Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülmek için çok erken bak benim bile hala az da olsa umudum var. Normalde benimle transfer olanlar 5.,6. günden gebelik haberlerini aldı. Ama herkesin bünyesi farklı benim daha 10. Gün yükselmeye yeni başladı. Herkes aynı olmaz canımAma bugün kan sonucu çıkınca internetten baktm bazılarıda negatif filan yazınca gözlerimden kendiliğinden yaşlar aklı bian böyle içim parçalandı
Evet onlara ben de çok üzülüyorum. Rabbim gerçekten isteyen, bakabilecek insanlara nasip etsin İnşaAllahAsla rabbime isyan etmiyorm ondan ne gelirse kabulüm ama şu bazı şahsiyetsizler var doğurup sokağa atanlar yada ne biliyim küçük yaşta bişey sattıranlar öldürenler atanlar her gördüğümde içim parçalanıyo böyle sanki kalbimi söküp elime veriyolar yaa
Aynn öyle cnm inşallah ezanda okunuyo ezanları yüzü suyu hürmetine inşallahEvet onlara ben de çok üzülüyorum. Rabbim gerçekten isteyen, bakabilecek insanlara nasip etsin İnşaAllah
Haklısın tabiki ama ben 8 senelik evliyim ve 4 tane evladımı kaybettim en ufak bi şeyden umutlanabiliyorm. O kürtajlar, ameliyatlar o kadar çok yıprattı ki şuan en ufak şeyi kendime umut ışığı olarak görebiliyorumÜzülmek için çok erken bak benim bile hala az da olsa umudum var. Normalde benimle transfer olanlar 5.,6. günden gebelik haberlerini aldı. Ama herkesin bünyesi farklı benim daha 10. Gün yükselmeye yeni başladı. Herkes aynı olmaz canım
Rabbim hayırlı evlatlar versin kuzum. Onlar sana cennette evlat olacaklar.Üzülme bu kez nasip olacak belkiHaklısın tabiki ama ben 8 senelik evliyim ve 4 tane evladımı kaybettim en ufak bi şeyden umutlanabiliyorm. O kürtajlar, ameliyatlar o kadar çok yıprattı ki şuan en ufak şeyi kendime umut ışığı olarak görebiliyorum
Amin İnşallah bakalm hepsinde bir umut bekliyorz peki senn nasıl oldu sebeplerin neydi cnmRabbim hayırlı evlatlar versin kuzum. Onlar sana cennette evlat olacaklar.Üzülme bu kez nasip olacak belki
İnşaAllah canım. Ben 32 yaşındayım. 2 senelik evliyim. Baştan beri istediğim halde hiç hamile kalamadım. Sebepsiz interfilite. Fakat bende amh düşük çıktı. Erken menapoz ihtimali var. Yumurtam az ve kaliteleri düşük.Amin İnşallah bakalm hepsinde bir umut bekliyorz peki senn nasıl oldu sebeplerin neydi cnm
Çok geçmiş olsun rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah benimde sebepsiz infertilite şimdi sen ne zmn test vercksinİnşaAllah canım. Ben 32 yaşındayım. 2 senelik evliyim. Baştan beri istediğim halde hiç hamile kalamadım. Sebepsiz interfilite. Fakat bende amh düşük çıktı. Erken menapoz ihtimali var. Yumurtam az ve kaliteleri düşük.
Âmin canım. 14. Gün ver dediler. Yarın adet günüm bakalım olmazsam salı günü verebilirimÇok geçmiş olsun rabbim emeklerinin karşılığını versin inşallah benimde sebepsiz infertilite şimdi sen ne zmn test vercksin
Olmazsan hastanenin acilinden de yaptırabiliyosun ordan yap en azından çıkarsa aralıklarla kan değerlerine bakabilrsin 2güne bir verirsin peki bugün test filan yaptn mıÂmin canım. 14. Gün ver dediler. Yarın adet günüm bakalım olmazsam salı günü verebilirim
Yaptım canım koyulaşma yok aynıydı testOlmazsan hastanenin acilinden de yaptırabiliyosun ordan yap en azından çıkarsa aralıklarla kan değerlerine bakabilrsin 2güne bir verirsin peki bugün test filan yaptn mı
Bide sen nerdensin bu aradaÂmin canım. 14. Gün ver dediler. Yarın adet günüm bakalım olmazsam salı günü verebilirim
Şuan Muğla’dayım ama İstanbul’a dönüş yapacağız :) sen nerdensin :)Bide sen nerdensin bu arada
Silik çizgimi çıkmıştıYaptım canım koyulaşma yok aynıydı test
Ben ankaradaym sonucun ne olursa burda paylaşırmısın bide bişey söylemek istiyorm ama yanlış anlama beni instagram kullanıyomusunŞuan Muğla’dayım ama İstanbul’a dönüş yapacağız :) sen nerdensin :)
Resmi eklesene bş bakalım canımAynn öyle cnm yaa beklicem bakalm bide bişey dicem bu kaset testler varya onlarda kuruma çizgisi filan diyolar yaa doğru değil bence yaa ben hamile değilken yaptığım testlerde tek çizgi vardı kuruma çizgisi yoktu hiç ben az önce test yaptm yine bu sefer çok silik ikinci çizgi var yarn sabah tekrarlıcam ama
8 günğ gördüm canım. Ama keşke hergün yapmasaydın stres yapar buTam görünmüyor olabilr ama
Tabiki paylaşırım canım maalesef sosyal medyam yok ama burdayım sürekli özelden konuşabiliriz :)Ben ankaradaym sonucun ne olursa burda paylaşırmısın bide bişey söylemek istiyorm ama yanlış anlama beni instagram kullanıyomusun
Valla stres olduk olacağımız kadarResmi eklesene bş bakalım canım
8 günğ gördüm canım. Ama keşke hergün yapmasaydın stres yapar bu