- 24 Nisan 2010
- 4.153
- 5.729
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Ben 15 kilo versem daha ne isterimÇok sagol , ikinci 6 ayda da 15 amacım zaten eylulde ikinci round basliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 15 kilo versem daha ne isterimÇok sagol , ikinci 6 ayda da 15 amacım zaten eylulde ikinci round basliyor
Seni kurtarir tam. Bomba gibi döndün zaten. Bugun tartildin mi kacsin?Ben 15 kilo versem daha ne isterim
Yarin sabah tartılır yazarim iyi bir sonuç bekliyorumSeni kurtarir tam. Bomba gibi döndün zaten. Bugun tartildin mi kacsin?
Tartilmis miydin peki ,merak ettimYarin sabah tartılır yazarim iyi bir sonuç bekliyorum
İnsaallah canim benim. Bugun kaçtın?Ben bugun 70.700 canim olacak insaAllah
70.700 iste bu hafta umudum varİnsaallah canim benim. Bugun kaçtın?
Bilerek mi yedin, yoksa kendini durduramadın mı? Dün sanki bir dilim pasta yemekten bahsediyordun?30 AGUSTOS
Ögleden sonra yatana kadar asiri yedim. 3 er 5 er pasta,poğaça vb.
Günaydın. Oglumun dogum gunu icin 1 dilim yiyip birakacaktim. Babamla küs degil de mecbur kalmadigimiz surece konusmuyorduk, gergindim ama karisamiyordu en azindan. Pasta almaya giderken haberlesme adina konusmaya basladim, o da cevap verdi. İcimden tam baristik derken, evde hazirlik yaparken yine ufak ufak laflari batmaya basladi. Hele ki bi ara kızım icin aldigim seyler hakkinda ki abartisiz en azini alirim korkudan. "Boyle ivir zivirlar alip evimizi doldurma " vb dedi. (Gecici beraber kaliyoruz) kucuklugumden beri laflarindan asiri gına geldi. Nefrete donusmesinden korkuyorum. Sinir krizi gecirnenek icin icin zor tuttum, (bu zamana kadar cok gecirmistim. Bir kere arabada bagirarak, tamam baba hastaneye yatirin o zaman beni dedigimde bile sacimi oksayip, kizim sakin ol demedi, bagirmaya cagirmaya devam etti) gizlice agladim. Sinirden yatana kadar yedim. O kadar huzursuzum ki, diyetimi asla bozmucam tabi ki, bir an once 1 senemin gecip (esim gorevden dönüp) gidecegimiz sehirde mutlu mutlu yasamak istiyorum, cocuklarimla . Babamin dedigine gore kimsenin tirnagi olamaZmisim. Yonlendirilmeye mahkumsun gibi seyler soylemisti zaten. Yesil cay aldigimda bile çerle çöple ugrasma vb. Cogu seyi gizli alip, gizli icip, disardaki čöp kutusuna atuyorum. Sorsan biz sana karismayiz, ne yaparsan yap olur. Kusura bakma basini agrittim. Agliyorum.cunku . Her yolu denedim, pskilogla vb olmaz bu iş. Tek çare uzakta yasamak, herkes kendi ailesiyle mesafeli.Bilerek mi yedin, yoksa kendini durduramadın mı? Dün sanki bir dilim pasta yemekten bahsediyordun?
Bugünn tartildn mi30 AGUSTOS
Ögleden sonra yatana kadar asiri yedim. 3 er 5 er pasta,poğaça vb.
Ayrı eve çıkma sansin yokmu 1 yıldan önce.hayirlisi olsun.bu hayat senin hayatin sen senin için iyi olanı bilirsin...toksit ilişkilerde mesafe şart.. eski es de bana sen bensiz bir hic sin demisti oluyor böyle şeyler.kendini yetersiz ve güçsüz görme.. derdimiz birinin tırnağı olmak değil zaten kendimizi bulmak..birilerine kendimizi ispat etmek zorunda da degiliz.dogru bildiğimiz yolda emin adımlarla yürüyoruz işte herkes gibi düşe kalka..gözardı etmeyi yok saymayı gercekten kendimize ilke edinmeliyoz yoksa çok kırılır cok üzülürüz..bize yaftalamaya çalışan sifatlardan uzagiz..seni anliyorum ve gayet normal diyette hayatımızın anlamı degil amacımız degil.kendimizi daha rahat daha güzel hissetmek için bir araç..bozulabilir elbet hic bir şey olmaz..afiyet olsun yaramasin kilo olarak :))Günaydın. Oglumun dogum gunu icin 1 dilim yiyip birakacaktim. Babamla küs degil de mecbur kalmadigimiz surece konusmuyorduk, gergindim ama karisamiyordu en azindan. Pasta almaya giderken haberlesme adina konusmaya basladim, o da cevap verdi. İcimden tam baristik derken, evde hazirlik yaparken yine ufak ufak laflari batmaya basladi. Hele ki bi ara kızım icin aldigim seyler hakkinda ki abartisiz en azini alirim korkudan. "Boyle ivir zivirlar alip evimizi doldurma " vb dedi. (Gecici beraber kaliyoruz) kucuklugumden beri laflarindan asiri gına geldi. Nefrete donusmesinden korkuyorum. Sinir krizi gecirnenek icin icin zor tuttum, (bu zamana kadar cok gecirmistim. Bir kere arabada bagirarak, tamam baba hastaneye yatirin o zaman beni dedigimde bile sacimi oksayip, kizim sakin ol demedi, bagirmaya cagirmaya devam etti) gizlice agladim. Sinirden yatana kadar yedim. O kadar huzursuzum ki, diyetimi asla bozmucam tabi ki, bir an once 1 senemin gecip (esim gorevden dönüp) gidecegimiz sehirde mutlu mutlu yasamak istiyorum, cocuklarimla . Babamin dedigine gore kimsenin tirnagi olamaZmisim. Yonlendirilmeye mahkumsun gibi seyler soylemisti zaten. Yesil cay aldigimda bile çerle çöple ugrasma vb. Cogu seyi gizli alip, gizli icip, disardaki čöp kutusuna atuyorum. Sorsan biz sana karismayiz, ne yaparsan yap olur. Kusura bakma basini agrittim. Agliyorum.cunku . Her yolu denedim, pskilogla vb olmaz bu iş. Tek çare uzakta yasamak, herkes kendi ailesiyle mesafeli.
