• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7_8 HAFTALIK GEBELER BURAYA

kızlar merhaba .. bu hamilelik takvimini ben ekleyemiyorum imza olarak .. yardımcı olabilirmisiniz?
sayfada sağ üst kısımda gelen kutusu'nun yanındaki nick'ine tıkla. profilinle ilgili düzenleme yapabileceğin sayfa açılacak. sayfanın ortalarına doğru kan grubunu sordukları bir yer var. onun altında hamilelik takvimi yazıyor, muhtemel doğum tarihini soruyor. tarihi elle de girebilirsin, onu sorduğu yerde pembe küçük yazılar var doğum tarihi hesaplama aracı diye istersen ona tıklayarak da hesaplamayı yapabilirsin. en son tarih kısmı girildikten sonra sayfanın en altında kaydet butonuna basarsan hamilelik takvimin eklenmiş olur.

Benim hiç midem bulanmiyor sadece agzkm kuruyor çok su iciyorum uykum geliyor bide bisey sorun midesi bulanmaya başlayan hamidin bebeğin kalp atisida duyuluyormus ben de öyle bir belirti yok korkuyorum acaba bir sorun mu var

Kızlar bısey sorucam 6gun once degerım 5bin çıkmıştı bugun yeniden yaptırdım 5bin cıktı hıc artmamış basına böyle bısey gelen varmı

Kızlar bısey sorucam 6gun once degerım 5bin çıkmıştı bugun yeniden yaptırdım 5bin cıktı hıc artmamış basına böyle bısey gelen varmı

Sonuçları doktorunuz gördümü herhangi bir yorum yaptımı ?
birde gebeliğinizin kaçıncı haftasında olduğunuzu yazmamışsınız

Sonuçları doktorunuz gördümü herhangi bir yorum yaptımı ?
birde gebeliğinizin kaçıncı haftasında olduğunuzu yazmamışsınız
6+3gunluk suan ilçede yasıyorum buradaki dr agzını acmadı kendı Dr git Dedi yrn gidicem artık ilgilenmedi hiç

Ben 8+3 oldum , göğüs agrilarim geçen haftalara gore azaldı ama sizi bir vuruyor geçmek bilmiyor , mide agrisi ve yanmasından cok cekiyorum iki gün önce Dr rennie duo verdi de rahatladim az , birde dün gece ilk kez bacaklarimda ağrı ve sizi oldu tüm gece mideden uyuyamazken bu sefer bacaklarimin ağrısından uyuyamadim. Mide bulantı arada oluyor ama henüz hiç kusmadim. İlk haftalar çok şiddetli kasik agrilarim olurdu artık çok nadir oluyor. Birde sürekli acim ama cnm birşey de yemek istemiyor allahtan üç hafta önceki istahsizligim yok fakat doymak bilmiyorum belki de mide rahatsizligim bu durumu ikiye katliyordur. Halsizlik var ve gece uykusu alamadığı için gunduz uyuyorum çoğu zaman.

Ya bir şey soracağım benim göğüslerim şimdiden irileşti, bazen karnıma iğne yapmak için oturduğumda görüşümü engelliyorlar diye iyice yatar pozisyona geçiyorum. spor yaparken giydiğim spor-sütyen hariç hiç bir sütyenim olmuyor. sizde de şimdiden göğüs büyümesi oldu mu?
Benim zaten iri goguslerim vardı hamilelikle iyice irilestiler diri olmadıkları içinde sıkıntı oluyor

Ben bu 9. Haftaya girdim iştahım kesildi ya halbuki 6.7. Hafta iştahım iyice artmış kilo bile almıştım... şimdi sürekli bulantı halim var :/ anlaşılan bi günümüz diğer günümüzü tutmayacak kızlar

7+5 haftalığım.2 gün önce bulantılar başladı.İçtiğim suyu bile çıkarıyorum.Çok yorgun ve bitkinim.2 günde 1 kilo verdim.Yatağa bağlandım şu an.

Ben de su anda 7+2 yim. Çok şükür bir sıkıntım yok, bugun o kadar cok temiz hava güneş ve deniz kenarında oturdum ki... Eve dönünce 2 saat kesintisiz uyudum.
Önceden kesintisiz uyurdum ama hamilelikten beri gece saatbası wc ye kalkar oldum.
Sürekkli tetikte uyuyorum gibi

sayfada sağ üst kısımda gelen kutusu'nun yanındaki nick'ine tıkla. profilinle ilgili düzenleme yapabileceğin sayfa açılacak. sayfanın ortalarına doğru kan grubunu sordukları bir yer var. onun altında hamilelik takvimi yazıyor, muhtemel doğum tarihini soruyor. tarihi elle de girebilirsin, onu sorduğu yerde pembe küçük yazılar var doğum tarihi hesaplama aracı diye istersen ona tıklayarak da hesaplamayı yapabilirsin. en son tarih kısmı girildikten sonra sayfanın en altında kaydet butonuna basarsan hamilelik takvimin eklenmiş olur.

ÇOK TEŞEKKÜRLER CANIM,,İLK BEBEĞİMDE YAPMIŞTIM.. UNUTMUŞUM.. umarım olmuştur.

Kızlar merhaba. 4 haftalık hamileyim 10 gün sonra keseyi göreceğiz inşallah. Kasık ağrısı oluyor normal miiiii arada girip çıkıyo sürekli değil. Siz daha tecrübelisiniz diye soruyorum. Ve bebeğim yerleşmiş midir ?

Kızlar merhaba. 4 haftalık hamileyim 10 gün sonra keseyi göreceğiz inşallah. Kasık ağrısı oluyor normal miiiii arada girip çıkıyo sürekli değil. Siz daha tecrübelisiniz diye soruyorum. Ve bebeğim yerleşmiş midir ?
Kasık agrısı oluyor cnm ara ara gıriyor kanaman yoksa sorun yok.yerleşmiştir4+4de keseyi gördüm ben 6+4kalp atısını duydum

hayrlı akşamlar kızlar...
bende çok halsizlik,tansiyon düşüklüğü,mide bulantısı var henüz istifra etmedim fakat çok fazla bulantılarım oluyor..
iştahım yok..
birde kan tahlili yapıldığında pt-% = 148.2 çıktı yani normaldeen fazla 120 olması benim biraz yükdek çıkmış var mı tahlil yaptırıp da böyle çıkan yada düşük çıkan? dr nuz ne dedibana 2 hafta sonra tekrar kan tahlili yaparız yine yüksek çıkarsa ilaç yazarım dedi
kan pıhtılaşmasıyla ilgili bi durum

Back