- Konu Sahibi 2meleginannesi
-
Yanlis yazmisim pardoonGünaydın :)
Kese göründü demişsiniz sonra da ne Zaman görebilirim? Anlayamadım o yüzden.
Ama ben salı günü kalp atışını duymak için Dr a gideceğim. 10 gün önce de keseyi gördük
Siz bebeginizi gordunuz mu daha once yoksa bebegi gormustunuz sadece kalp atisini mi dinleyeceksiniz cahilligimi mazur gorun ilk hamileligim ve daha 1.5 aylik evliyimBen de geldim kızlar...
Göğüslerim cok agrıyor, başka da birşeyim yok, çok şükür.
Salı gününe Allah nasip ederse, bebeğimin kalp atışını duyacağız, bunun için cok heyecanlıyım
Siz bebeginizi gordunuz mu daha once yoksa bebegi gormustunuz sadece kalp atisini mi dinleyeceksiniz cahilligimi mazur gorun ilk hamileligim ve daha 1.5 aylik evliyim
Tesekkur ederim :) Insallah duyarsiniz sali gunu sizde az kalmis Saliya:))Canım zaten 5. Haftada sadece kese oluşuyor o yüzden endişe etme, rahat ol :)
Ben de sadece keseyi gördüm. İnşallah salıya da kalp atışını duyacağım bebeğimin.
Doktorum randevuyu o güne verdi canım erken gelirsen belki duymayabiliriz kalp atislarini dedi bıcırık daha şimdiden nedense göstermiyo kendini ultrosondaCanım günaydın. 10. Haftadasın, bugun bile gitsen, kalp atışını duyabilirsin. Neden bekliyorsun ki cumayı?
maşallah sen şimdiden başlamışsın kilo almaya. gerçi önemli değil yeter ki bebeklerimizi sağlıklı alalım kucağımıza, kilo dediğin geçici kusur illa ki verilir ilerleyen yıllarda.8 haftalık hamileyim bende göğüsler baya büyüdü ve aşırı hassasiyet. Tabi sadece göğüslerle kalmadım 8 haftada 5 kilo aldım :))
canım benim, boş gebelik benim de en büyük kabusum. o yüzden söyleyebilirim ki eğer kese ile birlikte yolk kesesi de göründüyse 7.haftanda gebeliğin boş olup olmadığını anlayabilirsiniz. eğer yolk görünmediyse sadece gebelik kesesi göründüyse 8.hafta sonuna doğru kesin bir şey söyleyebiliyorlar boş mu değil mi diye. sen içini ferah tut bir şey kalmamış zaten.Kizlar 5+3 hamileyim:) kese gorundu sadece bos gebelik olmadigini ve keseyi ne zaman gorebilirim
Canim yolk kesesinden hic bahsetmediler sadece kese var bebek yok su an dedi bende bekleyip 8.haftada gideyim varsada yoksada belli olsun inscanım benim, boş gebelik benim de en büyük kabusum. o yüzden söyleyebilirim ki eğer kese ile birlikte yolk kesesi de göründüyse 7.haftanda gebeliğin boş olup olmadığını anlayabilirsiniz. eğer yolk görünmediyse sadece gebelik kesesi göründüyse 8.hafta sonuna doğru kesin bir şey söyleyebiliyorlar boş mu değil mi diye. sen içini ferah tut bir şey kalmamış zaten.
ben ne zaman gebeliğim normal zannetsem hep boş gebelik çıktı, ne zaman ki muhtemelen yine boştur diye düşündüm o zaman sağlıklı bir gebelik olduğu ortaya çıktı. böyle şeyler içimize doğar gibi geliyor ama hiç de öyle olmuyor açıkcası.
Gittiginde kalp atisini da duyabilirsin, bir tasla iki kus olur.Canim yolk kesesinden hic bahsetmediler sadece kese var bebek yok su an dedi bende bekleyip 8.haftada gideyim varsada yoksada belli olsun ins
Insallah Canimm bu hafta karnimda sancilar kramplar var surekli ins bebek yerlesiyodurGittiginde kalp atisini da duyabilirsin, bir tasla iki kus olur.
Gebelige bos teshisini koymalari uzun suruyor cunku bebegin gec gelisme ihtimalini de dusunerek en son raddeye kadar bekliyor doktorlar.
Insallah bebeginin kalbini duyar, fasulyeye benzeyen seklini de gorursun. Az daha sabir.
Ayy canim rahatlattin icimi ne guzrl ozetkemissin insallah:))yerleşiyordur endişelenme. bak ben 9.haftadayım, hala arada sancılarım oluyor. ilk hamileliğini yaşayan kadınlarda rahim genişlerken böyle ağrılar oluyormuş. hatta benim 6saat kadar süren kanamam bile oldu geçtiğimiz haftalarda, 1günden uzun sürmedikçe endişelenme dedi doktorum. ben yine de kesin bir şey oldu diye dertlendim, sonra bir baktık kalp atışı var gayet sağlıklı.
kötü bir şey olmasından korktuğumuz için vücudumuzun her tepkisini kötüye yoruyoruz. daha bebek yerleşecek, kendisi küçük de olsa rahmi genişletecek, sonra plasenta oluşmaya çalışırken yine ağrı yapacak. herkese oluyor diye bir şey yok ama oluyor yani böyle şeyler. sen her sancılandığında "bebişim yüzecek yer açıyor kendine oohh keyif yapsın" de eğlendir kendini.
rahatlasın tabi ki, en keyifli geçirmemiz gereken zamanlarımızı en stresli şekilde geçirmeyelim, annelik bizim de hakkımız.Ayy canim rahatlattin icimi ne guzrl ozetkemissin insallah:))
hoşgeldin sllda:)kızlar mrb bende 9 haftalık hamileyim ve bu haberi 5 senedir bekliyordum benimde hiç mide bulantım yok. şu anda hamile olduğumu bile anlamakta güçlük çekiyorum ve onu hissetmeyi çok istiyorum.
İnş kalp atışlarıni duyarsınız canım.icini ferah tut.ins bebislerimizi sağlıklı saatli kucaklarimiza alırızBenim kaynanam da ilk testte söyledi anne yapma ultrasonda kalp atışını duyalim o zaman dedim bizim zamanimizda ultrason mu vardi dedi herkeze yaydi simdi daha kalp atışlarını duyamadik bilmiyorum ne olacak insallah duyariz allah kucaklarimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?