74 üncü konum hayırlı uğurlu olsun :))

Ben zaten sinirlerimin yıprandığının farkındayım.
Ve destek almak asla zoruma gitmez veya burada bana söylendi diye de destek almam. Destek almam gerektiğinin farkındayım. Emziriyorum 2 ay içinde bebeğim 6 ylık olduğunda gitmeyi düşünüyorum şuan sadece emiyo o yüzden gitmedim henüz. Kaldı ki ben sadece bu kadına karşı böyleyim.
Aklima bi psikolog anim geldi
Oglan bebekken gitmek zorunda kalmistim , birakacak yerim olmadigi icin onu da goturdum mecburen
Kadina bi yandan derdimi anlatiyodum bi yandan da meme diye tutturan oglani sakinlestirmeye calisiyodum
Baktim laftan anlamiyo actim gogsumu basladim emzirmeye
O emerken biz terapi yapiyoduk :)
Psikolog hayati boyunca unutmamistir herhalde o tetapiyi :)

Aklima bi psikolog anim geldi
Oglan bebekken gitmek zorunda kalmistim , birakacak yerim olmadigi icin onu da goturdum mecburen
Kadina bi yandan derdimi anlatiyodum bi yandan da meme diye tutturan oglani sakinlestirmeye calisiyodum
Baktim laftan anlamiyo actim gogsumu basladim emzirmeye
O emerken biz terapi yapiyoduk :)
Psikolog hayati boyunca unutmamistir herhalde o tetapiyi :)
Hahaha çok iyiymiş ya :) bence iyi yapmışsın ben her yerde emzirilmesi taraftarıyım. Kimse bunu tuhaf karşılamamalı.

Çocuk beni germiyor ki. Benim gerginliğim bu laftan anlamaz insanlar yüzünden. Ben çocukla yalnızken huzurlu ve sakinim.

tamam bende cocugumla sakinim polyana gibi zip zip zipliom ama esim birsey desin hemen efelenip bosuyorum. daha uykumu almis olsam, yada icimde cocuk stressi olmasa he he der gecerim belki. kv nin esi yok sanirim ondan saldircak yer ariyor.

var sayimlardan yola cikalim. kv nin dengesiz oldgunu biliyorsun. o an odadan ciksan gezmeye gidiom arkadas sakinlesince arayib gelirim deseydin kadinin sana sarmaya hic firsati kalmazdi. ha o büyük aslinda onun kendini toparlamasi lazim haklisin ama huylu huyundan vaz gecmiyor iste.

ortalik sakinlessin, esine acik acik konusma ise yaramiyorsa. annem geliyo dedigi zamanlar iyi tamam benimde disarda isim vardi al sütümü al cocugu ananida al git dersin :).

Eşim aradı kabul tamam annemle görüşme ama bende bişey istiyorum evde kahvaltı istiyoruö ramazanda sahur istiyorum diyo :deli:
Sen bana şart koyacak durumda değilsin ben annenle görüşmicem diyosam görüşmicem ister kabul edersin ister boşanırsın diyip suratına kapattım.
O ne öyle çocuk gibi:KK70: Ramazan'a kim öle kim kala. :KK70: yalnız anasi da pek kıymetliymis ki kahvaltıya satmış:KK53:

tamam bende cocugumla sakinim polyana gibi zip zip zipliom ama esim birsey desin hemen efelenip bosuyorum. daha uykumu almis olsam, yada icimde cocuk stressi olmasa he he der gecerim belki. kv nin esi yok sanirim ondan saldircak yer ariyor.

var sayimlardan yola cikalim. kv nin dengesiz oldgunu biliyorsun. o an odadan ciksan gezmeye gidiom arkadas sakinlesince arayib gelirim deseydin kadinin sana sarmaya hic firsati kalmazdi. ha o büyük aslinda onun kendini toparlamasi lazim haklisin ama huylu huyundan vaz gecmiyor iste.

ortalik sakinlessin, esine acik acik konusma ise yaramiyorsa. annem geliyo dedigi zamanlar iyi tamam benimde disarda isim vardi al sütümü al cocugu ananida al git dersin :).
Ya canım bana geçen hafta eşim şununla geldi “ ablam da buraya yerleşecek olmadı büyük eve geçer birlikte yaşarız” dedi ve ben saçmalama hayatım öyle şey mı olur iyi anlaşıyor olabiliriz ama o ayrı bu ayrı diyip konuyu tartışmadan kapattım. Yani çocuğum zaten uyuyo. Ona bi düzen kurdum gece 8 den 4 5 e kadar uyuyo emmeye kalkıyo sonra 8 e kadar uyanmıyo. Yani benim uykusuzluğumdan kaynaklanan bir gerginliğim yok uykumu da alıyorum.
Ben çok sakin bir insanımdır kolay kolay tepki vermem o mevzuda da bebekle çıkmaya çalıştım bebek arabası sandalyeye sıkıştı. O ara olayın boyutu değişti çünkü arabayı sarsmaya başladı.

