• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7_8 HAFTALIK GEBELER BURAYA

8+1 kızlarr, bulantım yok henüz ama bi haftadır ağzıma bir şey koymakta güçlük çekiyorum, iştahım hiç yok. normalde yemek ayırt etmezken, şimdi bir an istediğimi 5 dk sonra istemez oluyorum. yataktan kalkmıyorum pek, günlerdir dışarı da çıkmadım. çok fazla uyuyorum. arada bel ağrım oluyor, bu hafta regl sancısı da çektim, normalmiş neyse ki. ama keyfim yerinde:) bebişimin sağlığı da yerinde.

Kizlar merhaba bn 6 haftalik hamileyim.bundan once bi erken dogumum olmustu.bnm su anda kusmam falan yok ama asiri derecede gaz sancim var.karnim kocaman sis beni cok rahatsiz ediyo bu durum.ne yapabilirim.bnm gbi olan varmi.normal mi bu durum.arada kasiklarimada agri girio bebek yer acio herhalde diorum.tesekkurler kizlar simdiden.

Kizlar merhaba bn 6 haftalik hamileyim.bundan once bi erken dogumum olmustu.bnm su anda kusmam falan yok ama asiriderecede gaz sancim var.karnim kocaman sis beni cok rahatsiz ediyo bu durum.ne yapabilirim.bnm gbi olan varmi.normal mi bu durum.arada kasiklarimada agrigirio bebek yer acio herhaldediorum.tesekkurler kizlar simdiden.bu aradabbu aksam sol kasigima bicak girer gibi oluyo geciyo.yasayan varmi ayni seyi cok tedirginim.

Kizlar merhaba bn 6 haftalik hamileyim.bundan once bi erken dogumum olmustu.bnm su anda kusmam falan yok ama asiriderecede gaz sancim var.karnim kocaman sis beni cok rahatsiz ediyo bu durum.ne yapabilirim.bnm gbi olan varmi.normal mi bu durum.arada kasiklarimada agrigirio bebek yer acio herhaldediorum.tesekkurler kizlar simdiden.bu aradabbu aksam sol kasigima bicak girer gibi oluyo geciyo.yasayan varmi ayni seyi cok tedirginim.
8+5canım benımde cok gazım var ve aşırı şişim kasıklarımda agrıyo doktorum rahıme baskı yapıyo Dedi kese de büyüyo ya ondan sanırım

Dun hic biseyim yoktu gozde.bu gun basladi.sol kasigim geriliyo sanki gecede boyleydi.simdide ayakta pek gezince kramp gbi oluyo.doktora sordum normal dedi ama bn yinede tedirginim.

Dun hic biseyim yoktu gozde.bu gun basladi.sol kasigim geriliyo sanki gecede boyleydi.simdide ayakta pek gezince kramp gbi oluyo.doktora sordum normal dedi ama bn yinede tedirginim.
Kanaman olmadıgı sürece Normal bunlar fazla düşünme bence.Bn hamile oldugumu bıle hıssetmıyorum arada kasıklarım agrımasa

Bende 8. Haftanin içindeyim eskisi gibi kasik kramplarim gecti migdem kusma olmadan bulaniyo ara ara.1 haftadır falan pek bi değişiklik yok ha bir de bas agrisi cok fazla bende tabi bebek mi yapiyo benim migren mi cikiyo bilmiyorum. Umarim saglikla aliriz kucagimiza bebislerimizi :KK37:

Amin canim insallah.tek istedim bebislerimizi saglikla kucagimiza alalim,ya kafa takmamaya calisiyorum ama elimde deil.hareket halinde fln agri grio kisa sureli.belkide gazdir onuda anliymiyorum.
Canim migrenin varsa oda yapiyo olabilir agri.ama bnm ilk gebeligimde bas agrim cok olmustu.bunda olmadi.

Bende 8 haftalık hamileyim ama fena hallerdeyim. Uykudan alamiyorum kendimi. Çok yorgun hissediyorum. Çaresi var mı acep? :)

Back