- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.201
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana ablam yalan söylemez diyor demek ki ablasıyla bu mevzuyu konuşmuşlar ki böyle söylüyor yani ona bu konuda güveniyor. Şahit bile olsalar anneleri dururken beni tutmazlar zaten. Ablası bana hak veriyo benimşe konuşurken ama kardeşine ne der fikrim yok. Genelde herkese hak vermek gibi bir durumu vardır belki ona da sen haklısın ablam diyodur :) sabah geri adım attı.Blöf yapıyor.
Sonunda boşanma olmayacaktır ama o geri adım atana kadar ciddiyetini koru..
Nasıl kabul etmez şartını? Hadi alttan alma ortam germeme çabasını anlarım da olan şeyi olmamış demek de ne?
Görümce ve kızı şahit. Onlara ne bahane buluyormuş?
Beni anlaması gerekiyor annesi konusunda evet benim bu denli kinlenmemin sebebi zaten eşim ona defalarca söyledim. Bana bikere hak vermiş olsaydı ben annesine kinlenmek yerine onu alttan almaya devam ederdim. Bana doğum yaptığımdan beri torun bahanesi ile getirip duruyor evime bende karşı çıkamıyorum insanlık yapıyorum ama insanlıktan anladıkları yok bunların.Jameya, ben sizi çok iyi anlıyorum. Eşiniz arkanızda dursa, haklıyı haksizi ayırt edebilse, sizi hep kendinizi savunmak zorunda bırakmasa yani olması gerektiği gibi bir eş olsa, bunlar olmazdı.
Benimde kaynım üstüme yürüdü, kaynananın kışkırtmasıyla. Ben de görüşmüyorum artık. Eşimin beni anlaması zor oldu ama oldu. Daha büyük bir olay mi bekliyor eşiniz?
Yok ben senin ofkeni anlayabiliyorum ama sen eski konularinda esine hic laf soyletmiyodun ama bak onceki sayfalarda mune da cok guzel anlatmis sorun esinin bu dengeyi kuramamamsi ki sen defalarca konustun onunlaKendisi için tedavi olabilir ben nasıl sinirlerim bu derece yıprandığını hissedip doktora gideceksem o da gidebilir bir bağım kalmadı evden gidecek.
Burda konuları açarken öfkeme yenik düşüp ters yazıyorum diye sorunlu taraf ben oluyorum nedense ama ne biçim insanla mücadele ettiğimi bi ben biliyorum bu kadın benim kıçımda dolanıyo canımı sıkmak için. Yatak odasına girince bile peşimden geliyo bıd bıd yapmak için. Eşimin gözü önünde yapmadığından görmüyor ne yazıkki. Zaten öyle bir kadınla büyümek böyle sorunlu bir insan yaratır eşimin sorunlu taraf olduğunun farkındayım
Bunları kime söyledin? Esine mi kvye mi? Valla az değilsin sende.
Ben artık bana destek olmasını da beklemiyorum. İlk zamanlar oldu çok destek oldu o yüzden hakkını yemek istemediğimden hep savundum onu.Yok ben senin ofkeni anlayabiliyorum ama sen eski konularinda esine hic laf soyletmiyodun ama bak onceki sayfalarda mune da cok guzel anlatmis sorun esinin bu dengeyi kuramamamsi ki sen defalarca konustun onunla
Ben senin lohusa sendromunda oldugunun da farkindayim ve esine bu sebepten daha cok kiziyorum aslinda , defalarca ona anlatmana ragmen anlamayip sana yardimci olmamasi benim icin affedilemez bir durum
Insanlar lohusa deprrsyonunda bebegini olduruyor , kendi canina kiyiyor yani sen bunu yapacaksin diye soylemiyorum ama seven bir es nasil karisini anlamaz nasil destek olmak istemez benim aklim almiyor
Bence böyle bir durumda inat yapılmaz. Bende çok inatciyim , ama insan inadından boşanmamali. Kötü bir evlilik varsa boşanmali. Yani kaynana yüzünden de boşanma. Haftada bir sonra iki haftada bir den ayda 1 e cikar. Zaten büyüdükçe çok görmek istemiceklerdir.Eşim anneci değildi hatta annesine bensiz gitmez bile ben ayda 1 kez gitmeyi kabul ettiğimde gider.
O şuan bana inat yapıyor :) benim geri adım atmamı bekliyor ama atmicam.
İnanılmaz mutsuz bir kadın. Mutsuzluktan huzursuzluktan beslenen biri.
Bunu bare sen deme. Beni anlaman lazım diye düşünüyorum neden blöf yapayım? Tabi ki evliliğim bitsin istemem bu sebeplerden dolayı ama bana saygı duyulmazsa bitirmeye kararlıyım.Blöf yapiyorsun, umarim elinde patlamaz..