Ben çok kararlıyım mutsuz olduğum yerde benim kimse tutamaz.
Ya kabul edecek yada boşanıcaz bu kadar basit.

Gercekten bu kadar basit mi.??
Yani şu ana kadar eşinizin sizin için yaptiklari şu ana kadar ki mutlu beraberliginizin hiç önemi yok mu.
Siz bir karar aldiniz ve esiniz bu karara uymayı kabul etmiyor diye onu boşayacaksiniz.
Kavgalar tartismalar her yerde oluyor . Asla dogru bulmuyorum ama çatisma hayatin her alaninda var.
Esinizinden aile baglarini koparlamasini istemek çok yanliş. Sadece biraz uzak kalalim herkes kendini duzeltmeli deseydiniz mesaj yerine ulasirdi.
Ama sizin için bu kadar kolaysa birsey diyemeyiz tabii

Bekar da degilsin ki 'bekara bosamak kolay' desem. Tamam yasayan sizsiniz de bu eve gelmesin demek cok yersiz, onun da oglunun evi ve torunu tabi ki gelecek muhatap olmazsiniz yeter...

Bekar da degilsin ki 'bekara bosamak kolay' desem. Tamam yasayan sizsiniz de bu eve gelmesin demek cok yersiz, onun da oglunun evi ve torunu tabi ki gelecek muhatap olmazsiniz yeter...
İnsan gibi gelseydi keşke 5 senedir. Gelmeyecek annesini gider görür bana getirmeyecek. Sana yazıklar olsu bu kadınla evlilik yaptın diye bağıran bir kadın benim evime adım atamaz.

Gercekten bu kadar basit mi.??
Yani şu ana kadar eşinizin sizin için yaptiklari şu ana kadar ki mutlu beraberliginizin hiç önemi yok mu.
Siz bir karar aldiniz ve esiniz bu karara uymayı kabul etmiyor diye onu boşayacaksiniz.
Kavgalar tartismalar her yerde oluyor . Asla dogru bulmuyorum ama çatisma hayatin her alaninda var.
Esinizinden aile baglarini koparlamasini istemek çok yanliş. Sadece biraz uzak kalalim herkes kendini duzeltmeli deseydiniz mesaj yerine ulasirdi.
Ama sizin için bu kadar kolaysa birsey diyemeyiz tabii
Evet o kadar basit eğer saygı duymuyorlarsaa bana basit. Ben bir karar aldım 5 sene sonra o kadar hakarete iftiraya yuvama burnunu sokmasına rağmen 5 sene sonra evime gelsin istemiyorum. Kimseye görüşme demiyorum annesiyle napıyosa yapsın bana bulaştırmasın diyorum hepsi bu. Gayet yerinde bir karar.
Uzak duralım kendine gelsini denedim zaten.

Eşiniz nasıl biri? Açıkçası tüm bu olaylarda onun tutumuna göre hareket edin derim kv'den ziyade.

Türkiye'de iyi kaynana çok ama çok az. Yani insanlar evleniyor ama inanın %90 kaynanasını sevmiyor. Buradaki ölçüt kayınvalideyi size sataştırmayan eş olmalı o yüzden.

Yoksa aileye bakarak de elersek elde var sıfır. Bunu malesef realist olarak yazıyorum çünkü durum aynen bu şekilde. Siz kiminle evlenriseniz az çok problemli kaynanaya denk geleceksiniz.

Eşiniz yola gelir mi? Sizi tutar mı? Bu olayda tavrını koyamamış evet ama tamamen umutsuz vaka mı? Bunlara kendi içinizde verdiğiniz cevaba göre davranın derim. Tek kaynanayla yuva bozulmaz aslında erkekler güzel bi denge kurabilse.

Eşiniz nasıl biri? Açıkçası tüm bu olaylarda onun tutumuna göre hareket edin derim kv'den ziyade.

Türkiye'de iyi kaynana çok ama çok az. Yani insanlar evleniyor ama inanın %90 kaynanasını sevmiyor. Buradaki ölçüt kayınvalideyi size sataştırmayan eş olmalı o yüzden.

Yoksa aileye bakarak de elersek elde var sıfır. Bunu malesef realist olarak yazıyorum çünkü durum aynen bu şekilde. Siz kiminle evlenriseniz az çok problemli kaynanaya denk geleceksiniz.

