7_8 HAFTALIK GEBELER BURAYA

Merhablr bnd 6+2 günlk hamilyim salı günü(6+4) kalp atşı içn cagrdı doktrm bana braz erkn gbi geldi sz ne dsünyrsnz arkdslar

Benim 6+5 de gözükmedi bebek 8. Haftada normal kalp atışları için diye okudum doktorumda 8. Haftada gel dedi bazen 6. Haftada kalp atışları duyulurken bazen 8. Haftada duyuluyormus gec döllenme olduysa belki duyulmayabilir kalp atışĺarı inşallah duyarsin dualarım bizim gibi bebeklerini kucagina almak isteyen herkezle

Bugun 6+0. Günüm daha once bir bos gebelik yasadigim icin biraz kaygiliyim henuz doktora gitmedim 3 gundur mide bulantilarim var. Insallah herkese hayirlisini verir Rabbim

Kizlar merhaba 2 aylık hamileyim ama şiddetli bel ağrısı başladı 3 gündür beni maf ediyor kırılıyor sanki agridan özellikle ayakta durdumda dayanılmaz oluyor erkendn bu kadar siddelti bel agrisi yaşayan oldumu ?

Cok ağrıyor canm ya bacaklarm kalcm belim maf ediyor beni ama bebgm gelsn kucagma ona bisey olmasn allah izni ile ben çekerim agrisni

6+0 günlük hamıleyım mide bulantım yok ara ara kasık bel agrısı oluyor göğüsümün 1tanesi şiş nedense 7+0 da kalp atısını duyucam inş suan pek hamile oldugumu hissetmiyorum

Bende 8. Hafta icindeyim inanilmaz bir meme agrisi ve surekli bogazimda duran geniz akintisi gibi olan mide bulantisi. Ek olarakta akinti..

merhaba kızlar benimde kasık ağrım var sizde de varmı bide bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı ondan mıdır acaba.

Kizlar daha öncede yazdm ama yine yazacam 8 hafta 5 günlük hamileym ama gercekten cok ağrılar cekiyorum kalca kemiklerm bacaklarm kolumun kemigi bile agryr ince belim agryr böyle yasaynlar varmi ya hemde hamilelgn 2.ci ayında bu kadar agri normalmi napacm bilmiyrm doktrm endol kapsül verdi ictim biraz rahtldm ama etkisi gidince geri baslyr icmyrm artk korkuym ilac bebeg zarar verck diye kask agrlrm oluyor ara sıra onlar normla ama bu kalca ağrısı falan amf etti beni bunu yasaynlar varsa yazsn lütfen ya ;KK42:

hayrlı akşamlar kızlar bende aranıza katılıyorum =)
bugün kontrole çağırmıştı dr muz ve 8+1 olmuş fasulyemiz =)
2 hafta önce gittiğmizde 5 haftalıktı
benimde bulantılarım oluyor fakat istifra boyunta değil biraz da kendimi tutuyorum
halsizliklerim var ayrıca tansiyonum çok düşüyor

Dün Dr a gittik ve bebişimiz büyümüş, kalp atışını bu hafta dinletmeyecegini söyledi.
Çünkü bu bebeği rahatsız edermiş, 6+3 olarak göründü.
2 hafta sonraki kontrolde, duyabilirmişiz.
Ama miniğimin kalp atışını, kalp hareketlerini gördük.
Çok çok mutluyum, şükürler olsun.

Merhaba arkadaşlar benim bebeğimde 9 haftalık olacak artık ve çok şiddetli mide bulantılarım oluyor yediğim her şeyi çıkarıyorum ve kan değerlerim de çok düşük bir sürü ilaç yazdı doktorlar. Bebeğim annesinin tüm zor şartlarına rağmen çok inatçı çıktı sapasağlam ve hızla büyüyor :)

hayırlı olsun bebeişin canım, benimde 7 haftalık miniğim,,2. bebeğim olacak inş. bir oğlum var ondaki belirtiler biraz farklıydı,bunda başdönmesi halsizlik.. tiksinme yok ama içimde ince bir bulantı hiç geçmiyo.. kullandığın hap ne, bana da bu hafta doktorum decavit,d-vit damla ve bir kan hapı verdi gynoferon bende içersem bulanırmı diye korka korka içitim dün.. sana iyi gelen hap ne? teşekkrüler canım

kızlar merhaba .. bu hamilelik takvimini ben ekleyemiyorum imza olarak .. yardımcı olabilirmisiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…