bidaha sesin çıkmadıIlacin etkisi o kadar sürüyor mu of of valla hep ayniyiz demek ki ben de kan testi yapana kadar her gün yapcam sanirim ama bende dün silik hic bir sey cikmadi ilk defa bugün cikti
İyi canım benim yarın randevum var bakalımSen naptn cnm bu arada senn nasıl gidiyo
Oda doğru insan evde tek olunca her şey yapıyorYa tabiki orası öyle ama evde yalnız oluncada yapcak bişeyin olmuyo bunlara sarıyorm işte
Hadi bakalm rabbim yardımcın olsunİyi canım benim yarın randevum var bakalım
Ben de uzun zamandır mfkyı takip ediyorum, hatta ilk takipçilerindenim, eşim onun kürüyle az da olsa değerleri düzeltti, tavsiye ederimİnstagramda bi doktor var mfk diyolar kendisine sayfasını incelerken yanlış hatırlamıyosam amhı düşük biri vardı verdiği ilaçlarla yükselmiş bide gebe kalmış benm eğer aşılama tutmazsa biraz ara verip o doktorla bi görüşücem internet üzerinden de dönüş yapıyo diye biliyorm benm bi arkadaşımın tanıdığı 2 hemşire varmış onlarda bununla hamile kalmışlar
Aynn öyle valla konuşcak, kafa dağıtcak kimse olmayıncaOda doğru insan evde tek olunca her şey yapıyor
Bak ne güzel işte tutmazsa bide orda şansımı denemek istiyorm sende bi ordan deneseydin keşkeBen de uzun zamandır mfkyı takip ediyorum, hatta ilk takipçilerindenim, eşim onun kürüyle az da olsa değerleri düzeltti, tavsiye ederim
Öyle tabi canım
Bak cnm en azından biraz konuşabilrsinBen de uzun zamandır mfkyı takip ediyorum, hatta ilk takipçilerindenim, eşim onun kürüyle az da olsa değerleri düzeltti, tavsiye ederim
Denedim, 3 ay onun dediklerini yaptım, aşılama tüp bebek bu yollara girmeden her şeyi denedim ama nasip olmadıBak ne güzel işte tutmazsa bide orda şansımı denemek istiyorm sende bi ordan deneseydin keşke