74 üncü konum hayırlı uğurlu olsun :))

Bu kadın torunum da torunum diye ölüyor mu? Nedir yani eşinin bu saçma ısrarı?
Eşim aradı kabul tamam annemle görüşme ama bende bişey istiyorum evde kahvaltı istiyoruö ramazanda sahur istiyorum diyo :deli:
Sen bana şart koyacak durumda değilsin ben annenle görüşmicem diyosam görüşmicem ister kabul edersin ister boşanırsın diyip suratına kapattım.

Son düzenleme:
:dua:
Eşim aradı kabul tamam annemle görüşme ama bende bişey istiyorum evde kahvaltı istiyoruö ramazanda sahur istiyorum diyo :deli:
Sen bana şart koyacak durumda değilsin ben annenle görüşmicem diyosam görüşmicem ister kabul edersin ister boşanırsın diyip suratına kapattım.

Saçmalardan seçmeler..
Ay kusura bakma gözümde çok komik bir diyalog gibi canlandı bu.. :KK48:

Bence eşin ortamı yumuşatmaya çalışıyor. Kahvaltısı sahuru çok mu önemliymiş?

Saçmalardan seçmeler..
Ay kusura bakma gözümde çok komik bir diyalog gibi canlandı bu.. :KK48:

Bence eşin ortamı yumuşatmaya çalışıyor. Kahvaltısı sahuru çok mu önemliymiş?
Ahahahha yalnız isteklerini sayarken sesi titriyordu. Bunlar içten gelecek şeyler sonuçta içimden geldiğinde zaten yaparım. Komik gerçekten benim derdim ne onun derdi ne :)

Bazen bu tür olaylar sonrası eşlerin sorunlu aileleri haksız bile olsa birden değere biniyorlar. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü buna benzer şeyler ben de yaşadım ve eşimin tepkilerine rağmen asla geri adım atmadım. Zamanla o da bazı şeyleri gördü anladı ve anlaşmaya vardık, zamanla eminim sizin de öyle olacak.

Kendi seçimi ben kararlıyım ve haklıyım da.
Eğer ailesini dağıtacaksa dağıtsın ben bişey kaybetmem.annesi yüzünden böyle yapan biriyle hayatımı sürdürecek değilim ben çocuğumu böyle ruh hastalarının yanında biyütmeyi düşünmüyorum.

bu konuda çok haklısınız büyük oğluma hamile iken eşimin ailesi ile sıkıntılar yaşadım ve baktım ki her defasında zarar gören ben oldum eşime görüşmeyeceğim dedim oda arkamda durdu sağolsun ki daha 1 senelik evli bile değildik . Oğlum 1,5 yaşına gelene kadar da görüşmedik sonrasında özür dilediler adım attılar ve öyle görüşmeye başladık aradan seneler geçti oğlum 9 yaşında nerdeyse ve biz o olaydan sonra bir daha hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür çünkü sonuçlarının ne olacağını görmüş oldular. Umarım eşiniz bu tavrından bir an önce vazgeçer ve sizin neler yaşadığınızı , kimseyi çekmek zorunda olmadığınızı ve şimdiye kadar da sırf onun hatrı için zaten çoğu şeye göz yumduğunuzu anlar. Sonuçta bir evladınız var ve anladığım kadarı ile de kayınvalide dışında bir derdiniz yok. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz ve eşiniz sizin için adım atar zamanla ne değişir bilmiyorum ama sıcağı sıcağına yanınızda olması gerekiyor ve herşey gözünün önünde cereyan etmiş zaten.

Bi kadin icin cocugunuzu babasiz buyutmeyin sayet baska sorunlariniz yoksa.
Kimse sizi biriyle gorusmeye zorlayamaz ama adamda annesi eve gelmek isterse gelme diyemez.
Olur da yuzsuzce evinize gelirse siz cantanizi alir hava almaya cikarsiniz, torununu gorur.

