74 üncü konum hayırlı uğurlu olsun :))

E sen beni neden bu kadar zaman düşünmedin deseydiniz. Rabbena hep bana ne güzel dünya. Sizi bu raddeye getiren eşiniz zaten. Annesine bir şekilde set çekebilirdi. Aman canım idare et nereye kadar. Büyükse de büyüklüğünü bilecek. Çılgın danalar gibi etrafa saldirmayacak çok ayıp. Siz sanki ağaç kovuğundan mı çıkıp geldiniz? Sizin anneniz üstüne yürüse kendisi alttan alır mıymış? Sinirlendim gece gece.
Evet o da öyle söyledi annen benim üstüme yürüse ben alttan alırdım diyor ama kıyaslama yaptığı şey çok saçma çünkü benim annem bizi zor durumda bırakacak hiçbişey yapmadı bu zamana kadar. Yani 5senedir ben bu kadını altyan alıyorum. Bu duruma sen getirdin dedikçe mevzu snnem değil diyip kapatmaya çalışıyor ve sinirlerim bozuluyor. Olayı kapatıyor yan konusmama fırsat vermiyor annen dedikçe annem değil mevzu diyo bizim senle sorunumuz annem değil sensin diyo :)

Evet o da öyle söyledi annen benim üstüme yürüse ben alttan alırdım diyor ama kıyaslama yaptığı şey çok saçma çünkü benim annem bizi zor durumda bırakacak hiçbişey yapmadı bu zamana kadar. Yani 5senedir ben bu kadını altyan alıyorum. Bu duruma sen getirdin dedikçe mevzu snnem değil diyip kapatmaya çalışıyor ve sinirlerim bozuluyor. Olayı kapatıyor yan konusmama fırsat vermiyor annen dedikçe annem değil mevzu diyo bizim senle sorunumuz annem değil sensin diyo :)
Yav he he alttan alacakmış. Biz de yedik. Sorun annesi değil zaten eşinizin aranızda denge kuramayıp annesini her şeye karıştırması. Öyle konuşmaya devam ettikçe ağzına ıslak tuvalet terligiyle vursaydiniz keşke. Hiç olmazsa içiniz ferahlardi.

Evet ağzından kaçırdı annem haksız dedi. Ama sen alttan alıcaktın diye ısrar ediyor. Edepsizliğine karşı susamam artık dedim bende.
Susma zaten alttan alınca işler bu seviyeye geliyor. Ben önce bir iki alttan aldım baktım eziliyorum. Şimdi hiç almam. Kim ne söylese karşılığını fazlasıyla alıyor. O yüzden bişey de söyleyemiyorlar.

Yav he he alttan alacakmış. Biz de yedik. Sorun annesi değil zaten eşinizin aranızda denge kuramayıp annesini her şeye karıştırması. Öyle konuşmaya devam ettikçe ağzına ıslak tuvalet terligiyle vursaydiniz keşke. Hiç olmazsa içiniz ferahlardi.
Valla ağzıma geleni saydım zaten sizin kadar pislik bir aile görmedim bile dedim ben nereye düştüm nasıl insanlarla muhattabım dedim. Kimse katlanmamış senin annene ben mı katlanıcam dedim. Ki gerçekten alrabaları bile bu kadının yatacak yeri yok diyor. Kimseyi alttan almak iyi değil işte ben saygısızlık olmasın arada kalmasın dedikçe tepeme çıkarmışım hepsini. Ama hakkımı helal etmiyorum o kadın can veremicek buna şahit olucam.

Popilerliğim :KK53:
Jameya sana birşey diyeyim anlaşamiyoruz falan ama boşanmak büyük bir tepki abartılı bence
Valla bibi adam ısrarla annesini dibime getirmeye kararlı ben bu kadınla yan yana gelmek istemiyorum. Buna da hakkım car yani mecbur değilim ki neden mutsuz eden insanlrla görüşmek zorunda kalayım? Ya kabul edersin ya boşanırız dedim ben kabul etmiyorum diyo. Bende tamam diyip boşanmak istediğimi söyledim kendi seçimi.

Susma zaten alttan alınca işler bu seviyeye geliyor. Ben önce bir iki alttan aldım baktım eziliyorum. Şimdi hiç almam. Kim ne söylese karşılığını fazlasıyla alıyor. O yüzden bişey de söyleyemiyorlar.
Öyle olmak lazım zaten.
Tepeye çıkarmanın anlamı yok yani kimseyi yüzsüzlüğe bak ya şaka gibi.

