- Konu Sahibi 2meleginannesi
Insallah canım ya Allah o günleri göstersin bizlere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 6+5 de gözükmedi bebek 8. Haftada normal kalp atışları için diye okudum doktorumda 8. Haftada gel dedi bazen 6. Haftada kalp atışları duyulurken bazen 8. Haftada duyuluyormus gec döllenme olduysa belki duyulmayabilir kalp atışĺarı inşallah duyarsin dualarım bizim gibi bebeklerini kucagina almak isteyen herkezle[/QUOTE
Tesekkr ederm cnm insallh hayrlsyla alcz kucgmza işte zamn gcmyor bir türlü kalp atsını duysam bi ohh cekicem.kese tam 5 haftlkken görndü belki doktrm o yuzdn erkn cagrdı ama kalp atsını duyamzsam üzlrm diye çok korkyrm
Merhablr bnd 6+2 günlk hamilyim salı günü(6+4) kalp atşı içn cagrdı doktrm bana braz erkn gbi geldi sz ne dsünyrsnz arkdslar
Ben bebegin kalp atisini gecen hafta yani tam 6 haftalikken duydum karindan bence erken degilMerhablr bnd 6+2 günlk hamilyim salı günü(6+4) kalp atşı içn cagrdı doktrm bana braz erkn gbi geldi sz ne dsünyrsnz arkdslar
Bende 8 haftalık hamileyim doktorumun verdigi ilacı dün kullanmadım sürekli midem bulandı ne yersem çıktı midemden insallah benim gibi olan yoktur ya o hapı kullanmadigim zaman cok kotu midem bulaniyo bendede sadece mide bulantisi var oda ilacimi icmedigim zaman oluyo baska biseyde yok allaha sukur ama nedense canım aşırı derecede sarı kola istiyo ama asitli diye icemiyorum bebege zararı olur diye sizce napmalıyım bu sorum konu dışı ama ;(