bu konuda çok haklısınız büyük oğluma hamile iken eşimin ailesi ile sıkıntılar yaşadım ve baktım ki her defasında zarar gören ben oldum eşime görüşmeyeceğim dedim oda arkamda durdu sağolsun ki daha 1 senelik evli bile değildik . Oğlum 1,5 yaşına gelene kadar da görüşmedik sonrasında özür dilediler adım attılar ve öyle görüşmeye başladık aradan seneler geçti oğlum 9 yaşında nerdeyse ve biz o olaydan sonra bir daha hiç sıkıntı yaşamadık çok şükür çünkü sonuçlarının ne olacağını görmüş oldular. Umarım eşiniz bu tavrından bir an önce vazgeçer ve sizin neler yaşadığınızı , kimseyi çekmek zorunda olmadığınızı ve şimdiye kadar da sırf onun hatrı için zaten çoğu şeye göz yumduğunuzu anlar. Sonuçta bir evladınız var ve anladığım kadarı ile de kayınvalide dışında bir derdiniz yok. Umarım bundan sonra çok mutlu olursunuz ve eşiniz sizin için adım atar zamanla ne değişir bilmiyorum ama sıcağı sıcağına yanınızda olması gerekiyor ve herşey gözünün önünde cereyan etmiş zaten.
Eşim adım attı da saçma bir adım attı. Ben ona şart koyamayacağını ve benimkinin şart değil karar olduğunu ve saygı duyması gerektiğini söyledim. Annesine de kinlenmemin sebebi kendisinin olduğunu söyledim. Çirkef bir insan değilim ben ya eğer bana güzel bir adımla gelinseydi ben yine alttan alır tepki vermezdim ama ben resmen çığlık atıyorum beni bu kadından kurtar diyr anlamadığı için ben kendimi tutamadım.
Evrt onun dışında sorunumuz yok. Umarım anlatir hatasını anlayacaktır da düşündüğü zaman. Sadece şuan gereksiz bir gurur yapıyor.

Bazen bu tür olaylar sonrası eşlerin sorunlu aileleri haksız bile olsa birden değere biniyorlar. Sizi çok iyi anlıyorum çünkü buna benzer şeyler ben de yaşadım ve eşimin tepkilerine rağmen asla geri adım atmadım. Zamanla o da bazı şeyleri gördü anladı ve anlaşmaya vardık, zamanla eminim sizin de öyle olacak.
Aynen ya nasıl değere bindi şaşıyorum.hayır anlaşamayıp kavga eden zatn onlar. Olayın bana patlaması saçma. Ben tabi ki 5 senenin sonunda kimse bana saygı duymadığından patladım. Ben robot değilim ki kendini frenleyip her edepsizliğe susayım.

Eşim adım attı da saçma bir adım attı. Ben ona şart koyamayacağını ve benimkinin şart değil karar olduğunu ve saygı duyması gerektiğini söyledim. Annesine de kinlenmemin sebebi kendisinin olduğunu söyledim. Çirkef bir insan değilim ben ya eğer bana güzel bir adımla gelinseydi ben yine alttan alır tepki vermezdim ama ben resmen çığlık atıyorum beni bu kadından kurtar diyr anlamadığı için ben kendimi tutamadım.
Evrt onun dışında sorunumuz yok. Umarım anlatir hatasını anlayacaktır da düşündüğü zaman. Sadece şuan gereksiz bir gurur yapıyor.
Ben kahvaltı ve sahur şartını sizi yumuşatmak için söylediğini düşünüyorum açıkçası bence kaale almayın ve konuyu bitirmişsiniz gibi davranın tabiki direk eşinizle canım cicim olmazsınız ancak madem konu sonuçlandı diyip önünüze bakın derim. Onun sözüne güvendiğinizi hissettirin.

Hahahah adam şart bulamamış resmen :KK48:
Ramazan yeni geçti ne alaka sahur yahu :KK70:
Kahvaltıya sattı anayı tövbe ya :KK45:

İyi geceler kızlar. Dünkü konumu bilenler bilir ayrıntı vermicem,eşimle konuştuk tartıştık adam benim şartımı kabul etmiyormuş :)
Şartım beni bir daha annenle yan yana getirme,bu konuda ısrar etmeye devam edersen bu evliliği daha fazla sürdürmeyi düşünmüyorum dedim ve öyle birşey yok dedi ben ömür boyu böyle sürdüremem annem bu eve gelecek torununu da görecek diyor.
Torununu görmesin demedim halbuki ama anlamamakta ısrar ediyor bu mevzuyu. Ben boşanma kararı aldım,beni ciddiye alıyor mu almıyor mu bilmiyorum tamam dedi,annesine de tazminat davası açıp hakkımı arayacağımı söyledim çünkü ben haklıyken olayların üstünü kapatıp hiç birşey olmamış gibi davranıyorlar. Bende buna tahammül edemiyorum üstüme yüründü el kol hareketi yapıldı,kızımın arabasını sarstı ama abarttığımı ve hasta olduğumu böyle olmadığını söylüyor.
Herneyse dava açalım dedim bana adliye şuan tatilde dedi. Gerçekten öyle birşey var mı kızlar?

