- Konu Sahibi 2meleginannesi
-
Benim kaynanam saolsun daha kesin bi sonuc yokken eczane testine guvenerek soyledi herkese ama allaha sükür 8 haftalik bebisim dogrusu bende hala inanamiyorum anne olucagim icin ama insallah sag salim allah kucagima almayi nasip ederdünyada duyduğunuz en güzel ses olacağını garanti ederim, eşinizin yüz ifadesini de sakın kaçırmayın derim
ben kalp atışını duyana kadar bekledim sadece çekirdek ailelere söyledik, şimdi yavaş herkes duyacak insan daha bi hamile hissediyo galiba öyle olunca
Benim kaynanam saolsun daha kesin bi sonuc yokken eczane testine guvenerek soyledi herkese ama allaha sükür 8 haftalik bebisim dogrusu bende hala inanamiyorum anne olucagim icin ama insallah sag salim allah kucagima almayi nasip eder
inşallah dediğiniz gibi hayırlısıyla duyabiliriz kalbinin atışını..şu 10 gün nasıl geçecek bilmiyorumdünyada duyduğunuz en güzel ses olacağını garanti ederim, eşinizin yüz ifadesini de sakın kaçırmayın derim
ben kalp atışını duyana kadar bekledim sadece çekirdek ailelere söyledik, şimdi yavaş herkes duyacak insan daha bi hamile hissediyo galiba öyle olunca
benimde canım çok istiyordu kola, normalde pek de sevmediğim bir içecek olmasına rağmen. o kadar aklımda kalacağına biraz içeyim dedim yarım çay bardağı kadar içtim, geçti gitti.Bende 8 haftalık hamileyim doktorumun verdigi ilacı dün kullanmadım sürekli midem bulandı ne yersem çıktı midemden insallah benim gibi olan yoktur ya o hapı kullanmadigim zaman cok kotu midem bulaniyo bendede sadece mide bulantisi var oda ilacimi icmedigim zaman oluyo baska biseyde yok allaha sukur ama nedense canım aşırı derecede sarı kola istiyo ama asitli diye icemiyorum bebege zararı olur diye sizce napmalıyım bu sorum konu dışı ama ;(
hem kendimi çok kaptırmayayım daha çok yeni diyorum hem de herkes bilsin istiyorumaamin canım inşallah
Ya bir şey soracağım benim göğüslerim şimdiden irileşti, bazen karnıma iğne yapmak için oturduğumda görüşümü engelliyorlar diye iyice yatar pozisyona geçiyorum. spor yaparken giydiğim spor-sütyen hariç hiç bir sütyenim olmuyor. sizde de şimdiden göğüs büyümesi oldu mu?
Ya bir şey soracağım benim göğüslerim şimdiden irileşti, bazen karnıma iğne yapmak için oturduğumda görüşümü engelliyorlar diye iyice yatar pozisyona geçiyorum. spor yaparken giydiğim spor-sütyen hariç hiç bir sütyenim olmuyor. sizde de şimdiden göğüs büyümesi oldu mu?
kızlarrrrr
bende 8 haftalık hamileyim yani 8+5. mide bulantım devam ediyor göğüslerimde hassas ama kasık ağrım cok az bi sorun var diye aklıma geliyor siz nasılsınız
bende tam tersi 73 kilodan 68 kiloya düşmüşüm8 haftalık hamileyim bende göğüsler baya büyüdü ve aşırı hassasiyet. Tabi sadece göğüslerle kalmadım 8 haftada 5 kilo aldım :))
Sen ne güzel salı günü duyucaksın bense cuma günü nasıl sabredicem o güne kadar bilemiyorumBen de geldim kızlar...
Göğüslerim cok agrıyor, başka da birşeyim yok, çok şükür.
Salı gününe Allah nasip ederse, bebeğimin kalp atışını duyacağız, bunun için cok heyecanlıyım
Sen ne güzel salı günü duyucaksın bense cuma günü nasıl sabredicem o güne kadar bilemiyorum
Benim 10 haftalık canım :)Olsun olsunnn :) çalışırken aklıma gelmiyor ama Zaman çabuk geçiyor
Hamilelik takvimi eklesene sen de, profilde ayarlardan yapıyorsun.
Sen kaçıncı haftadasın??
Allah bereketli kazançlar versin inşaAllah.Arkadaslar bebek örgulerı öruyorum incelemek ister misiniz
Kizlar 5+3 hamileyim:) kese gorundu sadece bos gebelik olmadigini ve keseyi ne zaman gorebilirimBen de geldim kızlar...
Göğüslerim cok agrıyor, başka da birşeyim yok, çok şükür.
Salı gününe Allah nasip ederse, bebeğimin kalp atışını duyacağız, bunun için cok heyecanlıyım
Kizlar 5+3 hamileyim:) kese gorundu sadece bos gebelik olmadigini ve keseyi ne zaman gorebilirim
Sen ne güzel salı günü duyucaksın bense cuma günü nasıl sabredicem o güne kadar bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?