Sayılı günler deyip, sabırlı olmaya çalış canım. Baban manipülatif bir karaktere benziyor. Bu insanlarla nasıl başa çıkıldığı hakkında makaleler var. Durumun çok zor, Allah sabır versin. Tez zamanda kendi yuvana git insallah...Annen destek oluyor mu? Yoksa onu da mı sindiriyor?Günaydın. Oglumun dogum gunu icin 1 dilim yiyip birakacaktim. Babamla küs degil de mecbur kalmadigimiz surece konusmuyorduk, gergindim ama karisamiyordu en azindan. Pasta almaya giderken haberlesme adina konusmaya basladim, o da cevap verdi. İcimden tam baristik derken, evde hazirlik yaparken yine ufak ufak laflari batmaya basladi. Hele ki bi ara kızım icin aldigim seyler hakkinda ki abartisiz en azini alirim korkudan. "Boyle ivir zivirlar alip evimizi doldurma " vb dedi. (Gecici beraber kaliyoruz) kucuklugumden beri laflarindan asiri gına geldi. Nefrete donusmesinden korkuyorum. Sinir krizi gecirnenek icin icin zor tuttum, (bu zamana kadar cok gecirmistim. Bir kere arabada bagirarak, tamam baba hastaneye yatirin o zaman beni dedigimde bile sacimi oksayip, kizim sakin ol demedi, bagirmaya cagirmaya devam etti) gizlice agladim. Sinirden yatana kadar yedim. O kadar huzursuzum ki, diyetimi asla bozmucam tabi ki, bir an once 1 senemin gecip (esim gorevden dönüp) gidecegimiz sehirde mutlu mutlu yasamak istiyorum, cocuklarimla . Babamin dedigine gore kimsenin tirnagi olamaZmisim. Yonlendirilmeye mahkumsun gibi seyler soylemisti zaten. Yesil cay aldigimda bile çerle çöple ugrasma vb. Cogu seyi gizli alip, gizli icip, disardaki čöp kutusuna atuyorum. Sorsan biz sana karismayiz, ne yaparsan yap olur. Kusura bakma basini agrittim. Agliyorum.cunku . Her yolu denedim, pskilogla vb olmaz bu iş. Tek çare uzakta yasamak, herkes kendi ailesiyle mesafeli.
Simdi okudum bosver sen kendin icin ayakta dur ,yenmis bitmis önüne bakarsin. Dilerim en kisa zamanda esinle ayni evde olursunuz.Günaydın. Oglumun dogum gunu icin 1 dilim yiyip birakacaktim. Babamla küs degil de mecbur kalmadigimiz surece konusmuyorduk, gergindim ama karisamiyordu en azindan. Pasta almaya giderken haberlesme adina konusmaya basladim, o da cevap verdi. İcimden tam baristik derken, evde hazirlik yaparken yine ufak ufak laflari batmaya basladi. Hele ki bi ara kızım icin aldigim seyler hakkinda ki abartisiz en azini alirim korkudan. "Boyle ivir zivirlar alip evimizi doldurma " vb dedi. (Gecici beraber kaliyoruz) kucuklugumden beri laflarindan asiri gına geldi. Nefrete donusmesinden korkuyorum. Sinir krizi gecirnenek icin icin zor tuttum, (bu zamana kadar cok gecirmistim. Bir kere arabada bagirarak, tamam baba hastaneye yatirin o zaman beni dedigimde bile sacimi oksayip, kizim sakin ol demedi, bagirmaya cagirmaya devam etti) gizlice agladim. Sinirden yatana kadar yedim. O kadar huzursuzum ki, diyetimi asla bozmucam tabi ki, bir an once 1 senemin gecip (esim gorevden dönüp) gidecegimiz sehirde mutlu mutlu yasamak istiyorum, cocuklarimla . Babamin dedigine gore kimsenin tirnagi olamaZmisim. Yonlendirilmeye mahkumsun gibi seyler soylemisti zaten. Yesil cay aldigimda bile çerle çöple ugrasma vb. Cogu seyi gizli alip, gizli icip, disardaki čöp kutusuna atuyorum. Sorsan biz sana karismayiz, ne yaparsan yap olur. Kusura bakma basini agrittim. Agliyorum.cunku . Her yolu denedim, pskilogla vb olmaz bu iş. Tek çare uzakta yasamak, herkes kendi ailesiyle mesafeli.