75 kilodan 60 kiloya yolculuk başlasın..)

Bende elma sirkemi yeşil çayımı içtim canım. Yarım saat zumba yapıp biraz da ip atladım. Rahat bir gün oldu benim için. Akşam yeme işini kaçta bırakıyorsun sen tatlım?

Kızlarrr bende 23 yaşında 1.70 boy 76 kiloyum yarın başlıyorumm birbirimize destek olalım yaza fit girelimmm :))

hoşgelsın tatlımmm sende aynı bizim olculerdesinn katıl bizeee :) ben aksam yemegı 7 de bırakıom cay ıcıom sadece

ama ben bugun ekler yedım hasta olcam da krızlerdeyım yapcak bişi yok bi kac gun böleyim

selam kızlar ben 20 yasındayım 72 kıloyum boyumda sızınkıyle aynı sayılır bende yarın dıyete baslıyorum fıtness yapcam ve saglıklı beslencem bırbırımıze gaz verırsek daha ıyı yuruturuz 2 ayda 10 kılo verbılırmıyım kı yorumlarınızı beklıyorum ıyı geceler :)))

ben hızlı verme taraftarı degilim ama verirsin elma sırkesi limonlu su tarcınlı su ve spor sart bence bide bıraz dikkat lazım ben dıyet yapmıyorum ssadece ekmegı kestım ve az yıyorum okadar cuma tartılacm 75 den kacca dustum merakedıyorumm ve en fazla uc dort aya basarı fotoupalaicam inş :))

Başarıcaz canlar bende ip atlıcam ve diyet ve 6 dan sonra yasakkkk her şey bu arada 2ayda 7 8 kilo verirsin 10 olurmu bilmem

Günaydın kızlar :) Sağlıklı güzel bir hafta olsun herkes için. İrademizi koruyarak sağlıklı beslenmeye ve spora devam ediyoruz :)

günaydın :) ooff şu ip atlamak ne zormuş yaa 100 tane yapabildim :)) evet kızlar bozmak yok sakın sakın :))))

günaydın :) ooff şu ip atlamak ne zormuş yaa 100 tane yapabildim :)) evet kızlar bozmak yok sakın sakın :))))
Bende başta çok zorlanmıstım canım bir hafta falan ağrı çektim. Daha sonra alışıyorsun merak etme. Tüm vücudu çalıştırıyor :)

selam kızlarr nasıl gidiyor beslenme ile spor bakalımm ben de durumlar iyi gibi hasta olmama az kaldığından siskinim ama spora devam bakalm cumaya ne kadar gidecek :) moraller nasıl bu arada evli bekar kim evli kim bekar bakalım :)

Ben bekar canım üniden yeni mezun oldum önce işşş :)))

oo süper bölümm hakkında hayırlısı olsun bakalım bende evliyim 1,5 yıllık memurum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…