- 19 Ağustos 2014
- 475
- 195
- 103
- 36
- Konu Sahibi 2meleginannesi
-
sayfada sağ üst kısımda gelen kutusu'nun yanındaki nick'ine tıkla. profilinle ilgili düzenleme yapabileceğin sayfa açılacak. sayfanın ortalarına doğru kan grubunu sordukları bir yer var. onun altında hamilelik takvimi yazıyor, muhtemel doğum tarihini soruyor. tarihi elle de girebilirsin, onu sorduğu yerde pembe küçük yazılar var doğum tarihi hesaplama aracı diye istersen ona tıklayarak da hesaplamayı yapabilirsin. en son tarih kısmı girildikten sonra sayfanın en altında kaydet butonuna basarsan hamilelik takvimin eklenmiş olur.kızlar merhaba .. bu hamilelik takvimini ben ekleyemiyorum imza olarak .. yardımcı olabilirmisiniz?
Kızlar bısey sorucam 6gun once degerım 5bin çıkmıştı bugun yeniden yaptırdım 5bin cıktı hıc artmamış basına böyle bısey gelen varmı
6+3gunluk suan ilçede yasıyorum buradaki dr agzını acmadı kendı Dr git Dedi yrn gidicem artık ilgilenmedi hiçSonuçları doktorunuz gördümü herhangi bir yorum yaptımı ?
birde gebeliğinizin kaçıncı haftasında olduğunuzu yazmamışsınız
6+3gunluk suan ilçede yasıyorum buradaki dr agzını acmadı kendı Dr git Dedi yrn gidicem artık ilgilenmedi hiç
Yrn gidicem suan gidemıyorum umarım kötü bısey cıkmazzaman geçirmeden doktora gitmende fayda var
normalde 10. haftaya kadar hızla yükselip sonrasında yavaş yavaş düşme olur diye biliyorum ben
Yrn gidicem suan gidemıyorum umarım kötü bısey cıkmaz
Benim zaten iri goguslerim vardı hamilelikle iyice irilestiler diri olmadıkları içinde sıkıntı oluyorYa bir şey soracağım benim göğüslerim şimdiden irileşti, bazen karnıma iğne yapmak için oturduğumda görüşümü engelliyorlar diye iyice yatar pozisyona geçiyorum. spor yaparken giydiğim spor-sütyen hariç hiç bir sütyenim olmuyor. sizde de şimdiden göğüs büyümesi oldu mu?
Benimde akıntım oluyor canım ama normal diye biliyorum. Çok mu akintinMerhaba kızlar akıntıdan dolayı fitil kullanan varmı?
sayfada sağ üst kısımda gelen kutusu'nun yanındaki nick'ine tıkla. profilinle ilgili düzenleme yapabileceğin sayfa açılacak. sayfanın ortalarına doğru kan grubunu sordukları bir yer var. onun altında hamilelik takvimi yazıyor, muhtemel doğum tarihini soruyor. tarihi elle de girebilirsin, onu sorduğu yerde pembe küçük yazılar var doğum tarihi hesaplama aracı diye istersen ona tıklayarak da hesaplamayı yapabilirsin. en son tarih kısmı girildikten sonra sayfanın en altında kaydet butonuna basarsan hamilelik takvimin eklenmiş olur.
Kasık agrısı oluyor cnm ara ara gıriyor kanaman yoksa sorun yok.yerleşmiştir4+4de keseyi gördüm ben 6+4kalp atısını duydumKızlar merhaba. 4 haftalık hamileyim 10 gün sonra keseyi göreceğiz inşallah. Kasık ağrısı oluyor normal miiiii arada girip çıkıyo sürekli değil. Siz daha tecrübelisiniz diye soruyorum. Ve bebeğim yerleşmiş midir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?