- 7 Mart 2021
- 900
- 164
- 53
- 33
Hangi ilde iseniz onun adını yazın mesela ben Kayseri devlet hastanesi yazdım girdim altta labaratuvar sonuç yazıyor hangi ilde sinizOrdan nasıl bakıcamı bilmiyorm e nabızdan kontrol edttim ama sağlık ocağı onayı olmadığı için gözükmüyo galiba
Benim 98 çıktıSonucun ne?
Tabikide kırılsn istemezsin ama bu durumda bu sorunlarla tek başına devam edemezsin hep yıpranan taraf sen olursun ya konuşacaksn eşinle dertleşceksin yada sende kafana takmayıp kenara bırakıcaksın yani oluruna bırakıcaksn senn içinde çok zor eşim tır şoförü bu olaylarla hep ben ilgileniyorm yalnız nasıl zorlandığını biliyorm bende sennle aynıyımKesinlikle öyle, bazen diyorum ki bunu neden tek başıma yaşiim ki? Bu dert ikimizin derdi, ama işte onun kırılmasından kprkuyorum diye içime atıyorum belli etmiyorum
YaaBenim 98 çıktı
Kasık ağrısı adet olacak gibi ağrı bide rahimde aşağı doğru baskı hissediyorumYaaçok mutlu oldum rabbim inşallah kucağınıza almayıda nasip eder peki belirtin filan varmıydı acaba
Çok teşekkürlerHayırlı olsun
Amin canım inşallah hayırlısı ile. İnşallah senin içinde olumlu olur hayırlısı olurYaaçok mutlu oldum rabbim inşallah kucağınıza almayıda nasip eder peki belirtin filan varmıydı acaba
Bende centrum clinikte yaptırdım dr. Emre papuçcuMemorial bahçelievlerde dr öznur hanımda yaptırdım :) sen nerde yaptırdın?
Çok haklısınTabikide kırılsn istemezsin ama bu durumda bu sorunlarla tek başına devam edemezsin hep yıpranan taraf sen olursun ya konuşacaksn eşinle dertleşceksin yada sende kafana takmayıp kenara bırakıcaksın yani oluruna bırakıcaksn senn içinde çok zor eşim tır şoförü bu olaylarla hep ben ilgileniyorm yalnız nasıl zorlandığını biliyorm bende sennle aynıyım
AminAmin canım inşallah hayırlısı ile. İnşallah senin içinde olumlu olur hayırlısı olur
Kasık ağrısı hafif hafif bele vuran ağrı hissediyorm sanki adet olcakmışım gibi bide gögüslerimde hassasiyet yok şuan ama bazen böyle damarlarım sızlıyoKasık ağrısı adet olacak gibi ağrı bide rahimde aşağı doğru baskı hissediyorum
Yok canım ben aşılama olmadım femera çatlatma iğnesi oldumAminsenin de mi ilk aşılaman?
Stres yapma hiç olumsuz düşünme. Baktın mı sitedenKasık ağrısı hafif hafif bele vuran ağrı hissediyorm sanki adet olcakmışım gibi bide gögüslerimde hassasiyet yok şuan ama bazen böyle damarlarım sızlıyo
Üzme kendini rabbim birgün bizide mutlu etck inanıyorm ben sende inan 8 senedir çabalıyorm bişeyler için bazen birilerini görünce yada duyunca içim parçalanıyo ama rabbim istemedikçe elimden bişey gelmiyoÇok haklısın
Valla ben göğüslerime dokunamıyorum bileKasık ağrısı hafif hafif bele vuran ağrı hissediyorm sanki adet olcakmışım gibi bide gögüslerimde hassasiyet yok şuan ama bazen böyle damarlarım sızlıyo
Şimdi bakıp denicem hemenStres yapma hiç olumsuz düşünme. Baktın mı siteden
Öyle kesinlikle, elimizden gelen her şeyi deneyip dua ediyoruz, rabbim geri çevirmesinÜzme kendini rabbim birgün bizide mutlu etck inanıyorm ben sende inan 8 senedir çabalıyorm bişeyler için bazen birilerini görünce yada duyunca içim parçalanıyo ama rabbim istemedikçe elimden bişey gelmiyo
Ben de femara ve çatlama iğnesi kullandım ama sonra da aşılama oldum, hayırlısı bakalım :)Yok canım ben aşılama olmadım femera çatlatma iğnesi oldum
Amin amin inşallah canım hakkında hayırlısı olsun Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsinBen de femara ve çatlama iğnesi kullandım ama sonra da aşılama oldum, hayırlısı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?