Boşanmayacagıniz gayet belli neden boşu boşuna eşinle arandaki ilişkiyi zedeliyorsun ki? Annesinin sana karşı tavırlarını biliyorum. Gayette konuyu dillendirmeden kadınla iletişimi kesebilirsiniz. Bana bu şekilde davranan birinin yüzüne kesinlikle bakmazdım. Gelsin oğlunun evine torununu oğlunu görsün ( tabi yüzü varsa) ne hosgeldin derdim ne de bir yudum su bile teklif etmezdim ikram adına. Duvar gibi olurdum ona karşı.

Ne güzel kadını da sevmiyorsun olayı fırsata çevir koyabildigin kadar mesafe koy.

Biz evlendiğimizden beri beni arayıp ben geliyorum müsaitmisim diye bir yaklaşımı olmadı.
Genelde eşim getirip götürdü.
İlk günden bana takmış vaziyette çünkü.
Ben herşeye rağmen nişanımı bozmasına evliliğime dahil olmaya çalışmasına rağmen kadına yakın duralım da başına bişey gelirse yalnız diye eşime böyle yaklaştım. Bütün yaptıklarına rağmen alttan alıp konuları uzatmadım.
Ve herşeye rağmen kendisi benimle oğlu üzülmesin diye görüşmeye geliyormuş.
Torun sevme bahanesine bana sarmaya geliyo evime.
Bana eşim bu konuda saygı duymazsa kararlıyım. Bana gelip sen haklısın annem o şekilde yapmamalıydı bende sana destek olmalıydım bu olaylar benim yüzümden oldu demezse bu işi bitirmeye kararlıyım.
Sartiniz kabul olmuş , sevindim adınıza. :KK71:Konunuzda hakliydiniz , ama inat uğruna bosanirsaniz, daha mutsuz olursunuz diye düşündum.
Bizde de buna benzer sorun olduğunda , eşim haklısın dediği için uzamıyor konu.neyseki eşiniz doğru yolu bulmuş. Kendi görsün istediği zaman, siz mecbur değilsiniz tabi.

Hayırlısı olsun hakkınızda

Abartmadım hakkımı helal etmiyorum. Benim hislerimin hesabını soracak değilsiniz sonuçta kendi bileceğim iş. Evliliğimi mahfetti neyini abartıyorum????????
Evliliğinizi mahveden annesiyle sizin aileniz arasına sınır çekemeyen eş kişisi
Ve konularında sana hak veriyorum, kadın normal değil. Burada tamamız. Ama sofra toplamadı diye beddua ediyordun yahu kadına. O kadar öfkelisin ki kesinlikle psikolojik yardım almalısın. Kendi iyiliğin ve bebeğinin iyiliği için söylüyorum.

Her konuda dedim yine diyorum ,eş hatrı diyerek alttan almamaliydın başlarda zira eşin alışmış olmalı ki hala alttan almanı bekliyor senden.
Demek ki boşa stres yapmışsın aman eşim üzulmesin,annesidir,torununu görsün vs diye diye değil mi?
Ne oldu şimdi annesi kıymetli oldu.
Tamam annesi atamaz,satamaz ama ortada dengeyi kurmakta eşinin görevi.
Bir tarafı üzerek,kırarak,sorununu görmezden gelerek olmaz yani.
Annesine diyemedi mi "bebeğimin yanında benim evimde sesini yükseltemezsin"diye?
Kadın hem suçlu hem güçlü yani,eşinde bir güzel çanak tutuyor.
Boşanma olmaz muhtemelen ama eminim eşin ciddiye almadı boşanma teklifini hazır adli tatilken birşey yapamaz,arada kaynar diye düşünüyor ,yumuşarsın,pişman olursun diye umuyor. Ondan bu rahatlığı.

Evliliğinizi mahveden annesiyle sizin aileniz arasına sınır çekemeyen eş kişisi
Ve konularında sana hak veriyorum, kadın normal değil. Burada tamamız. Ama sofra toplamadı diye beddua ediyordun yahu kadına. O kadar öfkelisin ki kesinlikle psikolojik yardım almalısın. Kendi iyiliğin ve bebeğinin iyiliği için söylüyorum.
Ben zaten sinirlerimin yıprandığının farkındayım.
Ve destek almak asla zoruma gitmez veya burada bana söylendi diye de destek almam. Destek almam gerektiğinin farkındayım. Emziriyorum 2 ay içinde bebeğim 6 ylık olduğunda gitmeyi düşünüyorum şuan sadece emiyo o yüzden gitmedim henüz. Kaldı ki ben sadece bu kadına karşı böyleyim.