Valla bibi adam ısrarla annesini dibime getirmeye kararlı ben bu kadınla yan yana gelmek istemiyorum. Buna da hakkım car yani mecbur değilim ki neden mutsuz eden insanlrla görüşmek zorunda kalayım? Ya kabul edersin ya boşanırız dedim ben kabul etmiyorum diyo. Bende tamam diyip boşanmak istediğimi söyledim kendi seçimi.
En azından geri adım atma bunun için boşanmaz zaten :KK66:

Valla ağzıma geleni saydım zaten sizin kadar pislik bir aile görmedim bile dedim ben nereye düştüm nasıl insanlarla muhattabım dedim. Kimse katlanmamış senin annene ben mı katlanıcam dedim. Ki gerçekten alrabaları bile bu kadının yatacak yeri yok diyor. Kimseyi alttan almak iyi değil işte ben saygısızlık olmasın arada kalmasın dedikçe tepeme çıkarmışım hepsini. Ama hakkımı helal etmiyorum o kadın can veremicek buna şahit olucam.
İşte insanoglunu kırk yil sırtında taşırsın. Beş dakika yoruldum diye indirirsen en kötü sen olursun. Zamanından ağzınıza geleni saysaniz en azından rahatlardiniz. Belki kv de rahatlardi canı kavga istiyordu demek ki :deli:

Son düzenleme:
Boşanmak için basit bir konu gibi görünüyor ama olayı zora sokan eşiniz. Önceki konuyu da okumuştum. Siz ona "annenle görüşme" demiyorsunuz sonuçta. Sizin kiminle görüşüp görüşmeyeceğinize karışamaz. Annesi sizi sinir hastası mı etsin istiyor, ne istiyor? Çok kıymetliyse kendisi gitsin görüşsün. Erkekler neden bunu gurur meselesi yapıyor anlamıyorum. Annelerinin sevilmediği düşüncesiyle dünya başlarına yıkılıyor, birbirine tahammül edemeyen kadınları zorla görüştürerek ellerine ne geçiyor ki...

boşanmayacağınız inanılmaz bariz, boş yere laçkalaşmayın derim ben.

Evlendiğin adamı doğuran bir anne o.
Keske ne yaparsa yapsın cevap vermeseydin.Belliki sinirsel bi hastalığı var,eşin ikna edip dr.a götürmeli.

Benim annem senelerdir psikiyatrinin verdiği bir ilaç kullanıyor,yaklasik 1 yil önce iyilestigini dusunup kafasına gore bırakmış. Herşeye kızıp kavga çıkarıyordu.Bir keresinde kardesimle atışıyordu,sirf krdesimi savundum diye bana hayatinda hic el kaldirmamis olan annem,cinnet geçirip sacıma yapisti,'Senin çocuklarını oldurecegim' dedi. Hemen doktora gittik,bu olayı bile hayal gibi hatırladı.Sebebi senelerdir içtiği ilacı bırakmasıymis. Gerçektende tekrar almaya başlayınca normal hayatına döndü.
Lütfen sağlık ile ilgili ihtimali de düşünüp öyle fevrilesin. Afedersin ama kv sana satasinca s.dik savaşına döndürmeyin. Eşin konusunda bisey diyemem,onun beynini gagalayabilirsin.

He valla, şu sarı lastik wc terliği ile bir ağza ve yanaklaraya iki tokat atsa kendine gelir

Bunları kime söyledin? Esine mi kvye mi? Valla az değilsin sende.

Kadın 5 yıldır alttan aldım diyor, saygısızlık etmedim diyor.
Ay bırakında yardırsın yahu? Adamı doğuran anaysa konu sahibini leylekler mi getirdi yani? Hayır konu sahibinin ailesi yok mu yani?
Bu nedir?

İstikrarlı, kararlı oluşunuza bayıldım. Böyle olun. Alttan almayın saygısızlık bir yere kadar. Ömrünüzün bu güzel günlerinde bir saygısız kadının ağız kokusunu çekmek zorunda değilsiniz.

Sizin tek hatanız var o da yerinde tepki vermemeniz. Eğer en başta sustursaydınız belki o gün de o tartışma olmayacaktı. Boşanmak çocuk oyuncağı falan mı? Yapmayacağınız şeyi söylemeyin sonra çok pişman olursunuz.
Bir de merak ettim de çocuk neden beşiğinde değil de evde bebek arabasının içinde anlamadım?

X