Taşınma işini hallettin mi canım
Hayırlı olsun canım ağız tadıyla oturEvet çok şükür yerleştim en sonunda
Hayırlı olsun canım ağız tadıyla otur
merhaba arkadaşlar ben de artik 50leri görmek istiyorumm 69.4 kiloyum size katılmak isterim. kendi konum var orda tek tek ne yapıp yediğimi yaziyorum ama burada da olmak isterim motivasyon açısından. bence başarabiliriz yılbaşına kadar 2 ayda 8 kg versem mükemmel olur şahsen
Sporu aksatmıyorum ama hafta sonu hep dışarıda yedimÇok çookkk teşekkür ederimmmm. Diyet nasıl gidiyo?
hoşbuldummHoşgeldinnnnnBence de yapabiliriz. Birbirimize destek olalım
Seher Akgül var ya onun bı detoksu 3 gün yapıyorsunNe demekAaa o nasıl bi şeymiş? İlk defa duydum. Ben de normal şekilde yiyerek devam ediyorum. Dikkat ediyorum. Tartımın pili bitti. Taşınma telaşından alamadım
Bnde pazar günü yedim de yedimSporu aksatmıyorum ama hafta sonu hep dışarıda yedimtartıya yansıdı hemen bu hafta sebze ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum. Sen yapabildin mi diyet
Tartinin pilinin bitmesi kötü olmuş o pil sittin sene alinmiyoNe demekAaa o nasıl bi şeymiş? İlk defa duydum. Ben de normal şekilde yiyerek devam ediyorum. Dikkat ediyorum. Tartımın pili bitti. Taşınma telaşından alamadım
Merhaba hoş geldin canım net yapicaksin hangi diyeti?merhaba arkadaşlar ben de artik 50leri görmek istiyorumm 69.4 kiloyum size katılmak isterim. kendi konum var orda tek tek ne yapıp yediğimi yaziyorum ama burada da olmak isterim motivasyon açısından. bence başarabiliriz yılbaşına kadar 2 ayda 8 kg versem mükemmel olur şahsen
Tartinin pilinin bitmesi kötü olmuş o pil sittin sene alinmiyo
Tartı bı korku veriyo insanın içineBi kere tartının pili bitti diye 4 kg almıştım
karatay diyetine aslında çok güveniyorum kilo verdirme konusunda ancak kahvaltıda bir dilim ekmek yemeden yumurta yemem imkânsız olduğu için onun esnetilmis versiyonu diyeyimMerhaba hoş geldin canım net yapicaksin hangi diyeti?
Sen sadece pazar ben cuma cmrtesi pazar 3 gün kendimden geçtimBnde pazar günü yedim de yedim
Ben varııımmmmmHadi kızlar çarşamba tartılıp yazalım mı hepimiz? Konu başına isimlerimizi yazıp haftalık kontrol yapalım mı?
Olur canımHadi kızlar çarşamba tartılıp yazalım mı hepimiz? Konu başına isimlerimizi yazıp haftalık kontrol yapalım mı?
Ahh ahhbbende bgun kacamak yaptım. Evde aşırı sıkıldım meyve kuruyemiş abarttım bide patates kızartması yedim çok çok pişmanımKızlar affınıza sığınarak bugün hamburger menü yedimAma sabah 1 muz, öğlen 1 kase çorbayla bi kase yoğurdu anca yemiştim. Allah tan gündüz yememişim. Eşimin hamburger sözü vardı. Bugün beni almaya geldi işe. Haberim yoktu hazırlıksız yakalandım Siz bana bakmayın ama. Bu hafta artık normal ve abur cubursuz beslenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?