Her konuda dedim yine diyorum ,eş hatrı diyerek alttan almamaliydın başlarda zira eşin alışmış olmalı ki hala alttan almanı bekliyor senden.
Demek ki boşa stres yapmışsın aman eşim üzulmesin,annesidir,torununu görsün vs diye diye değil mi?
Ne oldu şimdi annesi kıymetli oldu.
Tamam annesi atamaz,satamaz ama ortada dengeyi kurmakta eşinin görevi.
Bir tarafı üzerek,kırarak,sorununu görmezden gelerek olmaz yani.
Annesine diyemedi mi "bebeğimin yanında benim evimde sesini yükseltemezsin"diye?
Kadın hem suçlu hem güçlü yani,eşinde bir güzel çanak tutuyor.
Boşanma olmaz muhtemelen ama eminim eşin ciddiye almadı boşanma teklifini hazır adli tatilken birşey yapamaz,arada kaynar diye düşünüyor ,yumuşarsın,pişman olursun diye umuyor. Ondan bu rahatlığı.
Evet ondan bu rahatlık ama yumuşamicam. Ben kararımı söyledim saygı duymak zorundasın sana rica etmiyorum annenle görüştürme diye,annenle görüşmicem diyorum. Yetişkiniz ben senden onay beklemiyorum bu konuda dedim ve kendisinin suçlu olduğunu da defalarca söyledim.
Evet alttan almamalıydım. Eğer torun toeun diye ölüyosa mahkemeye başvursun hakları neyse ona göre görür dedim. Bu saatten sonra bana torun sevmeye gelemez kesinlikle onu sarsmadan önce düşünecekti. Kaldı ki torun diye ölmüyo kadın evime bana sarmaya geliyo huzur bozmaya geliyo. O gün çıkarken bile sana yazıklar olsun bu kadınla evlilik kurduğun için diye bağırarak gitti.

Ben zaten sinirlerimin yıprandığının farkındayım.
Ve destek almak asla zoruma gitmez veya burada bana söylendi diye de destek almam. Destek almam gerektiğinin farkındayım. Emziriyorum 2 ay içinde bebeğim 6 ylık olduğunda gitmeyi düşünüyorum şuan sadece emiyo o yüzden gitmedim henüz. Kaldı ki ben sadece bu kadına karşı böyleyim.
BENCE KV YUZUNDEN COCUGUNU BABASIZ BUYUTME ÇOK KUCUK DAHA.. BIRAK SEN İNADINA KOCANA DAHA DA SARIL. ONU KENDNE ÇEK.. DELİRSİN. SİZİ YIKAMAYACAĞINI ANLASIN... YUVANI YIKMA BIRAK.. ALLAH GÖRSÜN. DUA ET BOLBOL...

Anlaşmalı boşanacaksanız adli tatil sonrasını bekleseniz daha iyi
Siz dava acacaksanız açabilirsiniz

Evet ondan bu rahatlık ama yumuşamicam. Ben kararımı söyledim saygı duymak zorundasın sana rica etmiyorum annenle görüştürme diye,annenle görüşmicem diyorum. Yetişkiniz ben senden onay beklemiyorum bu konuda dedim ve kendisinin suçlu olduğunu da defalarca söyledim.
Evet alttan almamalıydım. Eğer torun toeun diye ölüyosa mahkemeye başvursun hakları neyse ona göre görür dedim. Bu saatten sonra bana torun sevmeye gelemez kesinlikle onu sarsmadan önce düşünecekti. Kaldı ki torun diye ölmüyo kadın evime bana sarmaya geliyo huzur bozmaya geliyo. O gün çıkarken bile sana yazıklar olsun bu kadınla evlilik kurduğun için diye bağırarak gitti.
Hayır birde sen görüştürüyordun anne oğulu. Sanki aşırı bağlı sevgi dolu bir ilişkileri varmış gibi davranması saçma olmuş eşinin.
Dengeyi kursun artık.
Senin görüşmemen doğru olur artık sen katlanamıyorsun bu kadına aşikar yani. Gerek yok. Oğluyla görüşsün senin kararına da saygı duymaktan başka yapilabilecek birşey yok.
Çok meraklıysa torununa,torununun annesine böyle davranmasın. Biraz törpülesin kendini.

X