Biz evlendiğimizden beri beni arayıp ben geliyorum müsaitmisim diye bir yaklaşımı olmadı.Bence böyle bir durumda inat yapılmaz. Bende çok inatciyim , ama insan inadından boşanmamali. Kötü bir evlilik varsa boşanmali. Yani kaynana yüzünden de boşanma. Haftada bir sonra iki haftada bir den ayda 1 e cikar. Zaten büyüdükçe çok görmek istemiceklerdir.
Şimdi lafının lafının arkasindan dönmek tr olmaz. Biraz mesafe koy, ama uzgun dur , aynı oda da durma (normalde mutluysaniz) sakinlesince esiniz konuşmak isteyecektir, diye düşünüyorum.
Bir de kendini onun yerine koy , yani senin annen sorunlu olabilirdi, patavatsız olabilirdi. Yani anne bu atsan atılmaz , sarsan satılmaz. Mesafe koyarak idare etmeye çalışın.
Yani çevremde kendimde dahil , dört dörtlük değilim. Hoslsnmadigim , görüşmek zorunda kaldığım insanlara mesafe koyuyorum, çok görüşmemeye çalışıyorum.
Bebek biraz büyüsün, evde değilim vs. Dersin , başka plan yaparsin vs.
Seni anliyorum ama hamleni dogru bulmuyorum, bu ikisi farkli seyler.. Bosanma cok ciddi bi karar, kolay gelinen bi durum degil.. Sonunda mutlaka bosanmak da isteyebilirsin ama ben şu anda o elektriği alamadim..Bunu bare sen deme. Beni anlaman lazım diye düşünüyorum neden blöf yapayım? Tabi ki evliliğim bitsin istemem bu sebeplerden dolayı ama bana saygı duyulmazsa bitirmeye kararlıyım.
Daha önce de eline boşanma dilekçesini verip yurt dışına gittim peşimden gelip özür dileyip şans istedi.yani blöf yapıcak bir insan değilim.
Hamlem yanlış olabilir. Ama eşim bu konuda ben anlamalı anlamak zorunda. Beni zorla bir araya getiremez bu insanla. Tabi ki bitsin istemem tekrarlıyorum beni anlamasını isterim ve tatlıya bağlanmasını isterim ama velevki anlamadı,bu iş biter.Seni anliyorum ama hamleni dogru bulmuyorum, bu ikisi farkli seyler.. Bosanma cok ciddi bi karar, kolay gelinen bi durum degil.. Sonunda mutlaka bosanmak da isteyebilirsin ama ben şu anda o elektriği alamadim..
Bana ablam yalan söylemez diyor demek ki ablasıyla bu mevzuyu konuşmuşlar ki böyle söylüyor yani ona bu konuda güveniyor. Şahit bile olsalar anneleri dururken beni tutmazlar zaten. Ablası bana hak veriyo benimşe konuşurken ama kardeşine ne der fikrim yok. Genelde herkese hak vermek gibi bir durumu vardır belki ona da sen haklısın ablam diyodur :) sabah geri adım attı.
Ama ben boşanmak istediğimi ve evden kendisinin gitmesi gerektiğini söyledim.
Bilmiyorum belki sinirliyim diye tamam diyor.
En son ben dışarı çıkıyodum böyle yaparak çok kaybedersin diyordu arkamdan.
Babaanne torununu görmek için mahkemeye başvurabilir mahkeme genelde bayramda görme hakları olduğuna karar verecek zTen bunu söyledim eğer çok istiyorsa uğraşsın onun dışında benim evime torun bahanesi ile gelemez bu saatten sonra. Israr ederlerse boşanıcam bu kadar basit.
1 Eylül'de adli tatil biter , gider davanı acarsin...İyi geceler kızlar. Dünkü konumu bilenler bilir ayrıntı vermicem,eşimle konuştuk tartıştık adam benim şartımı kabul etmiyormuş :)
Şartım beni bir daha annenle yan yana getirme,bu konuda ısrar etmeye devam edersen bu evliliği daha fazla sürdürmeyi düşünmüyorum dedim ve öyle birşey yok dedi ben ömür boyu böyle sürdüremem annem bu eve gelecek torununu da görecek diyor.
Torununu görmesin demedim halbuki ama anlamamakta ısrar ediyor bu mevzuyu. Ben boşanma kararı aldım,beni ciddiye alıyor mu almıyor mu bilmiyorum tamam dedi,annesine de tazminat davası açıp hakkımı arayacağımı söyledim çünkü ben haklıyken olayların üstünü kapatıp hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar. Bende buna tahammül edemiyorum üstüme yüründü el kol hareketi yapıldı,kızımın arabasını sarstı ama abarttığımı ve hasta olduğumu böyle olmadığını söylüyor.
Herneyse dava açalım dedim bana adliye şuan tatilde dedi. Gerçekten öyle birşey var mı kızlar?
Yok be ne ölmesi geldiğinde torunuyla ilgilenmiyor ya tv seyrediyor ya bana sarıyor peşimde dolanıyor can sıkmak için. Sadece benim kızım için değil hakkını yiyemem hiçbir torunu için ölmüyor.Bu kadın torunum da torunum diye ölüyor mu? Nedir yani eşinin bu saçma ısrarı?