öncelikle kendimden bahsedeyim.. 24 yaşında 1,5 yıldır evli ve lise döneminde 49 kilo iken üniversite ve evlilik ile beraber 75 kiloya uyaşmısım iki gün önce farkettim ve basladım diyet ve kendi kendime spora.. neler yapıyorum ekmek sadece kahvaltı da bir dilim olmak sartı ile tam buğday yiyorum. çikolata hastası olmama rağmen iki gün önce töve edip dostluğumuzu bitirdim kısacası düzenli bi listem yok zaten yapamam da sekeri ve tuzu çok çok azalttım çayı zaten sekersiz içerim ama çikolata kek pasta gibi çirkinnnn yiyeceklerle küstüm artık her aksam yarım saat simdilik leslie ve squat yapıyorum yan simitler ve göbek sorunum için de mekik yapıyorum sabah aksam çok fazla değil çünkü vücudum hamlamış bir anda yüklenmek istemiyorum boyum 1.70 75 kiloyum bu arada ve bebiş düşünüyorum o yüzden 60 ları görmeden istemiyorum bana katılıp bikaç ayda 10-15 kilo vermek isteyen güzel çıtırları bekliyorumm kızlar.. hepimiz değerliyiz unutmayalım kendimiz ve sağlığımız için sağlıklı beslenip diyet adını vermeden kilalordan kurtulalımmm .. herkesi seviyorumm öpüyorumm