Eşiniz yola gelir mi? Sizi tutar mı? Bu olayda tavrını koyamamış evet ama tamamen umutsuz vaka mı? Bunlara kendi içinizde verdiğiniz cevaba göre davranın derim. Tek kaynanayla yuva bozulmaz aslında erkekler güzel bi denge kurabilse.
İşte denge kurabilse keşke :) bana nasıl annemi atamam satamam benim bitane annem var diyosa,ki kimse sat at da demiyor o ayrı konu,ona da benim için aynı şeyi söyleyebilir. Benim eşim ona saygı duy onu atamam satamam dese bitecek :KK70:

İyi geceler kızlar. Dünkü konumu bilenler bilir ayrıntı vermicem,eşimle konuştuk tartıştık adam benim şartımı kabul etmiyormuş :)
Şartım beni bir daha annenle yan yana getirme,bu konuda ısrar etmeye devam edersen bu evliliği daha fazla sürdürmeyi düşünmüyorum dedim ve öyle birşey yok dedi ben ömür boyu böyle sürdüremem annem bu eve gelecek torununu da görecek diyor.
Torununu görmesin demedim halbuki ama anlamamakta ısrar ediyor bu mevzuyu. Ben boşanma kararı aldım,beni ciddiye alıyor mu almıyor mu bilmiyorum tamam dedi,annesine de tazminat davası açıp hakkımı arayacağımı söyledim çünkü ben haklıyken olayların üstünü kapatıp hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar. Bende buna tahammül edemiyorum üstüme yüründü el kol hareketi yapıldı,kızımın arabasını sarstı ama abarttığımı ve hasta olduğumu böyle olmadığını söylüyor.
Herneyse dava açalım dedim bana adliye şuan tatilde dedi. Gerçekten öyle birşey var mı kızlar?
Bende kaynvalide ile tartistm bizimki agz dalasi sadece.asla evime gelemiyo bende gitmiyorum esimle gorusuyo sadece.cok sukur masallah esimde hic karismiyo evime gelecek goruseceksiniz demiyo o kendi halinde ben kendi halimde takiliyorum.ustume yuruse hayatta kabul etmem evime sokmam esiniz hatali bence

Bende kaynvalide ile tartistm bizimki agz dalasi sadece.asla evime gelemiyo bende gitmiyorum esimle gorusuyo sadece.cok sukur masallah esimde hic karismiyo evime gelecek goruseceksiniz demiyo o kendi halinde ben kendi halimde takiliyorum.ustume yuruse hayatta kabul etmem evime sokmam esiniz hatali bence
Hatalı tabi ama ona sorsanız hiçbir erkek annesini alıp götürmezmiş ordan :):)
Ya anlayacak ya gidecek başka seçeneği yok ben bu konuyu tartışmaya kapattım. Kendi kararlarımı verecek yaştam rica minnet annenle görüştürme demiyorum ki ben görüşmicem diyorum buna saygı duymak zorundasın dedim arayı buluyo olsaydın bu hale gelmezdik zaten dedim. Otursun düşünsün şu saatten sonra kimse beni o kadınla yan yana getiremez. Bana saygı duymayı öğrenemediyse 5 senedir cezasını da çekmeli.
Eşin en doğrusunu yapmış zorla güzellik olmuyor.

Hatalı tabi ama ona sorsanız hiçbir erkek annesini alıp götürmezmiş ordan :):)
Ya anlayacak ya gidecek başka seçeneği yok ben bu konuyu tartışmaya kapattım. Kendi kararlarımı verecek yaştam rica minnet annenle görüştürme demiyorum ki ben görüşmicem diyorum buna saygı duymak zorundasın dedim arayı buluyo olsaydın bu hale gelmezdik zaten dedim. Otursun düşünsün şu saatten sonra kimse beni o kadınla yan yana getiremez. Bana saygı duymayı öğrenemediyse 5 senedir cezasını da çekmeli.
Eşin en doğrusunu yapmış zorla güzellik olmuyor.
Zaten birbrni sevmeyen iki insan yine karsi karsiya gelirse yine kavga olur devami gelir kavgalarin .ailenden biri konussun esine azcik gozdagi versinler

Zaten birbrni sevmeyen iki insan yine karsi karsiya gelirse yine kavga olur devami gelir kavgalarin .ailenden biri konussun esine azcik gozdagi versinler
Ablası konuşabilirdi ama konuşmamış :)
Konışacak kimsesi yok çünkü ailesi annesi ablalarından ibaret. Bide enişteleri.

X