İnşallah yaa ben bakamadım barkod numarası yok bende hemşireler vermedi bende istemedim heycandanAmin canım inşallah hayırlısı ile. İnşallah senin içinde olumlu olur hayırlısı olur
Hangi ildesin sen canımİnşallah yaa ben bakamadım barkod numarası yok bende hemşireler vermedi bende istemedim heycandan
Ankara yenikentteyimHangi ildesin sen canım
Amin inşallahÖyle kesinlikle, elimizden gelen her şeyi deneyip dua ediyoruz, rabbim geri çevirmesin
İnşallah yaa ben bakamadım barkod numarası yok bende hemşireler vermedi bende istemedim heyc
Senn 8 gün oldu demi dahaTestim var evde, sadece çok mu erken acaba ilaçtan dolayı pozitif mi çıkar korkusu var diye yapmıyorım
Yarin 8.günSenn 8 gün oldu demi daha
O zmn yapma 10.günü bekle nolur nolmaz bak ben 8.gün yaptım ikinci çizgi rahat görünüyodu 9.gün tekrar yaptm ilaçtanmı diye biraz daha kayboldu rengi bugün dayanamadım emin olamadım sonucuda pozitif bekliyorum yaaYarin 8.gün
Insan cok zor dayaniyof dimi?O zmn yapma 10.günü bekle nolur nolmaz bak ben 8.gün yaptım ikinci çizgi rahat görünüyodu 9.gün tekrar yaptm ilaçtanmı diye biraz daha kayboldu rengi bugün dayanamadım emin olamadım sonucuda pozitif bekliyorum yaabugün bidaha yaptm o dahada silikti bakalm yarın naparm
Evet yaInsan cok zor dayaniyof dimi?
Valla heralde zor uyurum bugünAzcıııııık daha dayanalımmmmmm
Normalde adetime 3-4 gün kala hassaslaşıyordu, ama şuan neredeyse 10 gün öncesinden ve çok fazla hassas yanlışılka kolum deyince bile canım acıyor, böyle bir şey hiç yaşamadımValla heralde zor uyurum bugünsen gögüs ağrını bi takip et bakalm peki hastalandığında böyle oluyormuydu. Benimde ilk başta acıyodu 8.güne kadar ama senn ki gibi dokunamayacak kadar değildi
Ya aslında aşılama gününden sonra 3 gün benmde ağrıdı hep sonra geçti 2-3 gündür yine başladı o gögüs olayını hamileliğimin biribde yaşamıştım ne sağa ne de sola dönüp uyuyabiliyodm çok acıyodu tabi umutlandırmkniçin demedim sen yine dikkatli ol bakalm inşallah olumlu sonuç alırsınNormalde adetime 3-4 gün kala hassaslaşıyordu, ama şuan neredeyse 10 gün öncesinden ve çok fazla hassas yanlışılka kolum deyince bile canım acıyor, böyle bir şey hiç yaşamadımama çok umutlanmıyorum ilaçlardandır diye Kasıklarım da ağrıyor hem de aşılama gününden beri
Sen ne zmn gidiceksin cnm hastaneyeBenim 98 çıktı
Nasıl oldun bugün nasılsın pekiNormalde adetime 3-4 gün kala hassaslaşıyordu, ama şuan neredeyse 10 gün öncesinden ve çok fazla hassas yanlışılka kolum deyince bile canım acıyor, böyle bir şey hiç yaşamadımama çok umutlanmıyorum ilaçlardandır diye Kasıklarım da ağrıyor hem de aşılama gününden beri
Cumartesi günü canım o zaman adet tarihim bir gün geçmiş oluyor cumada kan veririmSen ne zmn gidiceksin cnm hastaneye
Anladm cnm inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın senn ne sorunun vardı acaba özel değilse eğerCumartesi günü canım o zaman adet tarihim bir gün geçmiş oluyor cumada kan veririm
Benim geçen yıl tüpler kapalı çıktı rahimde perde vardı onlar için işlem gördüm sağ tüp hafif içe dönük geçiş biraz geç oluyor. Adet sorunum vardı kilodan kaynaklı geç olurdum. Zayıfladım adet düzenlendi sağ tüp için brokoli kürü yaptımAnladm cnm inşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın senn ne sorunun vardı acaba özel değilse eğer
Aynn o şekilde cnm herşeyin vakti var ama biz biraz sabırsız olduğumuz için acele ediyorzBenim geçen yıl tüpler kapalı çıktı rahimde perde vardı onlar için işlem gördüm sağ tüp hafif içe dönük geçiş biraz geç oluyor. Adet sorunum vardı kilodan kaynaklı geç olurdum. Zayıfladım adet düzenlendi sağ tüp için brokoli kürü yaptımsanırım şuan açık. Öyle olmadı demek vakti vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?